Ak vám nestačil trend, ktorý je už teraz pre mnohých veľmi extravagantný, poriadne sa držte, pretože dizajnéri opäť pustili uzdu fantázie a rázne búrajú bariéry v tom, čo sa považuje za bežné a čo nie. Značka Black Milk uvádza do parády legíny s retiazkami, vzormi, farbami, dierami či kryštálovými kamienkami. Ozaj všetko, čo si viete predstaviť.

U nás sa síce nepredávajú priamo v obchodch, ale ak máte službu PayPal, môžete si ich objednať aj vy. Dva z najdrahších modelov stoja $120 (87 €), ostatné sú za cenu $50 (36 €). Ceny síce nie sú práve najnižšie, ale na druhej strane môžete očakávať úplnú originalitu a medzinárodnú donášku zadarmo.

Samozrejme, odporúčam len pre veľmi silné povahy. Ťažko povedať, či na Slovensku u nás vôbec niekoho s podobnými legínami vôbec stretnem, skôr o tom trochu pochybujem. Legíny s retiazkami mi však prídu celkom zaujímavé – možno dobré aj pre pankáčky? A tie s dierami? Vyslovene letný model.

Strieborné legíny s názvom “Futuristics” sú absolútny úlet, ale zato legíny s dúhovými pásikmi mi prídu úplne rozkošné. Naozaj model, ktorý spestrí každý deň a dá sa nosiť k obyčajným basicom, ktoré nájdete v skrini. Krásne sú aj červeno-čierne, ktoré pôsobia trochu “diablikovským” dojmom. Jednoznačne sú však všetky veľmi zaujímavé. Ak teda máte aktivovaný platobný systém PayPal, odvahu a zopár eur naviac vo vrecku, neváhala by som.