Choď na obsah Choď na menu
 


Konečne...pravda !

Nemáte nadváhu lebo ste jedli veľa !

Máte nadváhu lebo ste nejedli dosť !

To je pravda. Nejedli ste dostatok niečoho  čo je pre naše telo základné. Vášmu telu chýba niečo čo potrebuje k tomu, aby bolo silné a zdravé - základná výživa.

Teda, aby prežilo a žilo s nedostatočným štrukturálnym a druhovým prísunom látok, ktoré mu dávate, Vaše telo robí tri veci :

Prvá :      Spomalí Váš metabolizmus, aby ste boli menej aktívni. Týmto spôsobom uchováva energiu a zvyšné vzácne výživné látky. Preto sa cítite unavení.

Druhá :  Ako následok spomaleného metabolizmu začína uskladňovať viac tukov,  pretože si myslí, že hladuje.

Tretia :   Ak má Vaše telo nedostatok živín (dokonca aj takú jednu jedinú látku potrebnú na udržanie zdravia Vašich vlasov), tak to spôsobí, že sa zväčší Váš hlad a chuť a dúfa, že budete jesť potrebné živiny. Samozrejme, že väčšinou siahnete po nejakej dobrote, po polotovare alebo po podobnom na živiny chudobnom jedle, ktoré spôsobilo nedostatok živín na začiatku ! Takže tým predĺžite problém, zatiaľčo strácate zdravie, životnú energiu a pokračujete v naberaní váhy.

Diéty, obmedzenia jedla, delená strava, hypnóza, tablety na potlačenie hladu a pod. potláčajú príznaky. Telo sa zhoršuje vďaka nedostatku živín vyplývajúceho z obmedzenia jedla. Ďalší významný problém je masívny úbytok svaloviny súbežne s úbytkom tukov. Takže keď znova váhu naberiete (čo sa nazýva JO-JO príznak), tak priberiete len tuky (pokiaľ pritom necvičíte ako blázon). Takže skončíte s ochabnutým telom, ktoré je ešte v horšej kondícii ako keď ste začali. Navyše sa to podpíše aj na Vašom zdraví, pretože máte dokonca aj menej živín k obnove Vašich buniek, čo je tá počiatočná príčina prečo ste pribrali váhu.

Čo je odpoveď ?

Potrebujete odstrániť príčinu obezity na bunkovej úrovni. To Vám umožní rýchlo sa zbaviť tukov so zdravými návykmi a udržať si stále ideálnu váhu.

Náš program je špeciálne zameraný na príčinu problému. Funguje na bunkovej úrovni a rýchlo zregeneruje Vaše telo a obráti podmienky, ktoré spôsobili priberanie váhy, Výsledok je rapídny úbytok váhy, dramatický nárast energie a vitality a žiarivosť, ktorú Vaši priatelia a rodina zaznamená už za niekoľko dní.

Váš život sa zmení k lepšiemu.

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.