Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/08

10. 9. 2021

Trevignano Romano 3. augusta 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Moje milované deti, žiadam vás, aby ste boli pripravení, pretože Varovanie je veľmi blízko. Mnohí sa vrátia k Bohu, dokonca aj tí, ktorí neveria, najmä kňazi, ktorí neveria tomu všetkému, čo prežívate v tejto chvíli.

Niektorí nájdu niečo, aby prekrútili to, čo uvidia (pri varovaní), a nebudú chcieť pripustiť, že Boh môže všetko, a v tej chvíli urobia svoje rozhodnutie.

Ja, Božia Matka a vaša Matka, vás chcem ochrániť kvôli hrozným časom, ktoré prídu. Chcem vám povedať, že čoskoro budú na svete povstania, ale toto bude chvíľa, v ktorej príde Antikrist a predstaví sa ako muž mieru. Pozor, deti, nenechajte sa zviesť, ale buďte verní, aj keď sa z Katolicizmu stane pohanstvo a protestantstvo. Vy buďte vždy s evanjeliom a s ružencom v ruke a nerozptyľujte sa.

Deti, chcem vás zachrániť všetkých a žiadam vás, aby ste svedčili.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Najsvätejšej Trojice.

Modlite sa za stratené ľudstvo a ja sa budem modliť s vami.

Panna Mária hovorí, že dnes na vás zostúpia milosti.

 

Trevignano Romano 7. augusta 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach a že ste ohli kolená.

Milované deti, veľa sa modlite, pretože všetko sa napĺňa. Potrebujem vás; potrebujem ľudí pravej viery. Tak ako Ježiš povedal svojim apoštolom, tak aj ja hovorím vám: Vstaňte a choďte medzi národy a hovorte o Bohu, aby sa ľudia stali svätými. Ničoho sa nebojte, lebo môj Syn bude s vami.

Deti moje, moja prítomnosť vo svete je prípravou na príchod Ježiša, ktorý je stále bližšie. Nebojte sa opustiť pozemské veci, rodinu, priateľstvá, ale choďte a učte s odvahou. Ak tí, ktorí vás počúvajú, budú mať aj naďalej zatvorené srdcia, len sa za nich modlite a pokračujte v evanjelizácii. Ja budem s vami.

Vzdajte sa všetkého, čo nepochádza od Boha, pretože Ježiš hovorí: Kto bude trpieť so mnou a pre mňa, vojde do môjho kráľovstva, ale kto sa nebude chcieť radovať so mnou, bude čakať na môj súd. Hovorte o Bohu, že je veľmi milosrdný, ale je aj spravodlivý a Ja vás pripravujem na to, aby ste boli ako On. Odpúšťajte a buďte spravodliví.

Čína bude trpieť za svoje neprávosti.

Modlite sa za miesto, kde sa narodil Ježiš, pretože tam budú povstania.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého.

 

Trevignano Romano 11. augusta 2021

Modlitba svätého ruženca v Caltanissette

Milované deti, ďakujem vám, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Moje milované deti, veľa sa modlite, aby mnohí z vašich bratov mali silu odmietnuť zlo.

Pozrite sa na svet, horí. Moria a rieky vstúpia do domov. Ste na vrchole chaosu.

Deti moje, modlite sa, aby všetci spoznali jediného Boha. V týchto časoch sa mnohí obracajú na falošné doktríny, ktoré dusia jedinú pravdu.

Deti, situácia sa nezlepšuje, ale stále viac sa zhoršuje, čo spôsobuje kolaps ekonomiky. Komunizmus sa šíri, a to je jeden z dôvodov, prečo vám hovorím, že čoskoro budete nútení skrývať sa, aby ste mohli byť na omši.

Pamätajte aj na to, že ste boli vyvolení ako svedkovia toho všetkého, čo bolo predpovedané, preto buďte silní vo viere. Moji anjeli a archanjeli vás budú chrániť. Sme v záverečnom boji. Nikdy sa nebojte.

Modlite sa za Turecko.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 15. augusta 2021

Modlitba svätého ruženca v Caltanissette

Milované deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, Ja, Nanebovzatá s telom i dušou, tak ako môj Syn, pre privilégium, ktoré mi bolo dané skrze Ježišovo zmŕtvychvstanie, som tu a prosím vás: neukazujte svoju slabosť, pretože diabol na vás útočí, aby ste padli do hriechu. Dávajte pozor, vaše obrátenie musí byť teraz! Nie zajtra, ale teraz!

Žiadam vás, aby ste prehĺbili svoju spiritualitu, čo sa môže stať iba vytrvalou modlitbou. Musíte byť ako tí, ktorí už sú v Božom kráľovstve, plní radosti, lásky, bratstva a chvály Pánovi; iba tak budete silní, aby ste zvládli všetko, čo sa stane.

Deti, už je všetko pripravené. Nepriatelia postupujú a prídu od mora.

Deti moje, všetko, čo bolo predpovedané, vidíte na vlastné oči, ale mnohí ešte stále neveria. Ja, Matka vás všetkých, vám hovorím: čoskoro bude v cirkvi schizma, všetko sa zrúti, Môj Otec otrasie jej základmi.

Hovorím mojim milovaným synom (kňazom), ktorí nasledujú pravý učiteľský úrad: nebojte sa, lebo cez vás, spolu s mojimi vernými, sa moja Cirkev znovuzrodí silnejšia.

Deti moje, v tejto chvíli vás budú prenasledovať vaši priatelia a rodina, ale moji anjeli vás vždy budú chrániť. Pamätajte na to, že bolesť a utrpenie obetované v duchu viery, sú Bohu milé a na vaše očistenie.

