Choď na obsah Choď na menu

abcd hlavná stránka 1

 

surprise

  • Štatistika :
  • ŠTÚDIE: * 
    • opakovane-tecky-destabiizuji-vas-imunitni-system.jpgOpakované tečky destabiizují váš imunitní systém . Dojde pak k autoimunitním rekacím .
      Nedávno o tom mluvil , myslí, i prof . Turánek  *             

    •  Je nepravdepodobné, že by očkovaní ľudia niekedy znovu získali plnú imunitu Štúdia britského zdravotníckeho úradu teraz priznala, že očkovaní ľudia majú trvalo menej protilátok. Vo svojej správe „Správa o dohľade nad vakcínou COVID-19“ zo 42. týždňa priznáva britská „Agentúra pre zdravotnú bezpečnosť Spojeného kráľovstva“ na strane 23 a nasl. ten, že "hladiny N-protilátok sa zdajú byť nižšie u ľudí, ktorí sa nakazia po dvoch dávkach vakcíny". Štúdia tiež uvádza, že tento pokles protilátok je v podstate trvalý.

      Aký je význam týchto výsledkov? Ako zdôrazňuje Alex Berenson: "Vieme, že vakcíny nezabránia infekcii alebo prenosu vírusu (v skutočnosti správa inde ukazuje, že očkovaní dospelí sú teraz infikovaní oveľa častejšie ako tí, ktorí nie sú očkovaní."

    • ŠTÚDIA:   Účinnosť vakcíny proti Omicronu bola 37 %. Účinnosť vakcín COVID-19 proti infekcii Omicron alebo Delta

    • Nina Pierpoint (MD, PhD)   Lekárka však píše, že hromadná imunita sa očkovaním nedosiahne, lebo nový výskum v mnohých prostrediach ukazuje, že takzvaný variant delta vytvára u zaočkovanej populácie v porovnaní s tou nezaočkovanou veľmi vysoké vírusové záťaže.

      A preto podľa Niny Pierpointovej (MD, PhD) povinné očkovanie, aké sa teraz presadzuje v rôznych krajinách, nemá žiadne opodstatnenie, pretože zaočkovaní jednotlivci nezastavujú, ba ani nespomaľujú šírenie údajného delta variantu ochorenia Covid-19. *  

    • Cirkulujúce exozómy s vrcholovým proteínom COVID sú indukované očkovaním BNT162b2 (Pfizer–BioNTech) pred vývojom protilátok: Nový mechanizmus na imunitnú aktiváciu vakcínami mRNA
      Koronavírus 2 (SARS-CoV-2) spôsobuje závažný akútny respiračný syndróm. Vakcíny mRNA namierené proti spike proteínu SARS-CoV-2 viedli k vývoju Abs a ochrannej imunity. Na určenie mechanizmu sme analyzovali kinetiku indukcie cirkulujúcich exozómov s vrcholovým proteínom SARS-CoV-2 a Ab po očkovaní zdravých jedincov. Výsledky preukázali indukciu cirkulujúcich exozómov exprimujúcich vrcholový proteín na 14. deň po vakcinácii, po ktorej nasledovali Abs 14 d po druhej dávke. Exozómy s vrcholovým proteínom, Abs proti SARS-CoV-2 a T bunky vylučujúce IFN-y a TNF-a sa zvýšili po posilňovacej dávke. Transmisná elektrónová mikroskopia exozómov tiež preukázala na ich povrchu vrcholové proteíny Ag. Exozómy s vrcholovým proteínom a Abs klesali paralelne po štyroch mesiacoch. Tieto výsledky demonštrujú dôležitú úlohu cirkulujúcich exozómov s spike proteínom pre účinnú imunizáciu po vakcinácii na báze mRNA. Toto je ďalej dokumentované indukciou humorálnych a bunkových imunitných reakcií u myší imunizovaných exozómami nesúcimi spike proteín.
    • Účinnosť vakcíny proti infekcii SARS-CoV-2 s variantmi Omicron alebo Delta po dvojdávkovej alebo posilňovacej sérii očkovania BNT162b2 alebo mRNA-1273: Dánska kohortová štúdia  *   (Ochrana sa casom znizuje a ide az do minusu, oslabovanie imunity * )

    • Medicínsky časopis The Lancet: KVÔLI MASOVÉMU COVID OČKOVANIU, RASTÚ PRÍPADY “VAKCÍNAMI” VYVOLANÉHO AIDS   *  *    

      USA: Nová štúdia publikovaná v medicínskom časopise The Lancet naznačuje, že čím viac vakcín proti ochoreniu Covid-19 človek dostane, tým rýchlejšie jeho telo podľahne syndrómu podobnému AIDS, nazývaného aj VAIDS (vakcínami vyvolaný syndróm imunitného deficitu). Syndróm VAIDS sa začína hneď po prvej dávke vakcíny a experti sa obávajú, že každá ďalšia „posilňovacia“ dávka proces straty imunity akceleruje.

