Choď na obsah Choď na menu

COVID-19 Lockdowns are in Lockstep with the 'GREAT RESET'

7. 1. 2021
zdroj- https://www.21cir.com/2020/10/covid-19-lockdowns-are-in-lockstep-with-the-great-reset/
 

V októbri 2019 pandemické simulačné cvičenie s názvom  Udalosť 201  - spoločné úsilie medzi Centrom pre zdravotnú bezpečnosť Johna Hopkinsa, Svetovým ekonomickým fórom a Nadáciou Billa a Melindy Gatesových - dospelo k záveru, že hypotetický nový koronavírus môže nakoniec zabiť najmenej 65 miliónov ľudí na celom svete do 18 mesiacov od vypuknutia.

Keď sa o dva mesiace neskôr zhodou okolností Covid-19 vynoril z Wu-chanu, vedci sa ponáhľali vytvárať podobné poplašné prognózy pomocou rôznych pochybných vedeckých modelov. Vedci z Imperial College v Londýne, napríklad,  približne určiť  mýto úmrtia 500,000 vo Veľkej Británii a dva milióny v Spojených štátoch v októbri tohto roku.

Aj keď sú vedecké modely nepochybne omylné, stále by bolo ťažké tvrdiť, že v rámci globálneho pandemického príbehu sa ospravedlňuje nekonečný rad rozporov, nezrovnalostí a úmyselnej amnézie. Bola to veda o hromadne sprostredkovanej hystérii? Existuje veľa znepokojujúcich otázok, ktoré ešte nie sú zodpovedané.

Možno sa skutočne zaoberáme prípadom masovej  koronapsychózy “,  ako to výstižne pomenoval bieloruský prezident Alexander Lukašenko. Komu prospievajú globálne odstávky, ktoré destabilizujú všetky aspekty našej spoločnosti? Nasledujúce štyri  „veľké“  spodné prúdy môžu byť vodítkom.

Veľký odklon

Ako tento autor varoval viac ako desať rokov, svet hľadí na sútok rizikových preťažení, sociálno-ekonomických úpadkov a druhej veľkej hospodárskej krízy. Pre vládnuce triedy Covid-19 náhodne odvracia pozornosť verejnosti od katastrofálnych následkov desaťročí zlého hospodárenia a delenia majetku.

Spojenie Big Tech s Big Media vytvorilo orwellovský svet, kde kolektívna hystéria posúva lokusy od strašidiel ako Rusko k tým, ktorí nesúhlasia s pandemickým rozprávaním.

Vstúpili sme do  „nového normálu“,  kde Severná Kórea Pchjongjang poskytuje väčšiu slobodu pohybu ako austrálsky  Melbourne . Zatiaľ čo výtržníctvo a masové demonštrácie najrôznejších radikálov dostávajú voľný priechod - aj keď ich k tomu povzbudzujú vodcovia Západu - príspevky na Facebooku spochybňujúce uzamknutie sa považujú za podvratné.

Toto je svet, kde austrálske Blueshirts mlátia  ženy , manipulujú s  tehotnou ženou  v jej vlastnom dome a  v parku policajne strážia  staršiu pani . Premiéra austrálskeho štátu Viktória však nelichotivý prezývku  Kim Čong Dana stále znepokojuje .

Korón-totalita je neprekvapivo najvýraznejšia v Anglosfére a jej závislostiach. Koniec koncov, tieto národy zízajú na sociálno-ekonomické bankroty bezprecedentných rozmerov voči svojim náprotivkom.

Aj ich vlády sú zvnútra systematicky podkopávané. Americké ministerstvo pre vnútornú bezpečnosť, ktoré vzniklo po 11. septembri v boji proti terorizmu, teraz poskytuje  granty vo  výške 10 miliónov dolárov organizáciám, ktoré údajne bojujú proti  „krajne pravicovému extrémizmu a bielej nadvláde“.

To ďalej radikalizuje ľavicových nespokojencov, ktorí ničia americké mestá a ich ekonomiky v mene sociálnej spravodlivosti. Ako však ukazuje nasledujúca časť, za touto nezmyselnou politikou sa skrýva čudné zdôvodnenie.

