Choď na obsah Choď na menu

Teória veľkého tresku

12. 12. 2022

1.Sheldon je v ústave pre duševne chorých a predstavenie sa odohráva iba v jeho hlave.

-Sheldon je v ústave pre duševne chorých, možno aj za to, že urazil svojho otca a otcovu milenku. Ďalej sa  hovorí, že Sheldon aj Leonard sú v tomto zariadení v Los Angeles - Leonarda tam prijali po lobotomii vládou za to, že sa vzdal tajomstiev Severnej Kórei.

-Penny je neúspešnou herečkou, ktorá sa začala venovať užívaniu návykových látok a sexuálnej práci predtým, ako nakoniec pristála v zariadení.

-Amy je neurologička, ktorá pracuje v inštitúcii, kôli svojej posadnutosti Sheldonom vplýva štúdiom jeho mozgu; Raj je tam namiesto astrofyzika na príkaz rodičov lekár a Howard je „správca“ zariadenia, ktorý sa občas venuje intímnym aktivitám s Rajom, pretože nevie zvádzať ženy.

2.Howardova mama neexistuje.

 Haward je iba šialenec ktorý si vymýšľa, že jeho matka existuje a používa na to brucho(Haward je bruchovravec). Jeho priatelia ho nechcú ranit pretože vidia, že mu chýba matka a tak len hrajú túto hru s ním.

3.Bernadette je kyborg vytvorený Howardom

bernadette-wolowitz-the-big-bang-theory-vertical.jpg

Teória je založená na troch tvrdeniach: Howard je inžinier svetovej triedy, Bernadette zdieľa mnoho čŕt s Howardovou matkou a „normálne“ ženy nemajú radi Howarda. A naksilnejším dôkazom teórie je v otázke: "Nebudujeme si všetci vlastného romantického kyborga?"

4V kóme

the-big-bang-theory-the-guys-.jpg

 Na prvý pohľad sa táto teória môže zdať trochu mimo. Dáva to však veľký zmysel a mohlo by to byť možné. Teória predpokladá, že Leonard, Sheldon, Raj a Howard všetci zomreli , keď odpálili raketu, ktorá rozbila výťah. Sú buď v kóme, alebo v limbu a šou sa odohráva v ich mysli.To vysvetľuje, prečo výťah nefunguje počas celej show. Začína to fungovať až vtedy, keď dosiahnu v živote konkrétne ciele.

5.Spock

big-bang-theory-sheldon-cooper.jpg

Nie je žiadnym tajomstvom, že Sheldon je veľkým fanúšikom Spocka. To preto, že sa vždy dokázal spojiť so Spockom. Obaja sú bez emócií a snažia sa nadviazať medziľudské vzťahy. Teória naznačuje, že Sheldon je Spock. Spock z inej dimenzie náhodou prejde do vesmíru Teórie veľkého tresku . Potom sa zo všetkých síl snaží zapadnúť medzi ľudí na Zemi. Nedáva to celkom zmysel, ale fanúšikovia teórie veria, že je to pravda. Je väčšia šanca, že spisovatelia použili Spocka ako inšpiráciu pri vytváraní Sheldona.

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.