Choď na obsah Choď na menu
 


Corbin Bleu

14. 4. 2009

Corbin Bleu Reivers (narozen 21. února 1989), lépe známý jednoduše jako Corbin Bleu, je americký herec, model, tanečník, a zpěvák-songwriter a syna veterána charakter herec David Reivers. On je možná nejlépe známý pro jeho role v Catchi toho kluka, Letové 29 Down, na vysoké škole hudební film, a film Přejít In. Bleu drží rekord pro nejvíce # 1 hodnocené Disney Channel Originální film.Obrázok

Profesia: herec
Dátum narodenia: 21.2.1989 (ryby)
Miesto narodenia: Brooklyn,New York,USA

Životopis

Corbin Bleu začal s hraním v veľmi skorom veku pod vplivom jeho otca, dlhoročného herca Davida Reiverse. Po čase, keď Corbin mal dva roky, začal hrať v reklamách pre Live Cereal, Bounty, Hasbro and Nabisco. Zanedlho, Corbin prejavil záujem o tancovanie,a tak mu jeho rodičia  zaplatili hodiny baletu a jazzu.(Často bol jediný chlapec v tej triede). V 4 rokoch sa stal modelom, ktorý reprezentoval Ford Modeling Agency in New York. Bol tiež na tilačených reklamách Gapu, Tergetu a obchodných domov hračiek. Tam to však neskončilo. Keď mal Corbin 6 rokov, bol v jeho prvej veľkaj produkcii, v Brodwayskej hre.
V roku 1996 sa Corbin so svojou rodinou presťahoval do Los Angeles kde rýchle dostal rolu High Incident. Corbin si tiež zahral s takými hviezdami ako Ben Stiller, Tim Allen, Alan Rickman. Jedna z jeho najviac známych detských rolí bola v jeho 8 rokoch v show menom "ER".   V tej dobe stále navštevoval hodiny tanca a bol jeden z prvých študentov dnes preztížnej "Debbie Allen Dance Academy". Učil ho sám Allen a Corbin o ňom povedal, že ho naučil veľa a že ho postrčil tam kde teraz je a že bez neho by nebol nikdy taký tanečník ako je dnes.

Ako strednú školu zvolil "Los Angeles Country High School for the Arts". Behom týchto rokov si Corbin zahral v hre "Footloose", "Ren" a v filme "Catch That Kid".
V roku 2004 bol Corbin vybratý aby sa pridal k skupine detí a k novej show "Flight 29 down", ktorá bola natočená na Hawai. Behom leta roku 2005 bol Corbin vybratý do dalšieho filmu "High School Musical", kde bol vybratý do roli Chada, najlepšieho kamaráta hlavnej postavy Troya Bolltona. Po tomto fenoméne sa Disney Channel rozhodol, že Corbina obsadí znovu, pre tento krát do filmu "Jump In". V tomto filme si zahral so svojim vlastným otcom, ktorý v tom filme hraje tiež jeho otca. 1.mája vydal Corbin svoje prvé debutové CD s názvom "Another Side" at iež dotočil 2.diel High School Musical, ktorý nesie názov Sing it all or not. V roku 2008 by  sme sa mali dočkať už tretieho pokračovania filmu "High School Musical".

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.