Choď na obsah Choď na menu
 


Miška Cisi

18. 8. 2008

Michaela Cisáriková, narodená 9. apríla 1975 sa od 19. júla 2003 volá Tumpach (bez -ová :-))

Obrázok

Po niekol'koročných pracovných  pobytoch v Nemecku a Švajčiarsku som sa síce vrátila pracovat' pre jednu svajčiarsku firmu spät na Slovensko - do Blavy, ako ináč ;-), už zo Švajčiarska som bola ale prudko zal'úbená do môjho buduceho mangela z Paríža. Oh, c'est si rrrrromantique! :-) 
Takže som svoju sl'ubne začínajúcu sa kariéru vymenila (opät) za školské lavice - začala som sa učit jeho reč, v jeho krajine. (to som si teda nikdy nepomyslela, že mi zrovna táto reč niekedy na niečo bude...no ale motivácia bola silnejšia :-))

Obrázok






Vo Francúzsku bývam momentálne už 6-ty rok. Postupne s manželom budujeme, prerábame a inak vylepšujeme naše hniezdočko a 5. októbra 2007 sa nám narodili dvojčiatka Alex a Théo. Ako vidíte, vážne sa nenudím ! :-) …a až na Slovensko, rodinu a všetkých mojich kamarátov čo mi občas zúúúúfalo chýbajú mi vlastne nič nechýba ;-)
Obrázok
Už 5-ty rok pracujem (ciže som sa tú francuzštinu naučila koniec-koncov pomerne rýchlo ;-)) ako asistentka na Francúzskej stavebníckej federácii v Paríži, kde sa po ročnej matersko-rodičovskej dovolenke práve vraciam.

Viac na:
www.miskajan.estranky.cz

PS: Vzhl'adom na logistiku, ktoru celý tento môj rodinný cirkus vyžaduje si bohužial nemôžem len tak vyrazit’ za hranice a preto si s vami na tom pätnástročnom stretnutí dúfam štrngnem aspoň virtuálne. :-)

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.