Choď na obsah Choď na menu

Wuhanské bio laboratórium vykonalo výskum zameraný na zvýšenie funkčnosti vírusu opičích kiahní

 
 
 
Správa: Wuhanské bio laboratórium vykonalo výskum zameraný na zvýšenie funkčnosti vírusu opičích kiahní
 
Zdá sa, že wuhanské bio laboratórium, ktoré bolo centrom kontroverzie okolo zisku z funkčného výskumu koronavírusov, vykonávalo rovnaký druh výskumu na opičích kiahňach, aby boli pre ľudí smrteľnejšie, podľa správy citujúcej recenzovaný
 
časopis Virologica. Sinica, ktorá vo februári zverejnila výsledky laboratória.
 
The National Pulse uvádza: Virologický inštitút vo Wu-chane zostavil genóm vírusu opičích kiahní, ktorý umožnil identifikáciu vírusu pomocou testov PCR pomocou metódy, ktorú výskumníci označili za potenciálne vytvorenie „nákazlivého patogénu“.
Správa pokračuje: Štúdia bola prvýkrát publikovaná vo februári 2022, len niekoľko mesiacov pred posledným medzinárodným prepuknutím prípadov opičích kiahní, ktoré sa podľa všetkého teraz dostali do Spojených štátov.
 
Zdá sa, že výskumníci identifikovali časť genómu vírusu opičích kiahní, čo umožnilo testom PCR na identifikáciu vírusu, v článku: „Efektívne zostavenie veľkého fragmentu genómu vírusu opičích kiahní ako šablóna qPCR pomocou transformácie spojenej s duálnym výberom“. Dokument uznal, že táto transformácia spojená rekombinácia (TAR) „aplikovaná vo virologickom výskume by tiež mohla vyvolať potenciálne bezpečnostné obavy, najmä ak zostavený produkt obsahuje úplný súbor genetického materiálu, ktorý možno získať späť na nákazlivý patogén“.
 
Celý dokument si môžete prečítať nižšie: tu
 
Odhalenia nadväzujú na návrhy od zdroja v rámci Európskeho centra pre kontrolu chorôb, že súčasný kmeň opičích kiahní, ktorý sa rýchlo šíri po celom svete, sa javí ako „tretí laboratórny kmeň s neznámymi vlastnosťami a že sa hovorí o tom, že to nejako súvisí s Obvinenia Moskvy proti biologickým aktivitám USA na Ukrajine. Tieto informácie spolu s niekoľkými ďalšími správami naznačujúcimi, že cvičenia a scenáre „vojnových hier“ WHO a Gatesovej nadácie zahŕňajúce opičie kiahne budú opäť slúžiť na podnecovanie obáv, že prepuknutie mohlo pochádzať z biologického laboratória.
 
Keď sa objavili správy o prvom prípade opičích kiahní nájdených v USA, Bidenova administratíva objednala 13 miliónov dávok vakcíny, ktorá chráni proti opičím kiahňam aj kiahňam. Svetová zdravotnícka organizácia varuje, že letné festivaly a masové zhromaždenia by mohli urýchliť šírenie opičích kiahní, čo je prvým náznakom, že zdravotnícki technokrati sa môžu opäť pokúsiť zaviesť obmedzenia v mene zastavenia šírenia vírusu. „Keď v európskom regióne vstupujeme do letnej sezóny s masovými zhromaždeniami, festivalmi a večierkami, obávam sa, že by sa prenos mohol zrýchliť, keďže prípady, ktoré sú v súčasnosti zistené, patria medzi tých, ktorí sa zapájajú do sexuálnej aktivity a symptómy sú pre mnohých neznáme. “ povedal Dr Hans Kluge, regionálny riaditeľ WHO pre Európu. Tento víkend sa Belgicko stalo prvou krajinou, ktorá začala zavádzať karanténne opatrenia pre vírus, keďže Joe Biden tiež uviedol, že vývoj bol „týkajúci sa“.
 
Sky News uviedla, že „čo presne vedie k najväčšej epidémii v Spojenom kráľovstve, je záhadou“, najmä keď zdravotníci predtým tvrdili, že opičie kiahne nie sú veľmi prenosné medzi ľuďmi, pričom niektorí špekulujú, že zmutovali. Vírus sa šíri aj v rovnakom čase, keď sa WHO pripravuje na hlasovanie o medzinárodnej pandemickej zmluve a dodatkoch k Medzinárodným zdravotným predpisom (2005). Podľa kritikov by zmluva „poskytla nevoleným WHO väčšiu kontrolu nad národnými rozhodnutiami o núdzovej zdravotnej starostlivosti a nové právomoci presadzovať očkovacie pasy, globálny dohľad a „globálne koordinované akcie“, ktoré riešia „dezinformácie“ vždy, keď vyhlási „zdravotnú pohotovosť“. “