Choď na obsah Choď na menu
 


Justin Bieber: ..Viem skvelo bozkávať..

2. 6. 2010

woow
 
Spočiatku sa bez ochranky a doprovodu ani nepohol, ale postupne sa púšťa do odvážnejších tém a odhaluje pre svoje fanynky aj niekoľko intímnych informácií. Naposledy o sobe prezradil, že vie výborne bozkávať a jeho schopnosti sú vzhľadom k jeho mladému veku na vysokej úrovni.

"Som dobrý - skvelý 'bozkávač'. Už som si to vyskúšal s niekoľkými babami," hovorí spevák, ktorý ako najmladší interpret v histórii dobil Billboard, americký hudobní rebríček so skladbou Baby. Justin k šestnástinám dostal luxusný Range Rover a jazdu autom si užíva plnými dúškami.

Jeho mentorom je spevák Usher, ktorý okrem hudobnej kariéry, dohliada aj na jeho mužský rast."Vie presne, čo má robiť s ujačanými babami. Naučil som ho to dobre. Zároveň je ešte príliš mladý, aby vystrkoval rožky a občas ho treba držať na uzde," vysvetlil zámorským médiám.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

justin

somers,26. 11. 2010 21:37

nj uz len ked vydim ten jeho ksicht a uces tak je jasne ze je to jebo prveho stupna

justin bieber je uchil a dement

sisa ,8. 9. 2010 17:38

justin ti si riadni uchyl lebo nič viac nevieš robiť len bozkavať a nehovorim o tom čo si ešťek dievčatá ktoré idu po tomto mladom chalanovi a ktory je spevak tak si nanho davajte veči pozor lebo on si len vybera ked som si prečitala ten to članok tak som si myslela že je riadni dement čau ti kokot

text

pamela,28. 6. 2010 13:24

ahoj si velmyy pekny paa