Choď na obsah Choď na menu
 


 ladies-only.jpg

 V tejto rubrike iba pre dámy nájdete všetky novinky z

oblasti módy, účesov, životného štýlu, a aj  noviniek,

ktoré sa týkajú  ženského vnímania Aldarionu.  Ktoré

obchody sú práve v kurze a ktoré zaspali dobu? To a

ešte viac toho čo chcete vedieť práve na tejto strane.

 

 

MÓDA

Mesiac jún je ako stvorený pre módu. Toľko rôznych štýlov a farieb, v ktorých sa nájde každá z nás sa spája práve s týmto mesiacom. Časopis Čarodejka robí každoročne anketu, kde čitateľky po celom svete rozhodujú o 2 štýly, ktoré budú  tento jún diktovať tempo. 

 

Popart je tzv. populárne umenie, ktoré preslávil najmä muklovský výtvarník a umelec Andy Warhol. Sú to opakujúce sa rady známych tvári alebo produktov, ktoré sú používané každodenne. 

 

roy-lichtensen-outfit.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Renesancia je isté časové obdobie v minulosti, v móde môže zobrazovať výjavy z každodenného života, rovnako môže ukazovať nahotu. Obrazy by mali vyjadrovať hĺbku a priestor. 

ObrázokObrázok 

 

Umenie, ktoré sme doteraz mohli sledovať iba v galériách a múzeách tentokrát sledujeme na módnom oblečení a v túto sezónnu bude mimoriadne IN. 

 

Hadia koža 

 

Ja osobne som nikdy tieto kožené "vychytávky" nemusela, ale proti gustu žiaden dišputát a tak musím povedať, že práve hadia koža bude v júni top medzi svojimi sestrami. Dokonca predbehla aj špičkovú kožu z welšského zeleného draka a to je už čo povedať. Keď náhodou tieto kúsky obľubujete rozhodne nezaháľajte a zaobstarajte si nového člena do vášho šatníka. 

 

VLASY

Nezabúdajte na to, milé dámy, že jún so sebou nesie aj začiatok leta a teda množstvo slnečných lúčov, ktoré budú naše vlasy vstrebávať dennodenne. A práve kvôli tomu vyvinula spoločnosť Víla a spoločníci novú radu prípravkov na vlasy s ochranným filmom. Naša redakcia ich samozrejme vyskúšala a tu je ich krátka recenzia. 

 

flacon01a.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(zľava doprava kondicionér, šampón, maska)

 

 

 

Kondicionér Vzduchová bublina - Ako už samotný názov napovedá v kondicionéri je zakomponované kúzlo bublinovej hlavy a to v kombinácii s drvenými mandragorami a tajnou prísadou, ktorú si Víla a spoločníci nechávajú pre seba, je mimoriadne účinná. Vytvára jasný UV filter a vaše vlasy sú v bezpečí a nie je na zahodenie ani to, že sa po ňom božsky rozčesávajú. 

 

Šampón Hop-šup - Áno, áno, áno! Tento šampón je hitom tejto sezóny, pretože zanechá vaše vlasy hebké a voňavé a okrem iného obsahuje zložky, ktoré pomáhajú udržať stálosť a lesk vašej prirodzenej i umelej farby a ako najnovšia štúdia ukázala takouto zložkou je aj hop-šup prášok. 

 

Maska na vlasy Letná strela - Po použití predchádzajúcich dvoch výrobkov prichádza na radu tretí, zjednocujúci. Po Letnej strele budete mať pocit neovládateľnej ľahkosti, čo mi však trošku prekáža pokožka na hlave reaguje na masku citlivejšie ak sa používa častejšie ako raz za týždeň, takže opatrne. 

 

 

CHUŤOVKA

 

Rozkošný náhrdelník v tvare zlatej strely môže byť váš, už teraz vo Všehoobchode. 

--kgrhqf--h0fdu--u-psbq-bp-ifg---60_58.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staršie príspevky nájdete na odkaze TU.