    • Štúdia: Až 91 % spontánnych potratov, ak sa zaočkujú pred 20. týždňom V americkom registri poškodenia vakcínou VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) bolo k 12. novembru doteraz zaregistrovaných 2 620 smrteľných potratov po očkovaní proti Covid-19. 

    • Štúdia dospela k záveru, že plodnosť žien je poškodená v krajinách, v ktorých sa očkuje.Technologický inštitút v Karlsruhe (KIT) Inštitút mikroštruktúrnej technológie Profesor  Dr. Hervé Seligmann  skúmal  plodnosť v krajinách, ktoré masívne zaočkovali proti COVID-19 v porovnaní s krajinami, ktoré tak neurobili, a dospel k záveru, že plodnosť žien klesá, čím viac sú ženy zaočkované. Podľa údajov, ktoré predložil Shimabukuro et al (2021), zo 127 žien, ktoré boli očkované počas prvých 20 týždňov, 82 % viedlo k potratu.

    • Nová štúdia uverejnená v prestížnom vedeckom časopise TheLancet poriadne prekvapila. ...  politici nemôžu zaočkovaných zvýhodňovať v rámci opatrení do takej miery a tváriť sa, že ich sa pandémia viac netýka.
      Očkovaní sa môžu nakaziť a šíriť koronavírus vo väčšom rozsahu, ako sa predpokladalo. Tí zaočkovaní, ktorí sa nakazili vírusom, mali niekoľko dní v tele rovnakú vírusovú nálož ako neočkovaní a mohli ju tak ďalej šíriť medzi obidve skupiny ľudí. *
    • Ověření faktů: Jak bezpečné je očkování? Multipolární hodnocení oficiálních čísel z USA a EU ukazuje: U nových typů mRNA preparátů jsou rizika nežádoucích účinků ve srovnání s očkováním proti chřipce na léčenou osobu v závislosti na nežádoucím účinku relativně 20 až 400krát vyšší. Riziko potratů u těhotných žen je 300krát vyšší. Vlády a zdravotnické úřady tato alarmující čísla ignorují. *

    • Štúdia CDC sa zamerala na 469 prípadov u obyvateľov štátu Massachusetts, ktorí počas obdobia dvoch týždňov naštívili verejné zhromaždenia v interiéri a exteriéri.
    • Studie potvrzující, že mRNA vakcíny dramaticky zvyšují zánětlivé markery v srdci, čímž zvyšují pravděpodobnost akutního koronárního syndromu (a.k.a. infarkt myokardu).Zejména doporučuji závěrečnou větu z této studie, která říká:Dospěli jsme k závěru, že mRNA vaky dramaticky zvyšují zánět na endotelu a infiltraci T buněk srdečního svalu a mohou být zodpovědné za pozorování zvýšené trombózy, kardiomyopatie a dalších vaskulárních příhod po vakcinaci.
    • Výskyt myokarditidy (zánětu srdce) u očkovaných mladých mužů je vyšší, než se předpokládalo [STUDIE]   * * *                                                                        
    • Zaočkovaní ľudia prenášajú Covid !!! Podľa najnovšej štúdie nemeckého doktora Güntera Kampfa, ktorú uverejnil renomovaný The Lancet,
    • čínski vedci, pôsobiaci v USA. Ich výskum odhalil, že "výskyt a frekvencia mutácií, ktoré sú odolné voči vakcínam, silno koreluje s tým, aká je miera zaočkovania v Európe a Amerike"
    • Podľa najnovších výskumov počet nakazených ľudí medzi plne zaočkovaní dramaticky rastie a zaočkovaní sa stávajú hlavným zdrojom prenosu vírusu...
    • Očkovaní rovnako prenášajú virus. Štúdie.
    • V štúdii sa odporúča, aby očkovaní ľudia, najmä tí, ktorí môžu byť v styku s vírusom alebo na pracovisku, by mali podstupovať časté testovanie na vírus, ak prejavujú znaky príznakov ochorenia
      Z celého textu štúdie jasne vyplýva, že očkovaní ľudia sú rovnako ohrození infekciou a rezervoárom nákazy pre iných a veľkou chybou je, že sa nemusia testovať.  
    • Štúdia Ministerstva zdravotníctva a sociálnej starostlivosti Spojeného kráľovstva je štúdiou analýzy prebiehajúceho celonárodného monitorovania SARS-CoV-2 v Spojenom kráľovstve a jej súčasťou sú merania vírusovej záťaže medzi obyvateľstvom. Štúdia zistila, že vírusové nálože u zaočkovaného a nezaočkovaného obyvateľstva sú prakticky rovnaké a oveľa vyššie, než boli pred zahájením očkovania na Covid-19.

      Ani v jednej skupine nedošlo k žiadnemu úmrtiu. Štúdia tiež zistila, že nájdené virálne nálože boli u zaočkovaných a nezaočkovaných veľmi podobné, čo znamená, že boli rovnako infekční.

