Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2020/02

20. 1. 2021

 

Trevignano Romano 1. februára 2020

Milované deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Dcéra moja, aj dnes, keď je pre teba špeciálny deň, si hovorila o mojom Synovi a ja ťa spolu s tvojím manželom dnes a stále žehnám.

Moji milovaní, v tomto čase hrôzy a pokušení sa mnohé srdcia otvoria a mnohí sa obrátia. Iba modlitba bude jedinou obranou, ktorú máte.

Modlite sa za mier, aby mocní nespustili diabolský plán. Modlite sa a nájdete liečbu a záchranu.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 3. februára 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Moji milovaní, modlite sa, veľa sa modlite! Dnes je ľudstvo stratené. Pozrite sa okolo seba, čo sa deje. Pozrite sa na rodiny, ktoré sú zničené, na mladých, ktorí už nemajú žiadne vedenie.

Deti, vari nevidíte, že démon vás chce pokúšať, aby stiahol čím viac duší?

Milované deti, malí anjeli na tejto zemi, odvráťte pohľad od zeme a od pozemských vecí, a pozerajte na nebo s jeho znameniami, ktoré vás vedie a ukazuje vám cestu k svätosti.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním, v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 8. februára 2020

Milované deti, ďakujem, že ste odpovedali na mojej volanie vo svojich srdciach.

Deti, poznám vaše utrpenie spôsobené útokmi démona, ale odovzdajte sa do božskej spravodlivosti a my premením vaše utrpenie na radosť a milosť.

Milované deti, modlite sa za cirkev, ktorá stojí na obrovskom rázcestí. Toto všetko by sa nebolo stalo, keby boli počúvali to, čo som žiadala vo Fatime.

Deti, čím viac sa blíži čas triumfu môjho Nepoškvrneného Srdca, tým viac satan bude brojiť proti vám, ale nebojte sa, ja budem vždy s vami, spolu s Ježišom.

Deti, teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Svätého Ducha. Amen.

PS: V tento večer Panna Mária plakala a vo svojich rukách držala krvácajúce Ježišovo srdce.

 

Trevignano Romano 11. februára 2020

Moji drahí, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Drahé deti, ďakujem, že ste tu, na tomto požehnanom mieste.

Deti, vy utešujete moje srdce. Žiadam vás, aby ste vždy boli svetlom v tomto svete. Moji anjeli vás spoznajú a môj Pán príde skôr ako si myslíte. Žiadam vás, laici, a vás, zasvätení, aby ste aj naďalej boli soľou pre túto hriešnu zem. Buďte blízko vašim bratom. Všetko príde náhle, takže buďte pripravení.

Deti moje, modlite sa, modlite sa, veľa sa modlite a pamätajte, že cirkev sa zapotáca, ale nepadne, pokiaľ aj vy necháte zaznieť váš výkrik lásky. Ste požehnaní nebom a v dnešný večer na vás zostúpi veľa milostí.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním. Všetkých prítomných jedného po druhom žehnám v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 15. februára 2020

Posolstvo Ježiša o 18:00 hod.

Moja milovaná dcéra, bolesť, ktorú cítim, je silná. Sestra, moje srdce krváca kvôli utrpeniu, ktoré zakúšam, keď pozerám na ľudstvo, ktoré sa odo mňa vzďaľuje.

Modlite sa za svätých kňazov, aby vás mohli utešiť vo chvíli utrpenia a útrap. Pomaly, pomaličky zmizne obeta svätej omše a vy, bratia, čo budete robiť, kam pôjdete, ak nie so svojím srdcom obráteným ku mne? Nech je váš pohľad a vaša modlitba obrátená k Bohu, aby vás utešil.

Špičky a mocní chcú jedno jediné náboženstvo, chcú protestantizovať moju cirkev, ale vy buďte bojovníkmi Svetla a ja budem rátať s vami a s mojím malým verným zvyškom viac ako s niektorými roztržitými zasvätenými a modernistami.

Bratia, čas je stále bližšie. Boh je unavený.

Všetko bude odpustené pre každé pravé a úprimné obrátenie. Bude veľa obrátení pre tých, ktorí otvoria štrbinku svojho srdca; Ja budem môcť vojsť a pracovať v nich.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, v mojom mene a v mene svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 18. februára 2020

Moje drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, pozrite na to všetko, čo sa deje okolo vás. Cirkev upadá, spolu s mnohými mojimi zasvätenými. Všade sú zemetrasenia, vírusy sa už rozšírili, ekonomika kolabuje, a napriek tomu vaša viera je stále slabá. Naozaj si to všetko neuvedomujete? Ste uprostred víru a boja, a keby ste si to všetko uvedomili, zväčšili by ste svoju vieru, ohli by ste svoje kolená v modlitbe.

Deti, obráťte sa. Ja budem s vami zakaždým, keď ma budete vzývať.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 22. februára 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe.

Dcéra moja, môj pohľad je obrátený na toto rozvrátené a zmätené ľudstvo, pretože hľadia na svetské veci a nespoliehajú sa na moje a Ježišove slová. Viackrát som varovala pred tým, čo žijete. Žiadam moje deti vo svete, mojich milovaných, aby sa veľa modlili, aby som vám mohla byť nablízku.

Milované deti, nebuďte zmätení, ale obetujte sväté omše a živte sa Eucharistiou. Opakujem ešte raz: „OBRÁŤTE SA“.

Čakám na poslednú dogmu o Spoluvykupiteľke pre spásu ľudstva.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním, v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 23. februára 2020

Dcéra moja, toto sú temné časy, ktoré som predpovedala, keď sa ti všetci vysmievali. Dnes sa boja. Nebojte sa, deti, ja, Spoluvykupiteľka sveta, pošlem svojich milovaných synov, aby vám pomohli, utešili vás a nič vám nebude chýbať, vrátane živého Ježiša v tele, krvi a božstve. Poznám vaše ťažkosti ohľadom Eucharistie a aby ste zabránili tomu, aby môj Syn Ježiš bol urážaný, ak niekto nebude mať možnosť prijať prijímanie do úst, nech si zaobstará ľanový obrúsok a pomocou neho nech ju prijme do úst bez toho, aby sa jej dotkol svojimi rukami. Obrúsok starostlivo uschovajte a znova použite vždy ten istý.

Milujem vás, deti. Budem vám nablízku a každý deň vás žehnám v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 29. februára 2020

Deti moje, ďakujem, že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, prečo čakáte na strašné veci, aby ste sa priblížili k Bohu, a keď je všetko v poriadku, nepoznáte svojho Spasiteľa?

Deti moje, to nebude posledný vírus, ktorý príde zo zeme, ale čakajte ďalší, zemetrasenia, epidémie. Svet je ich plný a mnohí, napriek všetkému, už dali svoju dušu démonovi.

Deti, toto je čas, aby ste sa obrátili. Modlite sa a verte Evanjeliu. Ja vám sľubujem ochranu.

Milované deti, mnohí z vás žiadajú môjho Syna, aby sa skoro vrátil, a On príde, ale až vtedy, keď uvidí, že ohavnosť, hriech a rúhanie sa rozšíria ešte viac a zlo vám už nedá silu vrátiť sa k Bohu, vtedy Jeho príchod bude posledným aktom milosrdenstva.

Moje milované deti, modlite sa, veľa sa modlite. Ja ako Matka vás všetkých vás budem chrániť a budem vám nablízku.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.