Choď na obsah Choď na menu

Svetová banka už v roku 2018 evidovala testy na COVID-19

7. 10. 2020

 

zdroj: https://www.badatel.net/obrovsky-podvod-svetova-banka-uz-v-roku-2018-evidovala-testy-na-covid-19/?fbclid=IwAR0C2Wedki26vGZ9nizV219xGICmuuyff_UX_LKSXO8LSbuehHvXTWgMIYw

Obrovský podvod: Svetová banka už v roku 2018 evidovala testy na COVID-19

16/09/2020  Je súčasná pandémia výsledkom náhodného objavenia sa nového koronavírusu alebo ide o riadenú akciu, ktorá bola naplánovaná už dlho vopred a terajšie udalosti sa už len odvíjajú od tohto plánu?

Táto otázka sa mnohým môže zdať ako pravá nefalšovaná konšpiračná teória. No namiesto dohadov a hypotéz sa poďme teraz pozrieť priamo na fakty.

Čo sa o COVID-19 tvrdí oficiálne

Najprv si povedzme, aká je oficiálna verzia tejto „pandémie“.

Takže, podľa oficiálnych informácií sa nový koronavírus SARS-CoV-2 objavil niekedy koncom roka 2019 v čínskej provincii Wuhan na trhu so živými zvieratami.

Pôvodným hostiteľom nového koronavírusu mali byť netopiere. No a z nich mal vírus preskočiť na človeka a následne vyvolať celosvetovú pandémiu ochorenia COVID-19.

Vedci začiatkom roka 2020 tento nový vírus údajne izolovali a geneticky sekventovali.

Na základe toho potom vyrobili genetické RT-PCR testy, pomocou ktorých sa dnes zisťuje, či konkrétny človek je týmto vírusom aktuálne nakazený.

Toľko oficiálny príbeh…

Odkedy existujú PCR testy na COVID-19

Keďže vírus bol izolovaný a genetický sekventovaný niekedy začiatkom roka 2020, tak testy logicky môžu existovať až od daného času. Nie skôr, lebo pre výrobu testu musí byť známy genóm vírusu.

Tak? Zdá sa, že nie celkom.

Pred pár týždňami investigatívci odhalili na stránke Svetovej banky niečo veľmi zaujímavé. Tu sa žiada pripomenúť, že Svetová banka nie je žiadna pochybná organizácia, ale jedna z najprestížnejších svetových inštitúcií.

A čo to vlastne objavili?

Neuveríte, ale na stránke Svetovej banky sa našli informácie o tom, koľko rôzne krajiny nakúpili PCR testov na COVID-19 už v roku 2018!

Tu je dôkaz (prípadne tu v plnom PC rozlíšení):

Kliknite pre zväčšenie alebo tlač

 

Ale ako je to možné? Veď predsa, ak sa vírus prvýkrát objavil koncom roka 2019 a jeho gény boli sekventované až začiatkom roku 2020, ako je potom možné, že testy na neho existovali už v roku 2018?

Veru, táto otázka by zaujímala aj nás.

Ako sme uviedli, tento fakt sa podarilo odhaliť len pred pár týždňami na tejto stránke Svetovej banky.

Čo sa však medzitým stalo?

Keď sa na stránku Svetovej banky pozriete dnes, tak oni to zmenili! Už tam nie je, že v roku 2018 krajiny nakupovali „COVID-19 Test kits“ (Testovacie súpravy na COVID-19), ale „Medical Test kits“ (Medicínske testovacie súpravy):

Kliknite pre zväčšenie alebo tlač

Čo sa nám to snažia zatajiť?

Svetová banka bola nachytaná na hruškách a teraz sa to snažia zahmlievať. Našťastie sme stihli urobiť kópie obrazoviek a tak sa ich podvod dá teraz ľahko dokázať.

Fuj, Svetová banka, takto klamať a zavádzať svetovú verejnosť! Práve sme vás usvedčili z klamstva a podvodu!

Koľko COVID-19 testov nakúpilo v roku 2018 Slovensko

Inak zaujíma vás, za koľko dolárov nakúpilo COVID-19 testov v roku 2018 Slovensko? Aj to máme našťastie zaznamenané.

Je to okolo 62 miliónov amerických dolárov. A bolo to vyše roka predtým, než sme sa oficiálne dozvedeli, že nejaký nový koronavírus a ochorenie COVID-19 vôbec existujú!

Nákupy Slovenska v roku 2018 si pozrite aj sami na nasledujúcom obrázku (čísla v tabuľke sú v tisícoch USD):

Kliknite pre zväčšenie alebo tlač

Záver

Čo tieto odhalenia znamenajú? Záver nech si spraví každý sám.

Podľa nás ide o jeden z ďalších dôkazov, ktorý krásne zapadá do mozaiky toho, že celá táto pandémia je falošná. Inými slovami, ide o gigantický podvod.

Niekto na celom svete rozohral túto šialenú hru na falošnú pandémiu. Prečo? O tom sme už podrobnejšie písali v našom predchádzajúcom článku.

Na tomto mieste to zhrnieme len tak v krátkosti – ide hlavne o dve veci:

  • peniaze
  • moc a kontrolu nad ľudmi

(1) Čo sa týka peňazí, tak globálne korporácie sa snažia zarobiť. Len si vezmite, že iba za 1 deň testovania na Slovensku je to biznis za cca 350.000 Eur (5000 testov x 70 Eur za test). Koľko je to celosvetovo?

Ďalej sa bude zarábať na vakcínach, na liekoch, ktoré budú liečiť vedľajšie účinky týchto vakcín, na rúškach, dezinfekcii a množstve ďalších vecí, ktoré s tým všetkým súvisia.

(2) No a čo sa týka moci a kontroly, tak si myslíme, že o tie ide ešte viac ako o peniaze.

To, čo sa teraz celosvetovo deje, predstavuje odstraňovanie demokracie a zavádzanie celosvetovej technokratickej diktatúry. Doslova diktatúry, ak nie priamo fašizmu.

A čím sa vyznačuje táto novodobá diktatúra?

Jej znaky je možné pozorovať už dnes – bezbrehé sledovanie občanov (na začiatok cez mobily), neustála a všadeprítomná kontrola, rúška, zatváranie hraníc, karantény, izolácie, obmedzenia, buzerácia, týranie a každodenná šikana.

Ako ďalej?

Tak ako, páči sa vám vízia takejto blízkej (či už prítomnej) budúcnosti? Alebo nadišiel čas povstať a rázne povedať „DOSŤ!“?

Výber je na nás. No musíme sa rozhodnúť rýchlo, inak čoskoro už môže byť neskoro.

Svetová banka uvádza v roku 2018 obchodné dohody týkajúce sa testovacích zariadení COVID19 * * * *  * *