Choď na obsah Choď na menu

Veľké Uherce - Slávia Chrenovec 2:1

Hráči Slávie odohrali svoj ďalši zápas vo Veľkých Uherciach na pôde 2. tímu MO. Prvý polčas sa niesol v réžii domáceho tímu, hráči hostí pôsobili zaspatým dojmom. Domáci hrali bojovne ale veľké šance na skórovanie si nevypracovali. Aj keď parkrat bolo pred bránou hostí horúco. Domáci lopty len väčšinou nakopávali, v čom im pomáhal aj vietor a tiež aj rozhodca ktorého verdikty boli fakt niekedy dosť rozpačité. Prvú strelu hostí na bránu vyslal až v 30 minute Gilan, ale len do rúk pripraveného gólmana. Prvý polčas sa skončil stavom 0:0 ale viac aktívny v ňom boli domáci hráči. Do druhého polčasu vybehli obidve mužstvá s predsavzatím niečo urobiť s výsledkom. To sa ako prvým podarilo domácim ktorý otvorili skóre. Po ľavej strane hráči Slávie nezachytili hráča, ten nakopol loptu pred bránu kde je brankár Ľahký len vyrazil pred sebe presne na nohu domáceho hráča pre ktorého nebolo problémom zakončiť do odkrytej brány. 1:0 pre domácih ale dlho nevydržalo, lebo o chvíľu Trgiňa ktorý ma na jar streleckú formu vystrelil, domáci hráč jeho strelu tečoval a pomedzi ruky domáceho  brankára vyrovnal na 1:1. Hra sa potom často kúskovala a stretnutie bolo čoraz nervóznejšie. K tomu prispel svojimi verdiktmi aj rozhodca a olej do ohňa priliali aj domáci fanúšikovia. Pod týmto tlakom urobili hráči hostí dalšiu hrúbku v obrane keď takmer po totožnej akcii domáci znovu skórovali a zmenili skóre na 2:1 vo svoj prospech. To sa im podarilo udržať až do konca, aj keď hráči Slávie sa snažili o vyrovnanie ku ktorému bol blízko Vojtko ale jeho strela tesne minula domácu bránu. Tak sa stretnutie po 90 minútach skončilo 2:1 a hráči Slávie prehrali prvý jarný zápas na pôde V. Uheriec.

Zostava Slávie: Ľahký P. - Horár - Gilan - Lacko - Dubský - Mikuško (Ondrejovič) - Šovčík - Odrisek - Trgiňa - Ľahký M. - Vojtko

Povedali po zápase:

B. Ľahký (tréner Slávie):

J. Šovčík (hráč Slávie): No po par zapasov na striedacke som mal fakt velku radost, ze si zahram fubal ale po uvodnom asi 15 minotovom tlaku hosti cez moju stranu som uz mal toho naozaj dost. Postupom casu sa ta hra trochu vyrovnala, padli goly na oboch stranach, ten prvy ma dost mrzi, kedze som stal na brankovej ciare a nedoskocil som dost vysoko aby som mičudu odhlavickoval. No zo strany domacich to bola cista masiarina mam dokopane modre clenky ale pohoda. Ten zapas si zasluzil X.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Jany - Riesenie

15. 4. 2008 22:52

A keby si ich ujebali pajsrom po hlavach?

Štefan Ondrisek - Stale bieda

15. 4. 2008 9:24

Bieda...hrame slabo do predu newiem si visvetlit preco to tak je??Utok a zaloha je velmi dobra,technicka a rychla ci je to je smola ale bo strelci nemaju formu?Newiem to hodnotit z pozicie hraca..mali by sme trenovat kombinacie newieme si rozhodit supera ako kedysi ,von idu len nakopavane lopty ktore maju malu sancu uchytit sa..