Choď na obsah Choď na menu
 


Lipa Teamu sezóna zatiaľ očividne nevychádza podľa predstáv. Hoci druhá pozícia s jednobodovým mankom na priebežného lídra 1.FHBL nie je žiadna katastrofa, Obrázok prihliadnuc na očakávania a ambície Lipa Temau to stále nie je ono. Ďalším faktorom môžu byť nevyrovnané, až kolísavé výkony. Po debakloch prichádzajú neočakávané prehry s outsidermi. Práve takýmto neočakávaným prekvapením sa stala výhra 11.kola, keď Zámski rangers vydreli víťazstvo v pomere 4:3. Z jedného pohľadu je úžasné, že sa liga z roka na rok kvalitou vyrovnáva a už nie je možné hovoriť o novom majstrovi ešte pred začatím ročníka, no na druhej strane sú takéto triumfy stále raritou a nepredvídanou udalosťou.

Prehra s "rangermi" však nie je pre Lipu tou najhoršou správou. Až traja hráči  Francisty, Kučerka a Vasilko
dostali jednozápasový dištanc, ktorý, zhodou Obrázok okolností, padol práve na duel s Sv.Gorazd. Dlho očakávané derby teda naberá úplne iný rozmer. Dokáže Gorazd potvrdiť svoju stúpajúcu formu? Zdolá majstra a posunie sa konečne to prvej osmičky, ktorá mu minulú sezónu unikla o jeden bod práve s "rangermi"?

O tom, že Lipa Team si je vedomí sily svojho súpera svedčia aj slová na oficiálnej stránke klubu: "V sobotnom 12.kole FHBL nastúpi Lipa na veľmi ťažký zápas proti SV. Gorazd oslabená o trojicu hráčov základnej zostavy: kapitána Francistyho, Kučerku a Vasilka, ktori boli potrestaní dištancom na jeden zápas za nešportové správanie sa v súboji so Zámskymi Rangers."


autor: exf zdroj:lipateam.sk

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.