Choď na obsah Choď na menu

8.12.92 - NP - MK - Svate mesto

24. 11. 2023

Sant’Omero (Teramo, Taliansko), 8. decembra 1992

Sviatok Nepoškvrneného Počatia

Sväté mesto

„Dnes pozeráte s radosťou na mňa v žiari môjho Nepoškvrneného Počatia.

Mojí milovaní synovia, nechajte sa pritiahnuť nepoškvrneným svetlom vašej nebeskej Matky a bežte za príjemnou vlnou vône neba.

Pretože som bez hriechu, Otec obrátil ku mne svoju milostivú tvár, Slovo si ma vyvolilo, aby som sa stala jeho Matkou a Duch Svätý sa zjednotil so mnou vo zväzku lásky.

Tak som vstúpila do srdca Najsvätejšej Trojice.

Pretože som bez hriechu, božská Trojica si ma vybrala ako Vodkyňu a Víťazku v hroznom boji so satanom a všetkými duchmi zla.

Pretože som bez hriechu, Ježiš ma dôverne zapojil ako Matku do svojho plánu spásy a urobil ma prvou spolupracovníčkou vo svojom diele vykúpenia, zveriac mi ako Matke celé ľudstvo, ním vykúpené a zachránené.

Som teda Matkou ľudstva.

Zjavujem sa ako nová Eva a mojou úlohou ako Matky je priviesť celé ľudstvo k plnému spojeniu života s Bohom, pomáhajúc mu, aby sa narodilo, aby rástlo v svätosti.

Mojou úlohou je predovšetkým vzdialiť od vás, od Cirkvi a od ľudstva temný mrak hriechu a zla, aby som vás všetkých doviedla do svätého mesta čistoty a lásky.

Svetlom tohoto svätého mesta je svetlo Otca, je slnko, ktoré zohrieva obetného Baránka, z ktorého Srdca vychádzajú hrejivé lúče ohňa a lásky, dychom je vánok Ducha Svätého, ktorý dáva život a uvádza do pohybu všetky stvorenia v ich speve chvály a nebeských harmónií.

Toto je úloha, zverená vašej nebeskej Matke.

– Sväté mesto sa musí predovšetkým ustáliť v srdciach a dušiach, to jest v živote všetkých mojich detí.

Toto sa stane, keď sa budete vyhýbať zvodom zla a vášní a dáte priestor láske Božej, ktorá vás dovedie k tomu, aby ste žili vo večnom spojení života s ním.

Tak budete oslobodení od otroctva hriechu a znovu vás privediem k tej skúsenosti milosti, čistoty a radosti, ktorá bola zvykom v podmienkach života Adama pred tým, ako podľahol a bol premožený hadom pri svojom prvom páde.

Teda, pite z prameňa, ktorý pramení z neba, tak sa stanete víťazmi nad zlom, tak vstúpite do plnosti dobra, ktoré vám Pán pripravil a stanete sa vy sami synmi Najvyššieho.

„Boh zo svojho trónu hovorí: – Teraz robím všetko nové. To, čo hovorím, je pravda a je to hodné toho, aby ste uverili. Som Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný.

Kto je smädný, ja mu dám zadarmo vodu života. Víťazom bude patriť tento podiel: Ja budem ich Bohom a oni budú mojimi synmi“.

– Sväté mesto musí zažiariť v Cirkvi, očistenej od všetkých ľudských slabostí, oslobodené od škvŕn nevery a odpadlíctva, posvätené bolestným utrpením a krvavou obetou.

Teda Cirkev sa obnoví, stane sa celá krásna, bez škvŕn a bez vrások, k podobe vašej nepoškvrnenej Matky.

V Cirkvi očistenej a úplne obnovenej zažiari vo svojej veľkej sile jediné svetlo Kristovo, ktoré bude vami šírené do všetkých častí zeme, tak všetky národy pribehnú k nej na úplnú oslavu Najsvätejšej Trojice.

„Duch ma preniesol na veľký vrch, veľmi vysoký a anjel mi ukázal Jeruzalem, sväté mesto, ktoré patrí Pánovi.

Ono zostupovalo z neba zo strany Božej. Malo jas Boha, žiarilo ako vzácny kameň, ako krištáľový drahokam.

Mesto nepotrebuje slnko, ani mesiac, aby ho ožiarili, pretože je ožiarené jasom Božím a Baránkom, ktorý je jeho svetlom.

Národy budú kráčať za jeho svetlom, králi zeme prinesú do neho svoje bohatstvo.

Za dňa dvere nebudú nikdy zatvorené a nebude tu nikdy noc.

Do neho sa prinesú všetky bohatstvá a sláva ľudí.

Nič nečisté tam nebude môcť vstúpiť. Nikto, kto praktizuje korupciu alebo pácha hriechy. Vstúpia tam len tí, ktorí sú zapísaní v knihe života, ktorú má Baránok.“

– Sväté mesto musí pojať ľudstvo, obnovené a zachránené po tom, čo prostredníctvom očisty veľkého súženia a strašného trestu bolo úplne oslobodené od satanovho otroctva hriechu a zla.

V posledných časoch boj satana a jeho mocných, ktorý je vykonávaný všetkými zlými duchmi, sa stáva stále rozšírenejším a krvavejším, pretože žijete pod ťažkým jarmom jeho všeobecnej nadvlády.

Teda chápete, ako patrí k mojej úlohe Ženy odetej slnkom, Víťazky nad satanom, to, aby som zviazala veľkého draka, zvrhla ho do jeho ohnivého jazera, z ktorého nebude môcť viac výjsť, aby škodil svetu.

V ňom bude panovať Kristus.

Ježiš sa vráti vo svojej sláve, aby priniesol celému stvoreniu plný jas svojho nového pozemského raja.

To hriešne mesto zmizne a tak celé stvorenie sa otvorí s radosťou prijatiu do Svätého Mesta, nového Jeruzalema, ktorý zostúpi z neba, kde prebýva Boh so svojím ľudom.

„Vidím nové nebo a novú zem, pretože predošlé nebo a zem sa pominuli a mora viac niet.

Videl som prichádzať z neba zo strany Boha sväté mesto, nový Jeruzalem, vyzdobené ako nevestu, aby išla v ústrety svojmu ženíchovi.

Silný hlas, ktorý prichádzal z trónu, volal: Hľa, stánok Boží medzi ľuďmi, oni budú jeho ľudom a On bude ich Bohom.

Boh osuší každú slzu z ich očí, nebude tam viac smútku, ani plač ani bolesť, pretože predošlé veci už pominuli.“

Milovaní synovia, dnes ma vidíte v jase môjho Nepoškvrneného Počatia. Nechajte sa pritiahnuť spevom vašej nebeskej Matky, nasledujte ma po vlne príjemnej vône, aby ste išli so mnou v ústrety svätému mestu, ktoré zostúpi z neba práve v čase bolestnej očisty a veľkého súženia, ktoré prežívate v týchto posledných časoch.