Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/03

9. 3. 2021

Trevignano Romano 3. marca 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, Ja, vaša Matka, vás prosím: chyťte ma za ruky a počúvajte to, čo k vám prichádza z neba, pretože všetko je pre vašu spásu. Využite tento čas milosrdenstva, pretože čoskoro bude počuť Božiu spravodlivosť a Boží hnev. Je naozaj málo času, ktorý ešte máte k dispozícii, rovnako ako času, ktorý s vami zostanem.

Moji milovaní, nebojte sa čias, ktoré prídu alebo už prišli, pretože modlitbou a obrátením sa môžete zachrániť. Už sa nehrajte, ale otvorte svoje srdcia a nechajte vstúpiť Ducha Svätého, ktorý vás premení a spojí do jedného srdca s Ježišom.

Deti, keby ste vedeli, ako veľmi vás milujem a akú radosť cítim, keď vás vidím všetkých spolu v modlitbe.

Moji milovaní, modlite sa za Cirkev a za zasvätených, pretože sú v tme, v zmätku a v temnotách, aby mohli byť osvetlení Božou láskou.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého, Amen.

Dnes na vás zostúpi veľa milostí. S pokorou vydávajte svedectvo. Vaša Matka!

 

V sobotu 6.3.2021 ráno začal obraz Milosrdného Ježiša v dome Giselly Cardia roniť krvavé slzy. Gisella prosí všetkých, aby zintenzívnili modlitby.

 

 

Trevignano Romano 6. marca 2021

Drahé deti, ďakujem vám za to, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, pýtate sa, prečo môj Syn plače krvavé slzy? Vedzte, že Ježiš je smutný, ubolený pre toto ľudstvo, ktoré je povolané k spáse, ale ktoré neodpovedá na jeho volanie.

Deti moje, teraz, dnes sa skončil čas milosrdenstva. Vzývajte Pána, aby sa nad vami zmiloval. Ja ponúkam moje slzy za vás.

Deti moje, niektorí budú zachránení vďaka utrpeniu, ktoré ponúka táto moja dcéra.

Prosím vás: modlite sa, veľa sa modlite.

Deti, technológia bude čoskoro napadnutá slnečnými erupciami, takže buďte pripravení. 

Zlo sa čoskoro odhalí pred svetom, ale iba tí, ktorí budú verní Kristovi, vďaka vyliatiu Ducha Svätého rozoznajú dobro a zlo.

Deti, časy, ktoré prídu, budú ťažké, veľmi ťažké. Ako Matka vás žiadam: urýchlite svoje obrátenie, nebuďte vlažní. Iba Boh bude vašou záchranou, Jemu zverte svoj život. Všetko bude obnovené a mnoho sa stratí, ale ja chcem zachrániť tieto moje deti.

Zem sa bude naďalej bez prestania triasť.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého, Amen.
 

Trevignano Romano 9. marca 2021

Drahé deti, vaše modlitby osušujú moje slzy.

Deti moje, obetovaná bolesť musí prinášať radosť.

Deti, nie všetko bude tak, ako čakáte. Zem, ktorú poznáte, už nebude existovať. Vy budete premenení na svetlo a prenesení na bezpečné miesto. Nebojte sa, pretože v tých chvíľach bude všetko bezbolestné. Prosím vás iba o to, aby ste sa modlili za svoju premenu.

Deti moje, nová zem bude plná radosti a pokoja a nebude tam žiadna choroba. Všetko je pripravené na váš príchod.

Deti, to, čo čoskoro uvidíte, nebudete môcť zniesť, ak nebudete vo viere a v modlitbe. Dávajte si pozor, pretože diabol urobí všetko pre to, aby vás odradil, a to až tak, že aj tí, ktorí hovoria, že majú vieru, môžu byť uväznení v jeho pavučine.

Deti moje, privádzajte veľa duší k Ježišovi, aby ho mohli poznať a byť mu vždy verné.

Deti, mnohí priľnuli k zlu, k rúhaniu a ku skazenosti sveta, ale ešte nepochopili, že ich Áno musí byť iba pre Boha.