    • Štúdia Oxfordskej univerzity preskúmala 900 členov nemocničného personálu vo Vietname, ktorí boli v období marca až apríla 2021 zaočkovaní vírusovou vektorovou vakcínou Oxford/AstraZeneca.
      Zistilo sa , že najvyššie vírusové nálože u plne zaočkovanej infikovanej skupiny boli 256-krát vyššie než najvyššie vírusové záťaže zistené u personálu v marci až apríli 2020, keď jeho členovia neboli zaočkovaní.    (študia AstraZ na trombo.)
                
       
       

Očkovanie a súčasne nárast úmtí ?

 

Může jít o obrázek text, kde se píše Kto je hlavnym akcionárom spoločnosti Pfizer? Blackrock! Kto je jednym z hlavnych akcionárov Moderny? Blackrock! Kto je tretím akcionárom AstraZeneca? Blackrock! Blackrock je najväčší investičny fond na svete. Hej, ale kto to vastne vlastne je? Toto sa dá vel'mi rychlo vysvetlit: prvym akcionárom je Microsoft, druhým Amazon a tretím Facebook. Už chápete, prečo tá cenzúra a blokovanie určitého druh informácii....

  • Dánsko: Viac ako 3 400 omikrónových prípadov. 84 percent ľudí, ktorí sa v Dánsku nakazili variantom koronavírusu Omikron, je dvakrát očkovaných. Deväť percent dokonca trikrát. Omikron sa rýchlo rozširuje, najmä v oblasti Kodane.  *    *  ( 83 percent Omikron-pozitívnych pacientov je plne zaočkovaných alebo posilnených )    
  • Silne zaočkované Nórsko je na tom veľmi zle, násobne horšie ako keď sa neočkovalo
  • Úrad pre dohľad nevie, koľko ľudí na Slovensku zomiera po očkovaní, nevedia to ani iné urády

  • Doktor lekárskych vied, profesor a predseda Petrohradskej odbornej lekárskej asociácie Alexander Redko o tajomstvach ockovania a sprofamovanej pandemii                
  • Šéf WHO: Omikron se šíří rychleji než delta. Je silně nakažlivý i pro očkované  ... Omikron se šíří rychleji a infikuje očkované, máme pevné důkazy, potvrdil šéf WHO

  •  OMIKRON -  CDC potvrzuje, že 80 % případů COVID-19 způsobených variantou Omicron v USA jsou plně očkovaní jedinci – a 33 % mělo přeočkování!.Tým CDC COVID-19 Response Team zveřejnil v pátek týdenní zprávu, kde naprostá většina pacientů infikovaných variantou Omicron identifikovanou v USA byli plně očkovaní jedinci
  •  
    Podľa najnovších oficiálnych údajov od augusta  je 9 z každých 10 úmrtí na Covid-19  plne zaočkovaní 
    Správa obsahuje údaje za obdobie štyroch týždňov a najnovšie štatistiky zverejnila PHS 1. decembra 2021 vrátane údajov o prípadoch a hospitalizáciách od 30. októbra do 26. novembra 2021 a údajov o úmrtiach od 23. októbra do 19. novembra 2021. *     
    • Skotsko Nejnižší výskyt případů u neočkovaných, zatímco dvakrát očkovaní starší lidé jsou příčinou nárůstu počtu hospitalizací Dvakrát očkovaní Skotové jsou nyní častěji hospitalizováni s Covidem než neočkovaní v souvislosti s nárůstem počtu starších lidí, kteří onemocněli v důsledku oslabené imunity. Přichází to v souvislosti s "podivnými" údaji, které ukazují, že od doby, kdy se ve Skotsku stala dominantní varianta Omicron, je počet nižších případů u neočkovaných osob než u osob jednou, dvakrát nebo dokonce třikrát.*     ( Počet nakažených je nejnižší u neočkovaných, protože senioři s dvojitým bodnutím zvyšují počet hospitalizací )
  • OMIKRON - Většina nakažených omikronem jsou plně očkovaní, ukazují data z USA. Vakcína nemusí fungovat

  • OMIKRON - Nový 'Omicron' variant COVID-19 bol prvýkrát zistený u štyroch ľudí, ktorí boli plne zaočkovaní, podľa verejného vyhlásenia botswanskej vlády. Nový variant, o ktorom niektorí tvrdia, že je trikrát nákazlivejší, bol pôvodne objavený v Botswane predtým, ako sa rozšíril v Južnej Afrike.

    • Juhoafrický lekár, ktorý objavil a nahlásil omikrónový variant, hovorí, že VŠETKY prípady sú celkom mierne a žiadny nie je závažný. *  Dr. Angelique Coetzee, soukromá lékařka, předsedkyně Jihoafrické lékařské asociace a zároveň objevitelka Omikronu, řekla médiím, že všechny případy, o kterých ví (a že se setkala s každým v JAR), jsou lehké a není tam žádný těžký průběh!  *
    • Juhoafrická republika - Covid-19: Zastavte sledovanie a karanténu kontaktov, hovorí poradný výbor ministrov MAC tvrdí, že sledovanie