Choď na obsah Choď na menu

Slávia Chrenovec - Lehota p. Vtáčnikom 2:0 (0:0)

Na dohrávku 2. jarného kola nastúpili dorastenci Slávie v plnej sile proti súperovi ktorý sa na nich v prípade víťazstva mohol bodovo dotiahnuť. Zápas sa hral netradične v utorok čo sa na hráčoch oboch mužstiev aj prejavilo. Hra nemala myšlienku, chýbali zaujímavé situácie pred oboma bránami. V prvom polčase stojí  za zmienku šanca Gilana ktorú zlikvidoval gólman hostí včasným vybehnutím. Potom ešte ohrozili bránu súpera M. Ľahký a Uličný. Prvý menovaný hlavičkami a Uličný únikom ktorý ale zakončil len do brankára. Hráči Lehoty si v prvom polčase nevypracovali žiadnu priamu strelu na bránu, nebezpeční boli len pri rohoch ktoré pravidelne odhlavičkovával von M. Ľahký. Preto sa prvý polčas nemohol skončiť inak ako 0:0. Do druhého polčasu vybehli hráči Slávie s úmyslom dať gól a vyhrať.To sa im po pár náznakoch šancí aj podarilo keď Vojtko prekonal hosťujúceho gólmana a aj keď nerozvlnil sieť, predsa len skóroval. Tento gól vniesol kľud na kopačky domácich hráčov a bolo to aj vidieť. Neboli to už len bezhlavé odkopy, ale prišla už aj aká taká medzihra. Hlavným cieľom domácich bolo nedostať gól a niaky ešte pridať čo sa podarilo asi po prvykrát v živote Ondrejovičovi ktorý ponad brankára hostí stanovil konečné skóre na 2:0 pre hráčov Slávie. Koniec zápasu sa niesol v nervóznom tóne, pribúdali zbytočné a niekedy aj nebezpečné fauly z oboch strán. Nakoniec to domáci zvládli bez zranenia a gólu a tak zaslúžene vyhrali 2:0, lebo prejavili chcenie vyhrať, aj keď futbal to nebol oslnivý.

Zostava Slávie: Ľahký P. - Horár - Gilan - Lacko - Dubský - Uličný (Mrkva) - De Abreu (Ondrejovič) - Ondrisek - Trgiňa (Podolec) - Ľahký M. - Vojtko

 

Povedali po zápase:

B. Ľahký (tréner Slávie): Utrpeli sme víťazstvo, ale aj také zápasy sú.

P. Ľahký (brankár Slávie): Z našej strany to nebol dobrý zápas, hrali sme ako v Rudnianskej Lehote, len na takých 40%, ale tam nám to stačilo. Teraz prišiel iný súper, iný zápas a my sme si nehrali svoju hru. Teší ma že znova dobre zahrala obrana, za čo si zaslúžia chalani pochvalu. Dúfam že proti Nitrianskemu Rudnu podáme lepší výkon.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Štefan Ondrisek - ...

1. 5. 2008 11:34

Napicu zapas s dobrym koncom