Veľký prevod bohatstva

Zatiaľ čo cirkus pokračuje, chlieb redne, až na  horných 0,001% . Ako naznačujú posledné trendy, namiesto  bankrotu si Silicon Valley a pridružené monopoly zvyšujú rekordné zisky spolu s rekordnými cenzúrami sociálnych médií.

 Len za prvé dva mesiace uzamknutia zarobili americkí miliardári  434 miliárd dolárov . Čím viac výluk, tým viac bohatstva pripadlo techno-elite.

Pretože desiatky miliónov jednotlivcov a malých firiem čelia do Vianoc bankrotu, revolúcia v oblasti vzdialenej práce daruje mnohomiliardové jackpoty ako Jeff Bezos (Amazon) a Mark Zuckerberg (Facebook). Cloudové ekosystémy Azure (Microsoft) a AWS (Amazon) sa od začiatku pandémie okrem iného rozšírili o 50 percent.

Tvárou v tvár takejto rozdrobenosti bohatstva sa na upokojenie nepokojných populácií čoraz viac využívajú nástroje na sledovanie panoptického kontaktu od spoločnosti Big Tech. A samozrejme, aby sme zabránili druhej, tretej alebo n-tej vlne Covid-19 pre naše spoločné dobro!

Medzitým veľké banky, veľká farmaceutická spoločnosť, veľká technologická spoločnosť a ďalšie monopoly dostávajú bohaté  záchranné balíčky centrálnych bánk  alebo  „stimulačné balíčky“,  aby pohltili  bojujúce menšie podniky.

Covid-19 je darček, ktorý neprestane dávať pár vyvoleným. Ako si však techno-oligarchia udrží mieru sociálnej dôveryhodnosti a kontroly v chudobnom a búrlivom svete?

Veľká filantropia

Oligarchická filantropia bude dominantnou črtou tohto desaťročia VUCA (volatilita, neistota, zložitosť a nejednoznačnosť).

Podľa nedávnej   správy Guardianu sa filantropické základy za posledné dve desaťročia exponenciálne rozmnožili a ovládli vojnovú hruď v hodnote viac ako 1,5 bilióna dolárov. To je postačujúce na financovanie skupiny odborníkov, mimovládnych organizácií, priemyselných loby,  médií  a overovateľov faktov po celom svete. Veľké čiastky možno tiež rýchlo rozdeliť, aby podkopali vlády.

Zákony, ktorými sa riadi vedecký empirizmus, už nie sú statické a nemenné; musia tancovať spolu s financovaním. Tí, ktorí kričia falošné správy, sú väčšinou jej najpredávanejší obchodníci. Toto je ďalší  „nový normál“,  ktorý pred rokmi predchádzal Covid-19.

Nadácia Billa a Melindy Gatesovcov (BMGF) je ukážkovým príkladom fungovania oligarchickej filantropie. Od roku 2000 venoval viac ako 45 miliárd dolárov na  „charitatívne účely“  a veľká časť z nich je určená na kontrolu  globálneho mediálneho  príbehu.

Pokiaľ ide o údajný úspech BMGF pri odstraňovaní obrny, úradníci sa teraz obávajú, že nebezpečný nový kmeň by mohol čoskoro  preskočiť kontinenty “.  Medzinárodné zdravotnícke orgány, ktoré v priebehu 30 rokov vynaložili 16 miliárd dolárov na odstránenie detskej obrny,  „náhodne“  opätovne zaviedli túto chorobu do Afganistanu, Iraku a Pakistanu.

Chudoba, hlad a zúfalstvo spôsobia hmatateľnú mieru verejnej vďaky napriek  zakorenenej zaujatosti  elitnej filantropie voči elitným inštitúciám a príčinám.

Podľa vlastného priznania Guardianu  „britskí milionári poskytli umeniu 1,04 miliardy libier a na zmiernenie chudoby iba 222 miliónov libier“  . Porovnajte to s ročnými 10 miliardami dolárov vyčlenených filantropickým fondom na  „ideologické presvedčenie“. iba v USA. “

Králik má svoju váhu iba pre potenciálnu katastrofu, ktorú môžu spôsobiť. Okolo pláva dostatok peňazí na to, aby sa naše mestá zmenili na biedu anarchie, ako to dnes vidno v Spojených štátoch.

