Choď na obsah Choď na menu

Rudnianska Lehota - Slávia Chrenovec 2:6

Tentoraz v nedeľu nastúpili dorastenci Slávie na "ihrisku" R. Lehoty. Od úvodu zápasu bolo jasné kto budu diktovať tempo zápasu. Hostia ktorý nastúpili aj s hráčmi ktorý mali v nohách zápas zo soboty v ktorom A - tímu Slávie pomohli vybojovať senzačné víťazstvo nad Ráztočnom. Aj keď v prvých minútach zápasu sa hráči Slávie len rozťukávali, ale aj tak si vytvorili hneď sľubné šance. Ako prvý sa do streleckej listiny zapísal M. Ľahký ktorý v 8. min. presnou strelou  nedal brankárovi domácich šancu a otvoril skóre. O dve minúty nato zahrávali hostia rohový kop, krásny center Gilana dopravil hlavou do siete na zadnej tyči číhajúci M. Ľahký. Hráči Slávie jasne kontrorovali hru a vypracovávali si aj šance. Jednu z ďalších šancí premenil De Abreu ktorý unikol obrancom a obstrelil aj brankára. To už bolo 3:0 pre hostí. Potom sa dostal k slovu aj najlepší strelec Slávie Vojtko ktorý 4. gólom Slávie poistil vedenie hostí. No k slovu sa dostali aj domáci. Nevine vyzerajúci center do šestnástky brankár Ľahký podbehol a s námahou ho vytlačil len na roh. Domáci kopli rohový kop na hranicu päťky, Ľahký loptu len boxoval, tá sa dostala k hráčovi domácich ktorý zostal trestuhodne nepokrití a mal čas loptu si spracovať, pozreť sa a presne zakončiť do odkrytej brány. No hostia aj tak ďalej hrali svoju hru a chvíľu pred koncom 1. polčasu mali výhodu pokutového kopu. Loptu na bieli bod si postavil Ondrisek ktorý ale mieril veľmi vysoko a pokotový kop nepremenil. Aj preto odchádzali hráči do šatní za výsledku 4:1 pre hostí. Po zmene strán sa obraz hry veľmi nezmenil, hráči Slávie kontrolovali hru a v tréningom tempe si schuti zahrali. Vytvorili si aj šance ktoré smrdeli gólom ale v koncovke zlyhávali. Ale nakoniec sa im predsa podarilo skórovať keď M. Ľahký si rukou sklepol loptu, to videli všetci okrem rozhodcu a strelou k tyči dovršil hattrick. Potom dostali šancu aj hráči z lavičky aby ukázali čo v nich je a že aj oni vedia hrať futbal. Hostia boli naďalej nebezpečný a ďalej podnikali protiútoky na domácu bránu. Jeden z nich sa podarilo pretaviť v šiesty gól Slávie Gilanovi ktorý konečne pretrhol streleckú mizériu. Pred koncom sa ešte raz zviditeľnil rozhodca ktorý odviedol "dobrú" robotu. Po tom čo domáci zahrávali rohový kop, videl "faul" v tom čase už kapitána Dúbského a nariadil protim hosťom pokutový kop. Ten domáci aj so štastím premenili. Celý zápas bol jednoznačne v réžii hráčov Slávie ktorým stačilo na toto víťastvo aj treningové tempo.

Zostava Slávie: Ľahký P. - Horár - Gilan (Kán) - Lacko - Dubský - Uličný - De Abreu (Šovčík) - Ondrisek - Trgiňa - Ľahký M. (Podolec) - Vojtko (Ondrejovič)

Povedali po zápase:

M. Lacko (hráč Slávie): No takze v dnesnom zapase sa stredol obor s trpaslikom,nechceli sme s nasej strany tento zapas podcenit ale verili sme si,spociatku ked sme zbadali ihrisko,moc sa nam nechcelo hrat,ale prisli sme si po tri body tak sme museli pre to aj nieco spravit,ihrisko sa dalo prirovnat betonu alebo asfaltu.zo zaciatku zapasu domaci par krat pohrozili,ze by sa s nami mohli rovnat,ale v 8 a 10 minute im Martin Lahky ukazal,ze proti nam nebude take lahke uspiet.potom sa hra ukludnila a loptu sme mali vacsinou na kopackach my,do polcasu sme dali este na 4:1 zasluhou paula a iva.druhy polcas uz bol vlastne len dohravanim nacateho.mali sme vela sanci ale ujali sa len dve pred koncom ked Martin Lahky zavrsil hat-trick a janci gilan skraslil na 6:1,potom hostia este premenili 11ku,ale to uz bolo len neskore znizenie.Ako hraca ma mrzi ta moja zlta karta ,ked som protestoval prosi odpiskanemu offsidu,co si stale myslim ze nebol.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Štefan Ondrisek - OMG

30. 4. 2008 11:17

Chalani ked bude v poli zranenych 10 hracou budu po opici,budu mat dolamane nohy,klucne kosti a ja budem 11 nasty zdravy nenehajte ma kopat pokutovy kop.....len to:D