Deti, prosím vás, otvorte oči a rozhliadnite sa okolo seba; nechápete, kam ste sa dostali? Prebieha duchovná vojna; bdejte nad svojimi deťmi, modlite sa za svojich vládcov, aby svetlo vstúpilo do ich sŕdc.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého, Amen.

 

Trevignano Romano 13. marca 2021

Deti moje, ďakujem vám za to, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, v týchto rokoch zjavení nie všetko bolo brané vážne, ale teraz si uvedomte, že to, čo vám hovorím, na seba nenechá dlho čakať, preto vás znova žiadam o urgentné obrátenie. Buďte v (posväcujúcej) milosti, nebojte sa a buďte v radosti Pána, ktorý čoskoro príde.

Deti moje, žiaľ, veľa z mojich detí sa prispôsobilo nariadeniam, ktorým sú vystavené. Prosím vás, deti, nebojte sa, pretože ja som a budem s vami v každej chvíli, keď budete potrebovať pomoc. A keď sa vašej duše zmocní zmätok, vyžeňte ho modlitbou a pozerajte sa na tvár môjho Syna, aby ste mohli mať pokoj.

Deti moje, buďte učeníkmi, bojujte za pravdu.

Nebuďte podriadení diablovi, ktorý vás svojimi trikmi zamotá do klamstiev.

Časy budú ťažké aj pre Cirkev, aj pre politiku.

Robte modlitebné večeradlá.

Teraz vás nechám s mojím požehnaním v mene Otca, Syna, Ducha Svätého, Amen.

 

Trevignano Romano 16. marca 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe.

Deti, ešte stále prichádzam varovať vás a pomôcť vám, aby ste nerobili chyby a aby ste sa vyhýbali tomu, čo nepochádza od Boha. Napriek tomu sa zmätene rozhliadate okolo seba bez toho, aby ste si uvedomili, koľkí mŕtvi tu sú a ešte budú na zemi, a to všetko pre vašu tvrdohlavosť počúvať iba ľudské rozhodnutia. Veľakrát som svojim deťom povedala, aby si dávali pozor na vakcíny, a napriek tomu nepočúvate.

Milované deti, pozerajte sa na Ježišov kríž a buďte pod Jeho Požehnaným krížom, ktorým vás vykúpil.

Milované deti, Boží hnev sa už onedlho nechá počuť, ale ľudstvo je také slepé, že si nič nevšimne, dávajúc iba vedecké vysvetlenia.

Deti, vy ste moja pravá Cirkev a ja vám dôverujem, pretože vďaka mojim verným sa znova zrodí žiariaca a slávna.

Deti, nič už nebude také ako predtým. Zobrali vám všetko, vrátane vašej slobody. Buďte verní Pánovi a Svätému Písmu, obráťte sa, iba tak budete na ceste svetla, ktorá je pre vás pripravená.

Deti moje, Cirkev, ach! Cirkev, koľko bolesti! Moje srdce krváca, keď vidím padať tehlu za tehlou, koľko bolesti !!

Deti moje, ste vo vojne a musíte bojovať. Nezáleží na tom, či vás vysmejú, pokračujte bez zastavenia.

Teraz vám nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého, Amen.

 

Trevignano Romano 20. marca 2021

Drahé deti, ďakujem vám za to, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, vaše modlitby zmierňujú moje utrpenie a utrpenie môjho Syna.

Deti, buďte pripravené, búrka je nad vami, preto vás žiadam, aby ste odpustili, milovali a vyspovedali sa, tak, aby ste boli pripravení na to, čo sa bude diať a na časy, ktoré prichádzajú. Toto je čas, aby ste sa zjednotili, aby ste sa nerozdeľovali. Buďte pravými mužmi a ženami viery. Buďte tými, ktorí budú bojovať v prvej línii. Toto je čas, v ktorom od vás bude nebo žiadať, aby ste si našli skrýše a útočištia, kam sa skryjete, aby ste sa mohli modliť. Predpovedané časy sú tu.

