Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/01

2. 6. 2021

Trevignano Romano, 1. januára 2021

Posolstvo Boha Otca (počas extázy), o 00:21

Ja, váš Otec, som tu spolu s vami, aby som vám povedal dôležité veci pre tento rok, ktorý prichádza.

Deti moje, nasledujte môjho Ježiša. Iba keď sa mu zveríte, budete môcť dosiahnuť spásu vašich duší.

Ja som vám dal moju Dcéru, vašu Matku.

Prosím vás, deti, nebojte sa ma. Ja ako dobrotivý Otec chcem, aby ste ma poznali takého, aký som. Učte vaše deti moje meno a keď sa na mňa obraciate, nazývajte ma Otcom, nielen Bohom, ale aj Otcom.

Ja, ktorý som Otcom vás všetkých, ako by som mohol nemilovať svoje deti? Občas moja spravodlivosť slúži na to, aby som vás napravil, lebo nie vždy počúvate.

Pozrite, hľaďte na nebesia a buďte podriadení mne, ktorý som Bohom pokoja; buďte pokorní.

Myslíte, že môžem vstúpiť do vášho srdca, ak je vaše srdce zatvorené pred milosťou? To nikdy nebude možné. Naopak, otvorte svoje srdcia a ja tam budem prítomný a dám vám všetko, o čo ma žiadate, a nič vám nebude chýbať. Modlite sa jednoduché modlitby, ktoré vás naučili, nič iné, nechcem nič iné.

Ach, deti moje, keby ste vedeli, akú mám radosť, keď vás tu vidím spolu a zjednotených. Len preto, že ma nevidíte, myslíte si, že tu nie som, ale Ja vás počúvam a pozorujem, hľadím do vašich sŕdc a na vašu radosť.

Čoskoro prídem a vezmem vás so sebou. Čoskoro príde môj Ježiš a vezme vás do nového sveta. Myslíte si, že len na tomto svete máte čo robiť? Aj môj svet je plný úloh.

Ó, áno, šírte iba radosť, pokoj a lásku, to sú veci, ktoré budete musieť robiť. Budem vám nablízku. Radosť v srdci, ktorú cítite, je iba moja radosť a vaša láska je moja láska. Ja som v každom z vás a vy ste to ešte nepochopili. Hľadajte ma a nájdete ma.

Som aj v tých, ktorí ma nepoznajú. Ja viem, kto ste a  stvoril som vás v láske, v pokore a v dobrote, a vy ste si urobili bohov zo samých seba. Zverte všetko jedinému Otcovi, ktorého máte, a Márii, milosrdnej a zbožnej Matke, pokornej Božej služobnici, ktorá vás vedie po ceste svätosti. Modlite sa jej ruženec na vašu spásu. Niekedy stačia aj jednoduché slová, ktoré Ja oceňujem.

Moje milé deti, postavte archu, o akú som požiadal aj Noeho, a to preto, aby mohol všetky deti priviesť ku mne, tak, aby sa ani jeden z nich nestratil.

Vás, deti, nežiadam, aby ste postavili archu, ale buďte jednou veľkou rodinou a zhromažďujte čo najviac duší. Čoskoro budete potrebovať jeden druhého a čo by ste robili, keby vám nebesia nedali tieto pokyny?

Počúvajte túto nádhernú dušu, je to moja láska. Ach, moja milovaná, ako veľmi ťa milujem, si vyvolená v mojich očiach. Pokračuj na svojej ceste a povedz svojim bratom, aby konali iba Moju vôľu. Boli stvorení kvôli jednému poslaniu, boli stvorení len na to, a predsa sa stratili.

Dcéra moja, láska môjho srdca, priveď ich na správnu cestu tak, ako to robí matka so svojimi deťmi. Vysvetli im, že Ja ich milujem. Povedz im, aká veľká je moja láska k nim, sú to moje deti a Ja som ich Otec.

Obráťte sa na mňa, volajte ma Otcom a nijak inak, Otec, tak, ako ja vás volám deti.

Pamätajte, že len prostredníctvom môjho Ježiša a Jeho kríža dospejete k spáse.

Ach, deti moje, teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého.

Buďte neustále zjednotení v mojom mene a Ja budem s vami. Amen.

Nakoniec Panna Mária dodala: Modlite sa, veľa sa modlite, pretože tornáda a cyklóny, ktoré sa pripravujú, budú silné.

 

Trevignano Romano, 3. januára 2021

Deti moje, ďakujem vám za to, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, zažnite sviece viery a pokračujte v modlitbe; v tejto chvíli potrebujeme vás, kresťanov, a tých, ktorí sú v pravde.

