Choď na obsah Choď na menu

2016

Novinky 2016


2016-8

Október 2016

Sezóna sa nám pomaly blíži ku koncu. Jeseň je veľmi upršaná, ale dúfam že sa vyčasí. Keď je teraz viac času, tak Nenuška chodí na tréningy a občas ju beriem aj do práce, ale ešte je to decko a potrebuje čas. Ira pracuje už ako profesionálka, tak ako zvyšok svorky, ktorej počet sa z času na čas mení, pretože občas nás príde navštíviť nejaký nový psík. Inak sa nič nedeje.

Zmenila som umiestnenie mojich fotoalbumov a pomaly sa tam snažím popresúvať všetky fotky. Odkaz na nový album na Rajčeti je TU.


2016-7

Máj 2016

Noviniek je tak poskromne. Stále pasieme, počasie nás pekne nas.... hnevá. Tess a Kevina som prihlásila na jediné preteky na Slovensku, ktoré sa konali pri dedine Smolenice. Všetko vyšlo úplne zle, od zmeny rozhodcu, cez pokazené auto, cez zraneného Kevina, až po netrénovanú Tesu. Prišli sme, Tessa na lúke v tráve po pás nenašla ovce, ale zato prehľadala okolitý les :D takže sme si dali RET a išli sme domov. Ale aspoň som videla kamarátov a odchovy. Tomu sa hovorí zabitý deň. Fotky z pretekov nemám ale nejaké so psami sú v albume.

fotky - pasenie Ira a Kuky - link
fotky - psy/dogs - link


2016-4

Apríl 2016

Začala nám nová sezóna. Jerry, Kevin, Tess a Nena. Všetci už boli radi, že konečne idú niečo robiť. Nena už pomaly dorastá, tak začneme s tréningami a dúfam, že ju budú ovečky zaujímať tak ako ostatných. Do tímu mi pribudla moja špagetka Ira, ktorá aj napriek tomu že nemá za sebou skoro žiadny tréning, tak sa veľmi pekne chytila a určite z nej bude riadna pracovná posila. No a samozrejme, že v tíme má svoje miesto aj Kuky, ktorá bude hlavne chodiť ako dozor pre Iru. Počasie nás skúša - teplo-zima-dážď-teplo-dážď-zima. Dokonca aj mrzlo a snežilo. Však prečo by sme sa nepotešili hneď na začiatku sezóny. Dúfam, že aj túto sezónu dotiahneme do úspešného konca.


2016-5

2016-6

Marec 2016

Nikdy nezabudnem.

 

 

 

 


2016-3

Február 2016

Stále relaxujeme a pripravujeme sa na novú sezónu.

fotky - link

fotky - link

 


2016-02

24.01.2016

Úspešne sa nám podarilo odrodiť s Mist drobcov. Sono ukazovalo tri ale nakoniec veľmi prekvapivo ich bolo šesť. Chlapci sú štyria a dievčatá dve. Všetci sú čierno biely a som zvedavá akú budú mať srsť. Malý sú úžasný a Mist je skvelá matka.

Informácie na stránke chs Ferenčík - link

 


2016-01

Január 2016

Po náročnej sezóne si dávame niekoľko týždňov oddychu. A popri tom sem tam vytiahnem foťák.

fotky - link

 

 

 

 


Nový rok 2016