Choď na obsah Choď na menu
 


Akú máte radi farbu?

6. 5. 2009

Obrázok

Biela
Túto farbu majú radi ľudia otvorení, úprimní a nekompromisní, ktorí nič neodpustí sebe ani svojmu okoliu.

 

 

 

 

Obrázok Červená
Ak dávate prednosť tejto farbe, bývate často impulzívny, dokonca až agresívne. Svoje názory presadzujeme, aj keď nemáte pravdu. Najbližšom však dokážete prejaviť aj nežnosť a srdečnosť.

 

 

Obrázok Čierna
Vyznávači tejto farby sa vyznačujú citlivosťou a tajnůstkařením. Baví je i filozofovaní, dokážu šikovne vychádzať s ľuďmi, sú to rodení diplomati.

 

 

Obrázok Fialová
Vaša osobnosť je originálna, ste samostatný človek s nezávislými názormi a máte zrejme umelecké sklony. Na svoje okolie i na seba máte niekedy prehnane vysoké nároky.

 

 

Obrázok Hnedá
Prezrádza, že ide o človeka důvěřivé, milé a klidné povahy. Nechýba mu ľudskosť a silne vyvinutý zmysel pre spravodlivosť, vďaka čomu ho môžete len ťažko rozoznať a oceniť jeho kladné vlastnosti.

 

Obrázok Modrá
Predstavuje opatrnosť, rozvážnosti, nečinnosť a ľahostajnosť - takto by sa stručne dali vyjadriť vaše vlastnosti .. Váš vnútorný svet a život je komplikovaný, túžite mať všetkého veľa, ale nerobíte nič, aby ste to dosiahli.

 

 

Obrázok Oranžová
Zaujíma vás svet i ľudia okolo. Máte zvědavá povahu, novátorské schopnosti a ctižádostivost. Pri uskutočňovaní svojich predsavzatí ste Tvrdohlaví.

 

 

Obrázok Ružová
Prozrazuje sentimentality a jemnosť. Romantické city sú pre vás priamo charakteristické. Váš zmysel pre praktickosť života sa prikláňa k okrášlování seba sama podľa vlastných predstáv, čo vám často spôsobuje sklamanie a problémy.

 

 

Obrázok Zelená
Predstavuje kreativitu, citlivosť a ochotu pomáhať iným ľuďom prostredníctvom pochopenia. Rozdávají lásku, uzdravuje a motivujete je. Pozor ale, aby ste sa príliš nevyčerpali.

 

 

Obrázok Marhuľová
Obnovuje, oživuje a jemne stimuluje a môže rozpustiť a odstrániť emocionálne blokády. Tento farebný odtieň, ktorý je najbližšie farbe pokožky, udržuje v prúde životnú energiu a zjemňuje pleť.

 

 

Obrázok Žltá
Je nejsvětlejší z pestrých farieb, pôsobí jasne, povzbudivý, zahrieva a rozveseluje. Je to symbol múdrosti, vysokej inteligencie a myslenia. Svojim pozitívnym, magnetickým chvenie pôsobí žltá podporuje na nervy a stelesňuje pocit slobodného, nezaťaženého vývoja. Podporuje chápavost, schopnosť kontaktu, spracovávania zážitkov a dojmov a oživuje myslenie. Pôsobí pozitívne na pamäť.

Obrázok Zlatá
Dáva pocit hojnosti, lesku a nadbytku. Je to farba správneho, pravého stredu, farba univerzálnej lásky a najvyšších hodnôt a zastupuje idealizmus, veľkorysosť a šlechetnost. Zlatá robí čokoľvek hodnotné, drahocenné a žiaduce. Zlatá transformuje poznanie v pochopenie, pomáha pri zvládnutí duševných neistôt, podporuje ducha na ceste k univerzálnej múdrosti.

 

Obrázok Tyrkys
Farba sebeznázornění, podporujúca sebavedomie a podnecujúce fantáziu a spontánnosť. Je to farba priateľských citov, sympatie a pospolitosti. Tyrkys môže potlačit nesmelosť, zdržanlivosť a trému.

 

 

Obrázok Indigo
Symbol mystických hraníc a spirituálnych síl. Zastupuje dokonalú neporušenosť, skvelé zdravie, univerzálne vedomie, vyrovnanosť, dôstojný kľud, dôveru a mierumilovnosť.

 

 

Obrázok Šedá
Farba dokonalej neutrality, opatrnosti a ochoty ku kompromisom. Je schopná prispôsobenia, kombinovateľná a diskrétna. Je to farba potláčaní, obmedzovania, neistoty a strachu zo života. Šedá leží v hustej hmle, loupe rozhľad a skrýva cieľ.

 

 

Nájdite čo najzaujímavejší obrázok na ktorom bude hlavne jedna farba ako napríklad na tíchto obrázkoch a stačí keď mi cez e-mail pošlete http adresu alebo mi ho proste pošlete môj e.mail 7fredka7@azet.sk

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

no

sisa,25. 3. 2010 11:24

nepaci sa mi tvoja stranka!!!!!!!!!!!!!!!!!

farby

Haňa,26. 6. 2009 11:47

Fredka nece sa mi ti pisat ma email tak ti poslem odkaz na obrazok mala by to byt farba KREMOVA:
http://www.skolsky.sk/var/shop/storage/images/nabytok/nabytok-pre-materske-skolky/detske-stoliky-a-stolicky/drevene/detsky-stol-s-umakartovou-doskou-800-x-800-mm/detsky-stol-s-umakartovou-doskou-800-x-800-mm-u16-352-00/1374051-1-slk-SK/detsky_stol_s_umakartovou_doskou_800_x_800_mm_u16_352_001_large.jpg