Bittersweet čokoláda bahno dort
Bittersweet čokoláda bahno dort
Doba prípravy 20 minút
Varenie čas 120 minút
Zložky (slúži 6)
* 3x200g blokov kvalitnej tmavej čokolády
* 375 g masla, nasekanej
* 1 šálka (250 ml) vody
* 1 šálka pevne zabalená hnedého cukru
* 1 1 / 2 šálky hladkej múky
* 1 / 3 šálky samo-zvyšovanie múky
* 4 x 55 g vajcia, jemne ztlučený
* 1 / 3 šálka (80 ml) Marsala
*
Čokoládové glazúry
* 1 / 2 šálky (125 ml) smotany
* 150 g tmavej čokolády, ktorá je rozdelená na kusy
* 20 g nesolené maslo
* 1 TBS tekutej glukózy
Metóda
1. Predhriať rúru na 160 ° C. Mastnôt a línia základňu a stranách hlboké 20 cm dort panvicu s pečící papier. Zabezpečiť papier sedí 4 cm nad hornou pán.
2. Prestávka na kúsky čokolády. Kombinovať s maslom, vodu a cukor v ťažkých založený pán. Mieša nad nízkymi teplo do roztavený a cukor rozpustí. Ochladí na 20 minút.
3. Miešajte v sifted múky, vajcia a Marsala. Nalejte do koláčov pán. Pečieme na 1hod 50 minút, vrátane hornej časti koláče s fóliou po 1 1 / 2 hodiny, aby sa zabránilo darkcrust. Cool v panve.
4. Glazúra Miesto zložiek v panvu. Mieša nad nízkymi teplo do hladké. Ochladí na 15 minút, kým koncentrovaný. Spoon počas koláč. Glazúra má postaviť do sadu. Podávame s hustou smotanou.
Poznámky & tipy
* Prep: 20 minút + 1 hodina 20 minút stáleho čas