Choď na obsah Choď na menu

ako na ženy

Mysteryho taktika vo väčšej spoločnosti

Každý človek, ktorý sa trochu zaujíma o balenie žien určite pozná Mysteryho.

Tu Vám popíšem jednu metódu, ktorú vymyslel a ktorú som aj sám odskúšal.

 

Ak sa nachádzate vo väčšej spoločnosti, dajme tomu na stretnutí kamarátov a známych, kde sa nachádza aj dosť pre Vás neznámych ľudí, a vy máte na niektorú neznámu babenku zálusk, dajte si pozor, ako to prejavujete.

 

Mystery to vo svojom prípade urobil trochu inak, ale mne ide o princíp.

 

NEVENUJTE hneď všetku pozornosť dotyčnej slečne a určite hneď neproste kamaráta, aby Vás zoznámil. Venujte sa ľudom, ktorých poznáte, zabávajte sa, dostaňte sa do stredu pozornosti aspoň jednej zo skupiniek, ideálne tej, kde sa nachádza Váš cieľ. 

 

Využite svoj talent, rečnícke schopnosti atď, aby ste spravili dojem na ľudí, ale svojmu cieľu sa venujte menej, ako ostatným.

Ak sa dotyčná začne dožadovať svojho "kúsku" pozornosti od Vás, máte vyhrané.

Ak sa to nedarí, skúste sa vzdialiť na drink, obzrite sa za Vašim cieľom. Ak ani potom slečna neprejaví záujem, je zjavné, že ste veľký dojem asi nezanechali. A možno je len slečna hanblivá, takže ak spozorujete istý náznak záujmu, skúste to priamo a oslovte ju.

 

Podstata tohoto všetkého je veľmi dôležitá, ak sa totiž venujete slečne hneď od začiatku, ľudia si to veľmi rýchlo všimnú, dotyčná sa tak vyhne pasci a bude mať pocit, že ste ako všetci ostatní chlapi - ľahko dosiahnuteľný a to ženy rady nemajú.

 

Zhrniem to - ľudia v spoločnosti budú spokojní a nebudú mať podozrenia a narážky, slečna sa bude domáhať Vašej spoločnosti a nakoniec bude spokojná samozrejme aj ona, lebo jej ju patrične prejavíte. No a nakoniec Vy, či už budete spokojní, alebo nie, to je iba na Vás.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.