Choď na obsah Choď na menu

Hertha BSC vinner borte

I den 31. runden av Bundesliga-sminken. Dette spillet hadde på seg en Hertha BSC- draktsett fotball mot Schalke 04. Mindre enn 6 minutter ut i første omgang scoret Schalke 04 med et raskt angrep, 1-0! Hjemmelaget kommer på topp!

Snart gjorde Hertha BSC en kontring. I det 19. minutt av kampen tok Plattenhardt et frispark til lengre stolpe. Hjemmelaget stirret på den lekkasjesikre mannen. Boyata, iført en Bundesliga fotballdrakter, headet enkelt mål uten å bli forsvaret. 1-1! Enkel side å kjempe igjen. Da tiden kom til det 74. minutt ble Hertha BSCs hær overveldet, og Ngankam skjøt på venstre side av sekstenmeteren, og deretter nok en seier! 1-2! Gjestelaget vil lede poengsummen!

På slutten av kampen arrangerte Hertha BSC endelig en fantastisk kontring. Hertha BSC beseiret Schalke 04 2-1 på bortebane.