Choď na obsah Choď na menu

0-5 beseiret til rival Liverpool

Uventede ting har skjedd etter hverandre den siste tiden. Hvem hadde trodd at Manchester United, som snudde i midtuken, skulle oppleve en helvetesnatt. I det fullt sittende Dream Theater, under Fergusons blikk, kom Manchester United bak med 4 mål i første omgang, og tapte til slutt mot rivalen Liverpool 0-5 på en skammelig måte. Spillerne i draktsett fotball tok med seg seieren med høyt humør, og etterlot Manchester United-fansen i nød.

Liverpool er faktisk så mektig denne sesongen, men ikke mange fans kan forvente en ny dobbel tilståelse som vil tiltrekke seg verdens oppmerksomhet. På bare 13 minutter hadde Liverpool en tomåls fordel på bortekampen. Før pause scoret Salah, iført trøye, også to ganger. I det 49. minutt sendte Henderson en assist, og Salah, ikledd en Manchester United draktsett, iscenesatte nok en gang tittelen Gud. Da resultattavlen ble 5-0, stod Fergusons hjelpeløse ansikt i skarp kontrast til Dalglishs smilende ansikt. I det øyeblikket vet jeg ikke hva Sir Alex Ferguson tenkte om Manchester Uniteds herlighet.

Selvfølgelig er ikke denne avslutningen noe Manchester United ønsker å se. Jeg håper Manchester United vil fortsette innsatsen!