V osolenej vode som uvarila gnocchi, scedila ich a vysypala do nádoby na pečenie. Pridáme aj natrhané mäso.
Zapekané gnocchi
15. 9. 2022
Zapekané gnocchi
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
Ingrediencie:
500 ml
smotana na varenie
200 g
strúhaný tvrdý syr
podľa chuti
soľ
trochu
parmezán (na posypanie)
1 balíček
gnocchi
250 g
Kuracie mäso varené ( použila som mäso z polievky)
Postup:
Rýchlo a chutne!
1.
2.
Do osobitnej nádoby dáme smotanu na varenie ( 500 ml), trocha soli a strúhaný syr. Zmiešame spolu a zalejeme mäso a gnocchi.
3.
Všetko spolu ešte zľahka premiešame a dáme piecť na 200°C asi na 20 minút. Upečené môžeme ešte posypať parmezánom.
Zdroj: https://dobruchut.aktuality.sk/recept/75518/zapekane-gnocchi/