Choď na obsah Choď na menu
 


Lady Gaga- Poker Face

28. 2. 2009

Tvorcovia internetových novín Gemerland, myslia na vás každú sobotu a vždy vám prinášajú nové a aktuálne pesničky v rubrike "Hit týždňa". Táto sobota bude patriť speváčke Lady Gaga a hitu Poker Face, pri ktorej si môžete zatancovať, alebo kľukne umývať riad. Jednoducho sa to príjemne počúva.

22-ročnú Lady sme spoznali vďaka singlu Just Dance, ktorá skončila už po tretíkrát v britskom singlovom rebríčku. V týchto dňoch sa predstaví v bratislavskej Inchebe spolu s ďalšími umelcami. Mala by robiť predskokana dievčenskej skupine Pussycat Dolls.

 

Štýl hudby, ktorý produkuje Lady Gaga, je naozaj ťažké zaradiť do nejakej kategórie. Krásna deva sa totiž rozhodla, že bude miešať štýly. V jej pesničkách začujeme niečo z popu, soulu, folku ale aj z jazzu. No základom je tanečný pop s nádychom elektroniky. Už ako 4-ročná začala hrať na klavíri. Okrem toho vie hrať na gitare i husliach. To je talent! Musím uznať, že videoklip je veľmi zaujímavý. Začína sa vynorením ženy z vody, ktorá je zahalená v striebornej maske. Prechádza rôznymi scénami.