Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2020/07

15. 1. 2021

Trevignano Romano 3. júla 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste tu, na tomto požehnanom mieste, a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Deti, prichádzam k vám, aby som vás znova prosila: obráťte sa.

Deti, tieto časy apokalypsy sú časy zmätku, veľkého smútku a trápenia, ale buďte vždy zjednotení s Ježišom, ktorý je radosť a láska, iba tak budete šťastní. Kríže sú pre všetkých, ale ja vás žiadam, aby ste ich milovali celým svojím srdcom.

Deti, Božia láska je veľmi veľká, ale často ľudia príliš dôverujú Jeho milosrdenstvu a zabúdajú na Jeho spravodlivosť. Žiadam vás, verných, a tiež mojich kňazov, aby ste bránili Ježiša; neutekajte pred ťažkosťami.

Deti, nie je možná univerzálna spoločná modlitba viacerých náboženstiev, pretože takto by bolo zrušené kresťanstvo, jediná pravda. Prosím vás, deti, nebuďte pokrytcami, ale buďte verní Pánovi a pokračujte v obrane pravdy.

Teraz vás ako vaša Matka žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 7. júla 2020

Deti moje, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Moji maličkí, je pre mňa krásne vidieť všetky moje deti spolu v modlitbe Svätého Ruženca. Modlite sa, deti, proste nebo; potrebuje vás.

Deti moje, negatívne vplyvy na zem spôsobia zemetrasenia, ktoré budú stále silnejšie.

Modlite sa za Ameriku: kvôli svojej zvrátenosti bude piť horký kalich.

Deti, vy nemajte strach, ja vás vždy budem chrániť. Neprestajne sa modlite za svetovú elitu, pretože podľahli zlu a chcú vás ešte väčšmi vzdialiť jedného od druhého; chcú vás umlčať a zotročiť, ale nebojte sa, pretože Ježiš vás čoskoro oslobodí od tejto diktatúry.

Milujte sa navzájom.

Modlite sa za Taliansko, kde budú zemetrasenia, a zvlášť za Francúzsko.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 14. júla 2020

Kostol Nanebovzatia Panny Márie

Drahé deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Dcéra moja, hovor s kňazmi, ktorí sú takí drahí môjmu srdcu, a povedz im: neprechádzajte ľahostajne pred Ježišom Eucharistiou, chráňte mystické Telo, hovorte o Božej spravodlivosti, hovorte o hriechu, vysvetľujte, aby neurážali môjho Božského Syna, a snažte sa, aby všetci žili podľa prikázaní; iba tak príde spása.

Deti moje, ešte ste poriadne nepochopili, čo znamená byť pripravení na časy, ktoré prídu. Modlite sa, vyspovedajte sa, živte sa Eucharistiou a pomáhajte bratom, ktorí sú zmätení.

Deti moje, majte súcit s mojím Synom, ktorý zomrel za vás a ktorý sa vráti v celej svojej sláve; spievajte hymny Pánovi a ďakujte mu.

Deti, tým, ktorí budú verní Evanjeliu, pošlem mojich anjelov, aby vás chránili.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Dnes na vás zostúpia milosti.

 

Trevignano Romano 18. júla 2020

Modlitba so skupinou z Verony pri modrom kríži

Deti moje, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, ďakujem, že ste mi dali počuť modlitby detí, ktoré sú také drahé môjmu srdcu; sú to nevinné duše a moje deti, otvorené vo svojich srdciach.

Drahé deti, nikdy sa nebojte, aj keď budúcnosť nebude ľahká, ale ja vás budem chrániť a dám vám silu ísť ďalej v láske k môjmu Synovi.

Dcéra moja, budete žiť najhoršie časy, aké kedy ľudstvo žilo, preto spoliehajte sa na modlitbu Svätého Ruženca a na Evanjelium a nikdy sa vám nič nestane, ak veríte v Ježiša, ktorý je cesta, pravda a život.

Modlite sa, pretože vnútri Cirkvi a politiky vládne zmätok.

Dnes na vás zostúpia mnohé milosti.

Teraz vás nechám s požehnaním Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 21. júla 2020

Kostol Nanebovzatej Panny Márie

Deti moje, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach a že ste tu v modlitbe.

Drahé deti, často vás vidím zmätených kvôli správam, ktoré prichádzajú z politiky, z cirkvi a zo sveta. Chcú, aby ste si zvykli na zlo, akoby to všetko bolo normálne, ale, deti moje, už je to dlho, čo vás pripravujem na tieto chvíle. Žiadam vás o obrátenie a lásku voči bratom, lebo to, čo príde, bude oveľa horšie ako to, čo žijete.

Deti, moje malé deti, prosím vás, vykročte na cestu svätosti. Tam, kde sú tmy, buďte zapálenými sviecami. Buďte svetlom pre Cirkev, moju Cirkev a pre vašich bratov, ako aj pre svet. Satan s prefíkanosťou chce zvádzať pôžitkami sveta, peniazmi a sexom; buďte silní, nepadnite do tejto prefíkanej pasce, ale modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby vaše modlitby boli svetlom v najtemnejšej tme.

Pamätajte, že toto je obdobie milostí.

Modlite sa za Čínu a za Ameriku.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 25. júla 2020

Modlitebné večeradlo v Rimini

Drahé deti, ďakujem, že ste tu, zídení na modlitbe, a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, každý deň pokračujte v modlitbe, hlavne v modlitbe Svätého Ruženca, ktorý je jedinou ochranou proti zlu, ktorú budete mať.

Deti, pozrite sa naokolo: zemetrasenia, podmorské zemetrasenia, zničujúce búrky sa nezastavia; iba modlitba zo srdca môže niečo zmeniť, ale všetko sa musí naplniť, lebo tak je napísané.

Zanechajte svoju vôľu a buďte vždy v Božej vôli. Ste zvyknutí žiť mechanický život; opustite pozemské veci a viac si vážte nebeské veci, pretože iba tak budete môcť prejsť najťažšiu, ale najsprávnejšiu cestu.

Pozor, deti, nepadnite do satanovej pasce; ja vás milujem a chcem, aby ste sa zachránili. Chcela by som, aby sa moja armáda svetla zjednotila do jedného hlasu.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 28. júla 2020

Kostol Nanebovzatia Panny Márie

Posolstvo Ježiša

Bratia moji, ďakujem, že ste zídení tu, v mojom dome a v modlitbe.

Bratia a deti moje, v tejto chvíli cítim v srdciach mnohých (z vás) veľa strachu; nemajte ho, hovorí Pán, váš Boh; buďte mužmi a ženami viery a nič vás nebude môcť zasiahnuť. Ja premením váš strach na odvahu, premením vaše kamenné srdcia na otvorené srdcia; Ja premením starosti na pokoj, ale toto všetko bude možné iba keď sa mi úplne zveríte. Nemyslite si, že môžete byť Bohom sami sebe, lebo takto nepôjdete po správnej ceste, ale naďalej si budete zúfať, pretože bezo mňa a bez odovzdania sa mi nebudete môcť nič dosiahnuť. Svet vám nedá večný život, pamätajte na tieto moje slová; ja som predsa tu, aby som vám daroval seba samého.

Deti moje, vráťte sa ku mne; nebo a zem sú už zjednotené a čoskoro budú moje verné deti naplnené Duchom Svätým.

Teraz vás nechám s mojím Požehnaním v mene Otca, v mojom mene a v mene Ducha Svätého. Amen.