Teraz vás nechám s mojím Svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Je prítomný Ježiš, ktorý ma prosí, aby som sa s ním pomodlila Zdravas´, a potom hovorí: V modlitbe Zdravas’ sú najkrajšie a najslávnejšie slová adresované mojej matke. Žehnám vás!

 

Trevignano Romano 17. augusta 2021

Večeradlo v Canicattì (Ag)

Moje milované deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, vidím, že ešte nie ste pripravení. žiadam vás, aby ste neodkladali to, čo môžete urobiť teraz. Už nemáte veľa času. Čím skôr si dajte veci do poriadku, najmä to, čo trápi vaše srdce. Urobte si dobrú spoveď, nasledujte pravý učiteľský úrad Cirkvi. Rýchlo sa obráťte, pretože už nie je čas. Myslite viac na svoj duchovný život.

Deti moje, začína sa ozývať vojnový rev. Nechápete, že svet, ktorý poznáte, už nebude existovať?

Môj Syn Ježiš príde v spravodlivosti. Toto ľudstvo sa nezbavuje hriechu, preto vás prosím: deti, dávajte pozor, treba ísť cestou dobra a ak sa pýtate, ktorá to je, hovorím vám, aby ste nasledovali evanjelium a Desatoro a kto sa nebude báť a posilní svoju vlastnú vieru, bude mať veľa milostí. Preto vás žiadam, aby ste boli v Božej láske.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého.

Zostúpi na vás veľa milostí.

 

Trevignano Romano 21. augusta 2021

Moje milované deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, toto sú predpovedané časy a vy ste boli vybraní ako svedkovia. Čoskoro budete všade počuť a ​​vidieť povstania, zemetrasenia budú nasledovať jedno za druhým, až kým nepríde to najhoršie.

Deti moje, majte vieru, modlite sa, modlite sa, veľa sa modlite; iba tak sa budete môcť zachrániť. To, čo príde, už nemôže byť zmiernené, ale vy sa nemusíte ničoho báť. Milujte Boha, naďalej konajte modlitebné večeradlá, zverujte sa iba Jemu a jeho nekonečnému milosrdenstvu. Nikdy neustupujte, ale kráčajte vpred so silou v jedinej pravde.

Prosím vás, deti: každý deň sa zasväcujte Mne, Vašej Matke, a ja okolo vás rozprestriem môj plášť, aby som vás vždy chránila. Nikdy sa nebojte.

Modlite sa za Cirkev, pretože zmätok sa šíri.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 24. augusta 2021

Dcéra moja, ďakujem Ti, že si ma prijala vo svojom srdci. Prichádzam k tebe, aby som znova varovala tvojich bratov, aby boli jednotní. Časy, ktoré prídu, budú horšie ako tieto. Katastrofy, ktorých budete svedkami, vám veľmi ublížia. Ja plačem, lebo to všetko vidím. Vidím aj to, ako sa vo svete šíri hriech. Už neexistuje svedomie, už neexistuje úcta jedného k druhému, ste zmätení a vystrašení, namáhate sa a zúfate si bez toho, aby ste pochopili, že Ježiš je jediná cesta, pravda a život.

Nie všetky veci vám boli odhalené. Pomaly pomaličky, keď budete silní a schopní si to uvedomiť, dozviete sa ďalšie veci.

Dcéra moja, musíš povedať svojim bratom, aby sa nevzdali viery, ale aby sa k nej primkli. Budete si musieť navzájom odpustiť, pretože keď príde čas, budete musieť byť pripravení.

Čoskoro dozrie čas na vstup Antikrista. Bude to muž veľmi blízky cirkvi. Bude sprostredkovateľom mieru počas vojny a vtedy pochopíte, že sa mu nikdy nesmiete pozerať do očí. Nenechajte sa zmiasť jeho láskavými spôsobmi.

Dcéra moja, toto všetko potrvá krátko, preto buďte silní a buďte pre svet zažatými svetlami. Pomôže vám spoločná modlitba. Neizolujte sa, ale vždy buďte spojení s vašimi bratmi.

Veľa sa modlite za cirkev, za Taliansko, pretože tu bude prenasledovanie kresťanov, a za Ameriku, ktorá sa Bohu obrátila chrbtom, lebo šíri a miluje hriech.

Teraz ťa žehnám spolu s tvojím manželom v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 28. augusta 2021

Deti moje, nebom milované, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, cítim váš strach a vaše utrpenie, ale nebolo už všetko predpovedané vo Svätom písme?

Deti moje, Ježiš vás už dlho pripravoval, a napriek tomu vy, ktorí ste neboli pevní vo viere, sa teraz bojíte. Vždy si pamätajte, že Ja som vás zavolala jedného po druhom a že pripravujem svoj ľud, aby mnohé moje deti vytvorili rodiny s matkami, otcami a bratmi.

Prenasledovanie bude veľké, najmä keď budú kostoly zničené nečistými bytosťami, ale buďte jednotní, pretože Ja vás ochránim.

Hriech je už veľký, taký veľký, že iba modlitba a zasvätenie vás môže zachrániť.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 31. augusta 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, plačem, lebo viem, akej bolesti idete v ústrety. To všetko bolo predpovedané, ale vy strácate svoj čas svetskými vecami. Či vám môj Ježiš nenechal napísané: „proste a dostanete“?

Drahé deti, ostaňte verní Slovu môjho Pána a On bude oplývať milosrdenstvom a prozreteľnosťou.

Deti môjho srdca, neprispôsobujte sa tomu, čo vám hovorí svet. Neutekajte k tým, ktorí vám zaručujú ochranu, pretože iba môj Ježiš vás chráni, je pri vás, pomáha vám a miluje vás.

Zostaňte v pravom učiteľskom úrade viery a nenechajte sa oklamať.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.