Zostávajúce drobky môžu byť delegované na charitatívne organizácie s vláknami. Stačí sa zamyslieť nad polievkovými kuchyňami vo Weimarskej republike po roku 1929. Najobľúbenejšie organizovala nacistická strana a boli financované bohatými mecenášmi.

Pochod k novému poriadku má známy historický mém. Nové hnedé košele sú tými, ktorí terorizujú občanov za to, že nenosia masky, že nie sú zamknutí v perách a že jednoducho podporujú politického kandidáta podľa vlastného výberu.

Ani  deti nie sú ušetrené.

Veľký reset

K veľkému rezu nevyhnutne dôjde v klube mega-miliardárov, pretože všetko, čo zostane z globálneho korónového hospodárstva, sa systematicky kanibalizuje. Klub bude menší, ale bohatší a bude sa snažiť ovplyvniť náš kolektívny osud.

Vlády čoraz viac globálnej elite postrádajú kontrolu nad vzdelaním, zdravotnou starostlivosťou, komunikačnými prostriedkami a základnými sociálnymi opatreniami. Vlády, ktoré sa dohodli na  „novom normále“  , skôr či neskôr čelia zlobe utrápených más.

Keď politici a rôzni  „bojovníci za spravodlivosť v sociálnej oblasti“  prežijú svoju užitočnosť, budú obetovaní.

V tomto kotle sa môže objaviť storočný technokratický sen o nahradení politikov, volebných procesov a podnikov spoločnosťami vedenými vedcami a technickými expertmi - vďaka pokroku v panoptických technológiách.

Bude to vek pre  „racionálnu vedu o výrobe“  a  „vedecký kolektivizmus“.  Posledne menovaný je príšerne prospešný v systéme sovietskej šarasky (väzenské laboratóriá).

Výroba a dodávka tovaru bude koordinovaná ústredným riaditeľstvom, ktoré nebude viesť volení zástupcovia (ktorých úlohy, ak budú existovať, budú aj tak nominálne), ale technokratické skutočnosti.

Možno to je to, čo Svetové ekonomické fórum označuje ako Veľký reset.

V skutočnosti však táto myšlienka zaváňa globálnym  Gosplánom  mínus  klobásy doktorov  pre nespočetné množstvo ľudí. (Niektoré rozvíjajúce sa ekonomiky ako Malajzia a India neformálne označujú technokraciu ako prísun väčších technických znalostí do existujúcej byrokracie. Toto je nesprávna interpretácia dlhotrvajúcich prostriedkov a cieľov technokracie).

Zostáva jeden neriešiteľný problém: bude tolerovať nastupujúca globálna oligarchia existenciu rôznych „hlbokých štátov“ na celom svete?

Spočiatku môžu obidve zoskupenia spolupracovať vo vzájomný prospech, ale ich príslušné raisons d'etre sú príliš rozporuplné, aby ich bolo možné zmieriť. Jeden prosperuje z  „otvorenej spoločnosti“  vedenej poslušnými nájomníkmi, ktorí budú spravovať globálne ministerstvo pravdy, zatiaľ čo druhý závisí od utajenia a stupňa národnej suverenity, aby ospravedlnil jeho existenciu.

 Rozhodujúcim faktorom môžu byť nakoniec technológie sledovania, ktoré zavádza prebiehajúca  „korónová psychóza“ .

 

***

Dr. Mathew Maavak, malajský expert na predvídanie rizík a správu vecí verejných.

Publikované Rt.com

 

Publikované do 21. storočia

Názory vyjadrené v tomto článku sú výlučne názormi autora a nemusia nevyhnutne odrážať názory 21cir.

 

 

AJ NA RT.COM

Vedecké preskúmanie vedy, ktorá stojí za uzamknutím, vedie k záveru, že táto politika bola CHYBOVÁ a spôsobí VIAC úmrtí na Covid-19.

Prešiel som z pro-uzamknutia do NIE uzamknutia. Tu je dôvod, prečo musia ľudia prevziať vedenie od nešikovných vlád a naučiť sa žiť s Covidom

Ako zabiť prosperujúcu metropolu za 7 mesiacov: Zlyhanie NYC Covid-19 je začarovaná špirála v réžii sadistického politického režimu

Británia bola vždy nespravodlivá, nerovná a rozdelená - Covid-19 slúžil iba na to, aby to preukázal v ešte výraznejšej úľave