Choď na obsah Choď na menu

15-minútové mestá - podľa smernice OSN Agenda 2030 a plánu WEF Great Reset.

12. 3. 2023

Vlády sa chystajú zaviesť blokády týkajúce sa zmeny klímy maskované ako „15-minútové mestá“ podľa smernice OSN Agenda 2030 a plánu WEF Great Reset.

 
Aby globalisti získali ďalšiu kontrolu nad životmi ľudí, presadzujú falošnú myšlienku, že tieto mestá „zachránia planétu“ a pomôžu celému ľudstvu. Všade vyskakujú pätnásťminútové mestá a Svetové ekonomické fórum je z nich priam nadšené. Minulý rok bolo oznámené, že Paríž vo Francúzsku sa stane 15-minútovým mestom a teraz je na rade britský Oxford. Rozhorčení Briti sa však bránia.
 
Ako už bolo oznámené v RAIR Foundation USA, mestská rada oznámila, že rozdelí Oxford na 15-minútové štvrte alebo malé 15-minútové mestá, ktoré budú účtované ako „zelenšie, čistejšie a bezpečnejšie“. Aby sa ešte viac zmocnili kontroly nad životmi ľudí, globalisti presadzujú falošnú predstavu, že tieto „zelené“ mestá, ktoré sprístupňujú služby obyvateľom do 15 minút od ich domovov, „zachránia planétu“ a pomôžu celému ľudstvu.
 
Namiesto toho pre nich nie sú ničím iným ako spôsobom, ako obmedziť, donútiť, pokutovať, trestať, sledovať a obmedzovať základné právo na slobodu pohybu obyvateľov. Obyvatelia napríklad nesmú opustiť vaše 15-minútové mesto autom na viac, ako je určený čas v roku. V opačnom prípade vám bude uložená pokuta. Okrem toho bude vláda sledovať a kontrolovať každý váš pohyb prostredníctvom vašich smartfónov a technológie rozpoznávania tváre.
 
Uzamknutie klímy
Koncept „15-minútového mesta“ je kľúčový v Agende OSN 2030 a v ich zelenej agende Net Zero. Tento nový koncept presadzuje aj Svetové ekonomické fórum. Oxford, ktorý vyhlásil „klimatickú núdzu“, dúfa, že ich 15-minútové mestá pomôžu dosiahnuť víziu Rady „Net Zero carbon Oxford“ do roku 2040. Už v roku 2024 plánuje Oxford uvaliť na obyvateľov „klimatické obmedzenia“, aby pomohol dosiahnuť víziu Rady „Net Zero carbon Oxford“ do roku 2040. Koncept „15-minútového mesta“ je kľúčový aj pre Agendu OSN 2030. A nie je prekvapením, že túto myšlienku presadzuje aj Svetové ekonomické fórum.
 
Oxford bude rozdelený do šiestich zón „aby zachránil planétu“ pred „globálnym otepľovaním“. Elektronické ploty sú umiestnené na prístupových cestách, aby sa zabezpečilo, že obyvatelia zostanú vo svojej vlastnej zóne. Obyvatelia môžu opustiť svoje 15-minútové mesto maximálne 100-krát do roka, potom však musia najprv zaregistrovať svoje auto, ktoré je cez inteligentné kamery sledované po celom meste.
 
Zatiaľ čo počiatočné prideľovanie únikových lístkov sa niekomu môže zdať rozumné, akonáhle verejnosť prijme, že štát má právo vás obmedziť, je zaručené, že pridá ďalšie obmedzenia a menej povolení opustiť vašu zónu. Toto bolo za posledných niekoľko rokov v mnohých západných krajinách zavedené veľmi jasne a rýchlo v rámci obmedzení Covid. Protesty Obyvatelia Oxfordu sú rozhorčení nad plánmi rady zmeniť mesto na „15-minútové“ kontrolované zóny. Rada ich zmietla a ignorovala ich nevôľu.
 
Médiá tiché
Občania Oxfordu vyšli do ulíc: „Médiá mlčia, samozrejme,“ píše britská novinárka Sophie Corcoran. Prosila ľudí, aby stáli s občanmi Oxfordu proti tomuto typu totalitarizmu.
 
Globalistická konferencia v Davose „Koncom tohto týždňa budú tisíce svetovej elity odlietať do Davosu vo svojich súkromných lietadlách, zatiaľ čo ľudia na celom svete začínajú byť obmedzení na 15-minútové zóny vo svojich mestách a potrebujú povolenie na prevoz “ povedal Corcoran.

Video: STOP OXFORD - No 15 Minute Cities  

Paul Burgess - My Oxford Speech - 15 Minute City Protest    

 

 

*  Viac ako 30 000 motoristov mesačne odmieta zaplatiť pokuty v zóne čistého vzduchu Viac ako 30 000 vodičov mesačne odmieta hneď zaplatiť pokutu za zneužitie kontroverznej birminghamskej zóny čistého vzduchu. Z vodičov udelených v novembri pokuty do začiatku januára nezaplatilo obrovských 63 %.

 

 

 

 

Vlády sa chystajú zaviesť uzávierky proti zmene klímy maskované ako „15-minútové mestá“ podľa smernice OSN Agenda 2030 a plánu WEF Great Reset

 
Vaša vláda presadzuje plány na prenesenie 15-minútových miest na miesto blízko vás. Sú duchovným dieťaťom Agendy OSN 2030 a v skutočnosti ide o blokády týkajúce sa zmeny klímy.
 
A keď sa skombinujete s digitálnym ID, skóre uhlíkového kreditu a programovateľným tokenom digitálnej meny centrálnej banky (CBDC), máte dokonalý recept na vytvorenie digitálneho väzenia pod holým nebom.
Šéfovia mestskej rady v Canterbury vypracovali radikálny plán na riešenie preťaženia, ktorý rozdelí mesto na päť zón a zakáže obyvateľom jazdiť priamo medzi nimi.
 
 
Počas stredoveku bolo Canterbury, mesto s katedrálou v juhovýchodnom Anglicku, pútnickým miestom. Stredoveké centrum obklopujú staroveké rímske hradby s dláždenými ulicami a drevenými domami. Žije tu 43 432 obyvateľov.
V „miestnom pláne do roku 2045“ v Canterbury navrhuje rada rozdeliť mesto na päť okresov, pričom vodiči nebudú môcť medzi okresmi prechádzať súkromným autom – aj keď tam žijú.
 
V dokumente je myšlienka 15-minútových štvrtí: Napríklad – „Infraštruktúra komunity poskytovaná v rámci pripravovaných projektov by mala byť dostupná novým aj existujúcim obyvateľom – najlepšie do 15 minút chôdze a vždy do 15 minút.“ – Hovorí sa, že ide o „život na mieste“.