Deti moje, buďte opatrné, lebo všetko to, čo sa onedlho bude diať, by vám malo otvoriť oči a ukázať vám, že Božia spravodlivosť a trest sú na vás. Mnohé národy sa otočili chrbtom k Božím zákonom a urobili si svoje vlastné, ktoré nemajú nič spoločné s tými Božími.

Deti, modlite sa za tých, ktorí schválili zákony o potrate, lebo ich utrpenie bude veľké.

Deti, cesta antikrista sa otvára, ale vy buďte pokojní, lebo oheň Ducha Svätého bude na mojich deťoch, ktoré sa nenechajú oklamať.

Teraz vás žehnám v mene Otca i Syna i Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 4. januára 2021

Mimoriadne posolstvo:

Počas svätej omše, vo chvíli Eucharistie (Obetovania/Premenenia?) mi Ježiš povedal: Všetci tí, ktorí dostali dar Ducha Svätého a žili v ňom, počas ťažkých chvíľ, ktoré prídu, Pán bude s nimi a budú mať pokoj a radosť, kým ten, ktorý nežil v Duchu, bude naďalej kráčať cestou beznádeje a temnoty. Amen.

 

Trevignano Romano, 14. januára 2021

Drahé deti, som tu, vaša Matka; prichádzam k vám, aby som vás poprosila o trpezlivosť, zbožnosť a lásku.

Deti moje, toto je čas prenasledovaní, ale vy sa modlite, veľa sa modlite, bez oddychu, aby ste vedeli rozoznať vlkov prezlečených za baránkov. To všetko, čo vás obklopuje, nie vždy pochádza od Boha, preto buďte opatrní.

Deti, žiaľ, zrady tu budú i naďalej. Aj môj Syn si vybral apoštolov, každého jedného z nich, a predsa bol zradený. Dejiny svätých sa opakujú v každom mojom vyvolenom synovi a v každom čase.

Deti moje, snažte sa o pokoj medzi vami, bratmi; mlčte, aj keď máte pravdu; buďte pokojní, moji anjeli sú tu, aby vás chránili. Pamätajte, že utrpenie obetované Pánovi sa zmení na Milosti, najmä ak trpíte pre Ježiša. Nebojte sa, dôležitý je pokoj, ktorý vnímate vo svojom srdci v tejto chvíli. Ja vás nenechám samých, buďte si istí, že som vždy s vami. Nech pokoj zavládne vo vašich príbytkoch.

Teraz vás žehnám v mene Otca i Syna i Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 16. januára 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe.

Kľaknite si. Ja som tu, aby som vás prijala v mojom srdci a pevne uchopila vaše ruky.

Deti moje, nebojte sa a neznepokojujte sa kvôli tomu, čo sa stane, ale dôverujte mi. Ak budete vzývať Ježiša, nič vám nebude chýbať. On bude vašimi zásobami, On bude teplom v mraze, On bude svetlom v temnotách, On bude vaším pokrmom a uhasí váš smäd, lebo všetko je v Ňom.

Moji milovaní, nestrácajte čas, priblížte sa k viere s otvoreným srdcom. Neprišla som, aby som vás vystrašila, ale aby som vás varovala. Časy, ktoré prichádzajú, budú temnejšie ako to, čo žijete teraz, ale ak nezapálite plameň viery, v srdci budete cítiť len beznádej a utrpenie.

Deti, volám vás k vykúpeniu; čím väčšie bude vaše utrpenie, tým silnejší z neho povstanete. Chcem, aby ste všetci boli spasení. Vy vezmete meč lásky a Boh vykoná spravodlivosť.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca i Syna i Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 19. januára 2021

Deti moje, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach. Utešuje ma, keď vás vidím kľačať v modlitbe.

Deti moje, Boh dovolil, aby som k vám prišla, vzala vás za ruku a priblížila vás k modlitbe.

Ach, moje zablúdené deti, ktoré nenachádzajú svetlo, ešte mnohí nepočúvajú moje slová, neoceňujú moju pomoc, dokonca sa vysmievajú z týchto posolstiev pre spásu sveta.

Deti, mali ste čas urobiť svoje rozhodnutie, ale keď vidím srdcia mnohých mojich detí, plačem od bolesti a srdce môjho Syna krváca.

Deti, teraz budete vidieť to, čo som nikdy nechcela, aby vaše oči videli: veľmi silné zemetrasenia a všetky katastrofy ako búrky, smršte, podmorské zemetrasenia a vojny, lebo ste nepočúvali moje slová! Ste uvrhnutí do otroctva, ste prenasledovaní pre svoju vieru, a napriek tomu sa tvárite, akoby to všetko bolo normálne.

Deti moje, vojna, ktorú prežívate, nie je vojna, v ktorej padajú bomby, ale je to silná vnútorná vojna.

Modlite sa za Cirkev, ktorá skôr, ako sa obnoví, bude zničená.

