Choď na obsah Choď na menu
 


ObrázokNaruto je to príbeh o chlapcovi ktorý sa vola Naruto.

Pred dvanástimi rokmi zaútočil na skrytú dedinu ninjov - Konohu (Listovú), devítiocasý líščí démon Kyuubi. Ten dokázal jediným švihom svojich chvostov drtiť hory a vyvolať tsunami. Zničil takmer celú dedinu, kým ho jeden geniálny shinobi - Štvrtý Hokage porazil. A potom zomrel. Ani Štvrtý Hokage však nedokázal démona zabiť, preto ho zaklial do práve narodeného chlapca. Tým chlapcom bol Naruto.

Uplynulo 12 rokov, Naruto vyrástol. O svojom prekliatí nemá ani páru, čo však neplatí pre ostatných dedinčanov, ktorí v ňom stále vidia to monštrum, ktoré zničilo ich domovy a povraždilo ich príbuzných.

mocný pozícia Práve kvôli tomu je Naruto stále osamelý, bez priateľov, bez príbuzných, bez lásky. Aby na seba upútal pozornosť, neustále vyvádza, provokuje koho môže, ale to jeho situáciu skôr priťažuje. Naviac je totálne neschopný, na akadémii len tak tak prelieza a ako jediný zo študentov už znova nezvládol maturitu. Zdá sa, že Naruto je od začiatku stratená existencia. Jediný, kto Naruta ako tak berie na vedomie, je jeho učiteľ z Akadémie - Iruka, ktorému líščí démon tiež zabil rodičov. Iruka však kvôli tomu necíti k Narutovi hnev, práve naopak - v mladosti bol rovnaký ako Naruto a pozerá sa na chlapca ako na svojho syna alebo možno mladšieho brata. Je to práve on, kto Narutovi odhalí jeho desivé prekliatie a po drobnom incidentu s iným učiteľom dokonca nechá Naruta zmaturovať - a Naruto sa konečne dostane na správnu cestu naplniť svoj obrovský sen - stať sa najmocnejším Hokagem.

Všetky časti tejto rozprávky ktoré už vyšli nájdete na www.hokage.cz a mangu na www.konoha.cz.

 


 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.