Choď na obsah Choď na menu
 


výzva dlžníkom za rok 2008 a 2009

4. 4. 2010

výzva dlžníkom za rok 2008 a 2009 - list bol poslaný v polovici marca, ide celkom o 11 dlžníkov s rôznymi sumami podĺžnosti.

 

Pani, pán

 

 

 

 

 

 

 

Vec: Výzva na zaplatenie nedoplatku                                       prílohy: 1/1 poštový poukaz

                                                                                                                        1/2 poštový poukaz

Vážená pani, vážený pán

vlastník garáže, člen / nečlen občianskeho združenia Silvangaraže, na Silvánskej ulici.

Vzhľadom na zistený a doteraz nezaplatený nedoplatok za:

  1. členský príspevok za rok 2008 vo výške 15,93 € / 480 .- Sk,
  2. 1. zálohu na rekonštrukciu garáži vo výške 165,96 € / 5000 .- Sk,

Vás na základe uznesenia číslo 01/2010 členskej schôdze občianskeho združenia Silvangaraže zo dňa 4.2.2010 dôrazne vyzývame uhradiť do 15 dní od doručenia tejto výzvy dlžnú sumu na účet občianskeho združenia Silvangaraže: č.u.:2624078315/1100 vedeného v Tatrabanke, platobným príkazom, alebo prostredníctvom priloženého poštového peňažného poukazu. Pri každej platbe vždy uvádzajte Váš variabilný symbol – štvormiestne súpisné číslo Vašej garáže, ktoré je uvedené na Vašej garážovej bráne.

V prípade že Vaša sociálna situácia neumožňuje celý dlh vyrovnať, dostavte sa v rovnakej lehote do 15 dní od doručenia tejto výzvy za predsedom  občianskeho združenia Silvangaraže, ing. Mazúrom, do kancelárie občianskeho združenia Silvangaraže v suteréne ul. Silvánska 26, v úradných hodinách, vždy v utorok, v čase o 17,00 – 18,00 hod., a dohodnite s ním vyrovnanie dlžoby.

Táto výzva je posledným upozornením pred začatím vymáhania dlžoby. Táto výzva sa v rovnakej miere týka aj dlžníkov – nečlenov občianskeho združenia Silvangaraže, vzhľadom na skutočnosť, že združenie obstaráva správu garáži povinne pre všetkých vlastníkov garáži. Bez účasti všetkých vlastníkov garáži na úhrade výdavkov spojených s požívaním garáži – energie, voda, poistné, bežná údržba. ai., a na ich rekonštrukcii, povedie ďalší vývoj k ich nevratnému poškodeniu. Žiadny vlastník si nemôže nechať hradiť vlastné náklady z príspevkov ostatných vlastníkov.

 

V Bratislave 4. februára 2010                          Predsedníctvo OZ  Silvangaraže

 

                                                                 Ing. Viktor Mazúr                    JUDr. Jozef Meteňko, PhD.

 

 

          predseda OZ                              popredseda OZ