Choď na obsah Choď na menu
 


ZTL 23/24 - pravidlá

21. 11. 2023

Zimná tenisová liga 2023/24

 

1. V Zimnej tenisovej lige odohrá 7 dvojíc základnú časť systémom každý s každým, prví štyria po základnej časti postúpia na MASTERS. MASTERS sa uskutoční v piatok 22.3.2024, najprv semifinále 1-4, 2-3, potom zápas o 3.miesto a finále.

  

2. Zápasy základnej časti tenisovej ligy sa hrajú na dva víťazné sety, za stavu 6:6 nasleduje tajbrejk a prípadný tretí rozhodujúci set sa odohrá celý do 6 gemov.  

 

3. Víťaz zápasu získava 2 body, porazený 1 bod a za neodohratý zápas obaja hráči 0 bodov. Pri rovnosti bodov dvoch a viacerých dvojíc rozhodujú vzájomné zápasy.

        

4. Zápasy sa odohrajú v našej tenisovej hale, termíny vyhradené pre ZTL sú v utorok od 19.00 a v piatok od 18.00. Všetky zápasy budú rozpísané na konkrétny dátum a čas, pre obmedzené možnosti v hale ich treba dodržať.

 

5. Domáca dvojica dáva vždy lopty a platí za halu. Bez ohľadu na dĺžku zápasu sa platí vždy iba za prvú hodinu. Domáci sú zodpovední aj za vybavenie prípadného náhradného termínu, ktorý môžu vybaviť u správcu v hale alebo priamo u managera ligy Vrša. Zápas sa ale musí odohrať max. 2 týždne od pôvodného termínu, v opačnom prípade bude ukončený bez pridelenia bodov. Výnimkou je iba zranenie hráča oznámené managerovi ligy.

 

6. Zoznam dvojíc:

    - M.Benčok/E.Fekiač

    - E.Gyorgy/J.Šimun

    - I.Gorej/M.Komada

    - S.Kachnič/M.Šimon

    - M.Kratochvíl/Z.Rusznyák

    - D.Redovjan/Š.Strhársky

    - D.Surkoš/M.Vrško