Čokoláda lieskových orieškov Cake
10. 4. 2009
Čokoláda lieskových orieškov Cake
Zložky (slúži 12)
* 200 g tmavej čokolády, nasekanej
* 200 g masla, zmäkčovanie
* 1 šálka hnedého cukru
* 1 lyžička vanilkovej esencie
* 2 vajcia, pri izbovej teplote
* 1 3 / 4 šálky múky zvyšovaní vlastnej --
* 1 / 4 šálky kakaa
* 3 / 4 šálky mlieka
* 1 šálka choc-lieskových orieškov šírenia (napr. Nutella)
* 80 malých pevných čokoládové veľkonočné vajcia
Metóda
1. Predhriať rúru na 160 ° C. Mastnôt a trasa A 20 cm (base) okrúhle koláče pán. Miesto čokolády do ohňovzdorný, mikrovlnná rúra-bezpečný misy. Teplo na MEDIUM (50%), napájanie na 2 minúty za stáleho miešania každú minútu s kovovú lyžičku, alebo do hladké. Vyňatej mierne vychladnúť.
2. Použitie elektrického mixéra, porazil maslo, cukor a vanilkový podstate až krémové. Pridajte vajcia, 1 v čase, bití po každom pridaní. Pridať schladené čokolády. Dobre sa premieša.
3. Preosiať múku a kakaový prášok spolu. Násobku polovice múky zmesi do čokoládovej zmesi. Násobku polovice mlieka do čokoládovej zmesi. Opakovať sa zostávajúce zmes múky a mlieka.
4. Spoon dort cesto na koláče pán. Hladký povrch. Pečieme 1 hodinu na 1 hodinu 15 minút, alebo kým sa vkladá šikmo do stredu vyjde čistý. Stojan na 15 minút, potom sa na drôtený stojan úplne vychladnúť.
5. Rozprestrieť choc-lieskových orieškov rozloží na koláč. Najlepšie s veľkonočné vajce. Slúžiť.
Zložky (slúži 12)
* 200 g tmavej čokolády, nasekanej
* 200 g masla, zmäkčovanie
* 1 šálka hnedého cukru
* 1 lyžička vanilkovej esencie
* 2 vajcia, pri izbovej teplote
* 1 3 / 4 šálky múky zvyšovaní vlastnej --
* 1 / 4 šálky kakaa
* 3 / 4 šálky mlieka
* 1 šálka choc-lieskových orieškov šírenia (napr. Nutella)
* 80 malých pevných čokoládové veľkonočné vajcia
Metóda
1. Predhriať rúru na 160 ° C. Mastnôt a trasa A 20 cm (base) okrúhle koláče pán. Miesto čokolády do ohňovzdorný, mikrovlnná rúra-bezpečný misy. Teplo na MEDIUM (50%), napájanie na 2 minúty za stáleho miešania každú minútu s kovovú lyžičku, alebo do hladké. Vyňatej mierne vychladnúť.
2. Použitie elektrického mixéra, porazil maslo, cukor a vanilkový podstate až krémové. Pridajte vajcia, 1 v čase, bití po každom pridaní. Pridať schladené čokolády. Dobre sa premieša.
3. Preosiať múku a kakaový prášok spolu. Násobku polovice múky zmesi do čokoládovej zmesi. Násobku polovice mlieka do čokoládovej zmesi. Opakovať sa zostávajúce zmes múky a mlieka.
4. Spoon dort cesto na koláče pán. Hladký povrch. Pečieme 1 hodinu na 1 hodinu 15 minút, alebo kým sa vkladá šikmo do stredu vyjde čistý. Stojan na 15 minút, potom sa na drôtený stojan úplne vychladnúť.
5. Rozprestrieť choc-lieskových orieškov rozloží na koláč. Najlepšie s veľkonočné vajce. Slúžiť.