Deti moje, Ja ako Matka som s vami, spolu s mojimi anjelmi, aby sme vás chránili.

Teraz vás nechám s mojím Materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 23. marca 2021

Moja milovaná dcéra, ďakujem Ti za tvoje Áno. Spolu s tvojím manželom a s malým zvyškom ste mojou útechou.

Dcéra, musíš povedať ľudstvu, že trúby už trúbili, už ostáva len jedna – trúba spravodlivosti (pozn. prekl.: viď Zjavenie Apoštola Jána, kapitoly 8 – 11).

Deti, môj vyvolený ľud musí zintenzívniť modlitbu za tieto časy. Rozdelenie a prenasledovanie sa už začali.

Deti moje, začína sa vojna na Blízkom východe. Modlite sa za Sýriu. Toto bude veľká vojna, pretože do nej bude zatiahnuté aj Rusko a Amerika. Koľko bolesti na tejto zemi zaplavenej hriechom. Prostredníctvom iných vyvolených detí som žiadala, aby varovali Cirkev a hlavy štátov, aby sa neznížili ku kompromisom, a namiesto toho si vybrali cestu zla. Teraz ich žiadam ešte raz: Kajajte sa a obráťte sa, pretože si neuvedomujete, čomu idete v ústrety. Iba niektorí z vlády vedia, čo sa bude diať, iní členovia sú iba vo veľkom zmätku, ale pamätajte, že moje Nepoškvrnené Srdce zvíťazí. Modlite sa, modlite sa, modlite sa.

Mojim verným deťom hovorím: Buďte pokojní, pretože nič vám nebude chýbať. Budete prikrytí a chránení Mojím Plášťom.

Teraz vás nechám s mojím požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 28. marca 2021

Deti moje, ďakujem vám za to, že ste tu v modlitbe a že ste ohli svoje kolená.

Deti moje, môj Ježiš vás naplní milosťou, pretože to je to, čo budete potrebovať. Božia spravodlivosť je na vás. Jeho krik bolesti príde s očisťujúcim ohňom a všetci veriaci a verní sa budú radovať, ale zlí a tí, ktorí ho popierajú, budú veľmi trpieť.

Deti, časy sa urýchlili aj vďaka vašim modlitbám, nebojte sa, ale radujte sa a veseľte sa, pretože Ježišov príchod je blízko.

Teraz vás nechám s mojím Materinským Požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 30. marca 2021

Ježišovo posolstvo

Milované deti, nebojte sa, pretože aj Ja som bol prenasledovaný pred vami; prosím vás, nehovorte, že ja som mohol zniesť všetko utrpenie preto, lebo som bol Boží Syn, nie je to tak; vo svojom tele a vo svojom srdci som zakúsil všetku bolesť a všetku temnotu sveta, pretože preto som sa vtelil. Všetko zverte mne, som jediná kotva záchrany. Vezmem vás za ruku a zmiernim vaše utrpenia; vezmem ich na svoje plecia a ponesiem ich na sebe na Kalváriu.

S extrémnou láskou vás prosím, aby ste neopustili Mňa a moju Svätú Matku, ktorá s veľkou pokorou ešte stále je medzi vami. Vaše utrpenie bude odmenené.

Žiadam vás, aby ste pomáhali svojim bratom, aby nepadli do zatratenia, a ak sa čo len jeden z vašich bratov zachráni, v nebi bude oslava.

Ja vás nenechám. Hľaďte na kríž a na všetko, čo zahŕňa. Zľutujte sa nad vaším Ježišom, ktorý vám rozumie a ktorý veľmi trpí.

Žiaľ, človek je napadnutý najkrajším anjelom, ktorý sa vzbúril proti Bohu. Iba ten, kto bude mať silu a vieru, sa zachráni.

Táto správa je pre teba, Gisella, a pre všetkých mojich bratov, ktorých som si vybral. Nedovoľte, aby zlo zahmlilo vaše mysle.

Ja som s vami a žehnám vás v mene Otca, v mojom mene a v mene Ducha Svätého. Amen.