Zlomené srdce čokoládové pudingy s moka omáčkou
Zlomené srdce čokoládové pudingy s moka omáčkou
Zložky (slúži 6)
* 300 g dobrý-kvalitnej tmavej čokolády, hrubo nasekanej
* 200 g nesolené maslo
* 4 vajcia, oddelené
* 3 / 4 šálku (165 g) pieskový cukor
* 1 / 4 šálky (60g) mandľové múčky
* 3 TBS hladkej múky, sifted
* 1 TBS kakaový prášok, sifted
* 100 g bielej čokolády, nasekanej
* 1 / 2 šálky (125 ml) silnej kávy espresso
Metóda
1. Predhriať rúre na 180 ° C. Grease šesť-1 šálka (250 ml) dariole foriem a línií podnos s pečící papier.
2. Miesto 200 g tmavej čokolády a masla na panvicu a miešajte, kým nad nízkym tepelným roztavený. Mierne vychladnúť.
3. Použiť elektrický mixér poraziť žĺtok a 1 / 2 šálky (110 g) cukru do svetla a načechraný. Pridať roztavený čokoládové zmesi, mandľové múčku, múku a kakao a sklopné s kovovú lyžičku, kým kombinovať.
4. V samostatnej misky, použite čistý elektrický mixér poraziť eggwhites na mäkké vrcholy. Postupne pridajte zvyšné 1 / 4 šálky (55 g) cukru, bití, kým podnik vrcholky formulára Sklápací trochu na bielok cez čokoládové zmesi na zníziť, potom ľahko zložiť cez zvyšné bielok až kombinovať.
5. Rozdeľte zmes medzi pripravenej formy, umiestnite do pečící misky a naliať dost vriacej vody do misky na dosah polovici bočné strany formy. Piecť na 35 minút, alebo kým sa šikmo vložený do centra vyjde čistý.
6. Medzitým taveniny bielej čokolády v ohňovzdorný vyřídit panafrickej vody Simmering (uistite sa, že misa nemá dotknúť vody). Pomocou palety nôž, šírenie čokolády riedko (asi 2 mm) nad pripravený zásobník, potom chill za 10 minút alebo do firmy. Použitie malého tvare srdca-fréza na šesť rezané tvary z čokolády. Chill do pripravená slúžiť.
7. Zostávajúce miesto tmavej čokolády a kávy v ohňovzdorný miska na panvici zo Simmering vody (zabezpečenie misa nezasahuje vody). Miešajte, kým sa čokoláda roztavený a omáčka je dobre kombinovať.
8. Invert pudingov na taniere. Pour nad omáčkou a top čokoládové srdce, ktoré sa taví na horúcej kaše.
http://www.taste.com.au/recipes/14398/broken + srdca + čokoládový puding + + + + s moka omáčkou