Choď na obsah Choď na menu

Modlitba srdcom /Francoise/

Modlitba srdcom -  nie je sustredenim vlastnej vole na sposob meditacii jogy, nie je to nic o cakrach ani o  vyprazdnovani duse na sposob budhistickych meditacii.

Francoise je sucasnou francuzskou vizionarkou, ktora apostoluje so suhlasom miestneho biskupa a jej misiou je obratenie srdc,  poucenie o neznej laske Bozskeho Srdca i  priprava dusi na Druhy prichod Jezisa Krista

Francoise zapisala zatial celkom  18 knih posolstiev.

Dlhe roky ma Jezis prosil, aby som v noci vstavala a modlila sa, co mi vsak padlo velmi tazko kvoli mojmu zdraviu.  Ja  som mu to zverila a vravela som mu:  "Dobre, Pan moj, zobud ma! " A On ma budil kazdu noc o 1.00 v noci  a casto som sa modlila do 5.00 rano, kedy vtaci zacali spievat. Bolo to nadherne. A Jezis mi povedal: "Moje stvorenia spia a su tu mali vtaci, ktori ma skoro rano chvalia." Pocas tychto hodin stravenych s Jezisom, ku mne trocha prehovaral a ja som zosilnela.  A ked som jeho pritomnost zacala  pocitovat velmi hlboko v dusi, potom uz vobec nehovoril. A ja som tiez nepovedala ani slovo.  Povedala som si, ze aj najmensie slovo by poskodilo tuto vymenu pohladov, lasky a srdc. Jezis nehovoril, slova by tuto hlboku dovernost boli zarmutili.

Noc co noc ma cez ticho ucil, co je MODLITBA SRDCOM. Co je ticha, rozjimava modlitba, pocas ktorej nas On moze skutocne naplnovat sebou samym.

Su osoby, ktore mi hovoria:  "Mate skutocne stastie, ze mozete hovorit s Jezisom." a ja im vravim, ze maju pravdu, ale ide o to, ze ja hovorim s nim v mlcani.  Tu sa Pan skutocne zjavuje a to presahuje kazde slovo, kazdu modlitbu.