Choď na obsah Choď na menu
 


30. 3. 2011

Piate kolo III. a IV. Ligy západ z 26-27.3

Čo sa týka III. Ligy v Bratislave viem len, že naši podľahli Spojom C, remízovali so Spojmi D a vyhrali na Fénixom A a udržali si tak pred posledným kolom veľmi pekné štvrté miesto v celkovej výsledkovej tabuľke. Dúfam, že niekto pridá svoje dojmy v komentári k príspevku.

Naše B išlo do Ilavy na rozhodujúce zápasy o postup medzi najlepších štyroch. Piešťany A mali postup prakticky istý, ale my, CEVA E a Ilava B mohli ešte zamiešať karty. Uvedomili sme si, že rozhodujúci zápas naš čaká s CEVOU a práve CEVA E posilnená mladými Gašparovičovou, Kozákom a Hrnčárom bola pripravená na nás veľmi dobre, včítane couchingu Juraja Piovarčiho.

Pozmenili sme trochu zostavy oproti prvotnému zámeru a na Piešťany sme vyslali do dvojhier mládež Miša Sedláčka, Paťa Ciklamíniho a Vlada Nemca. Prehrali sme síce 7:1, ale súboj to bol mimoriadne vyrovnaný, veď päť z ôsmich zápasov sa hralo na tri sety a stretnutie mohlo kľudne dopadnúť aj inak.

Zato na CEVU sme do boja tiahli v čele s Jankom Sedláčkom, Mariánom Štilecom a opäť s Vladom Nemcom, čo sa ukázalo ako správne rozhodnutie, pretože ženská dvojhra a mix s ohľadom na prítomnosť Gašparovičovej boli otázne. Chlapi si svojú úlohu splnili na jednotku a všetky dvojhry nekompromisne vyhrali. Prvú štvorhru Miško s Paťom veľmi tesne s tandemom Hrnčár-Kozák prehrali, mix prehral Janko Sedláček s Katkou Turanskou tak isto v troch setoch a začalo to vyzerať všelijako, ale najprv Katka s Broňou v ženskej štvorhre získali dôležitý štvrtý bod a v druhej mužskej štvorhre sme ja s Mariánom výhrou uzavreli účet s CEVOU E na 5:3.

V povznesenej nálade sme potom nastúpili do záverečného stretnutia s GYPY B a rozbehnutí z CEVY, sme ich sfúkli 8:0, nedarujúc ani set.

Celkovo sme si odniesli z Ilavy 4 body a ziskom 20 bodov sme v tabuľke skončili na štvrtom mieste. Šieste kolo o 1-4 miesto v Bratislave 17.4.2011 bude za našej účasti a v každom prípade tam nemienime isť len do počtu.

Nakoniec mi nedá nevyjadriť svoj osobný komentár k niektorým momentom. Za prvé musím vyzdvihnúť výkon Miška Sedláčka, ktorý porazil skúsenú piešťanskú jednotku Kalinčíka. Za druhé, excelentný výkon predviedol Janko Sedláček proti Kozákovi z CEVy, ktorý robil čo mohol, ale s Jankom na druhej strane kurtu nebola reč. Jeho odhodlanie vyhrať môže byť príkladom pre všetkých našich mladých hráčov. Za tretie, bojovnosť ale i disciplína a sústredenosť Katky s Broňou vo štvorhre proti CEVe, atribúty, tie čo nakoniec premohli zbrklosť, neistotu a nervozitu, za tie si dievky zasluhujú veľkú pochvalu. A za piate, súdržnosť celého kolektívu, psychická pohoda i dobrá nálada, vzájomná podpora, ale i pozitívna motivácia v kolektíve, momenty, ktoré predviedlo celé B družstvo v Ilave si proste zasluhujú obdiv.

Boris

Fotky sú v galérii.

             

 

Náhľad fotografií zo zložky Piate kolo IV.ligy 27.3.2011 v Ilave

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.