Deti moje, oddajte sa Ježišovi a my vám budeme stále na blízku.

Teraz vás nechám s Mojím Materinským požehnaním v mene Otca i Syna i Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 20. januára 2021

Deti moje, pokľaknite v modlitbe.

Chcel by som vás utešiť a povedať vám, že každé slovo, každé gesto, každý pohľad obrátený ku mne, Kráľovi neba a zeme, bude v tomto čase ešte viac požehnaný. Hľadím na vás a vidím vaše srdcia; žehnám vás a dávam vám môj pokoj, ktorý si potom odnesiete do svojich domovov. Milujem vás a vždy som tu; čakám na vás každý deň ako úbohý žobrák; Ja žiadam iba Lásku.

Váš Ježiš

 

Trevignano Romano, 21. januára 2021

Milované deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, vyzývam vás, aby ste sa rozhodli, na ktorej strane stojíte. Ja, vaša Matka, som tu, čakám na váš pokyn, aby som vám sprostredkovala mnoho milostí. Hovorím najmä k ľudstvu, ktoré sa oddalo svetu. Volajte ma, vzývajte ma a Ja budem stále pripravená prísť vám na pomoc.

Deti, osvietenie sa blíži. Prosím môj malý zvyšok: znova sa oblečte do svetla a nasaďte si najkrajšiu výzbroj a ja vás postavím do prvého radu. Teraz vás potrebujem. Moji anjeli vás budú chrániť a urobia vás neviditeľnými. Zlo bude naďalej odvádzať duše do pekla a vy budete musieť ohlasovať a evanjelizovať s veľkou odvahou a vierou. Buďte odvážni a kričte pravdu, nebojte sa.

Deti, milujte a nechajte sa pomazať. Všetky vaše bolesti vložte do drahocenných rán môjho Syna.

Teraz vás nechám s mojím Materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 26. januára 2021

Dcéra moja, povedz svetu, že viera je jediná nádej, ktorú ľudstvo má. Iba modlitba, milosrdenstvo a láska budú ich spásou. Časy, ktoré boli predpovedané od Fatimy až dodnes, už prišli; nikto nebude môcť povedať, že som vás nevarovala. Mnoho bolo vyvolených prorokov a vizionárov, ktorí ohlasovali pravdu a nebezpečenstvá tohto sveta, a napriek tomu ich mnohí nepočúvali a stále nepočúvajú. Plačem kvôli týmto deťom, ktoré budú zatratené.

Apostáza Cirkvi je stále jasnejšia. Moji milovaní synovia (kňazi) odmietli moju ochranu.

Dcéra moja, povedz svetu, aby sa modlil za mocných, lebo rozpútajú veľkú vojnu.

Modlite sa za Cirkev, lebo je v skaze.

Modlite sa za Taliansko, lebo bude oplakávať svojich mŕtvych.

Hladomor je nablízku a vy nie ste pripravení.

Predo dvermi je ďalší vírus a bude horší ako ten predošlý.

Deti, prečo ešte stále nechápete? Chráňte sa, modlite sa, veľa sa modlite. Krstite deti a modlite sa za nich, lebo zlo im chce zobrať nevinnosť.

Teraz vás nechám s požehnaním Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého.

Potom dodá: Čítajte Apokalypsu a tam nájdete pravdu o týchto časoch.

 

Trevignano Romano, 30. januára 2021

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach. Utešuje ma, keď na vás hľadím, ako sa modlíte s vierou v srdci.

Deti, pozrite sa na to, čo sa deje okolo vás. Prírodné katastrofy vo svete nenechali na seba čakať a budú pokračovať.

Deti, taká je doba. Božie rameno sa už nedá zadržať, Jeho spravodlivosť bude veľká, niekedy strašná voči tým, ktorí preklínajú Jeho Sväté Meno, voči tým zasväteným synom, ktorí znesvätili Cirkev a nemali zľutovania s tým, akú bolesť spôsobovali môjmu Synovi.

Deti, neverte tomuto svetu, ktorý vás chce skaziť tým najšikovnejším spôsobom, a to tak, že všetko zlo vydáva za dovolené. Dávajte si pozor na lichotenie diabla, ktorý v týchto časoch a kvôli toľkým hriechom nadobudol na sile.

Deti moje, vaša viera vás zachráni; proste s vierou a dostanete, klopte a otvorí sa vám. Vzývajte moje Meno a Ježišovo Meno a nenecháme vás samých. Milujem vás a som vám nablízku.

Modlite sa za Ameriku, za kňazov a za pápeža.

Modlite sa za mocných tohto sveta, aby ich srdcia boli osvietené a aby mier zavládol na zemi.

Teraz vás nechám s mojím Materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.