Choď na obsah Choď na menu

Surkomne posolstva ROK 2023 vsetky mmm

2023


 

3.1.2023

/ pre spoluveriacich v meste, kde zijem /

Odpust im, lebo nevedia, co robia!

Pri modlitbe za predkov, ked som premyslala nad posolstvom z decembra 2022- viny celych staroci,  mnohe hriechy proti zivotu a cistote, kradeze, povery a magia na dedinach,..

29.1.2023 Panna Maria:

Aj knazi, dcera moja,

aj mnohi slovenski knazi su este stale v ocistci.

Pater Hlinka Anton, salezian, ktory pred zmenou rezimu na Slovensku, pracoval v Mnichove, sa raz

vyjadril, ze Slovensko je prekliate. Ze ma na sebe kliatbu.

29.1.2023:

Je malo lasky na Slovensku na odcinenie tejto kliatby, dcera moja. Malo lasky jeden voci druhemu, velmi slaba ucta jeden voci druhemu, zanedbavanie dobroty a laskavosti,neustala tuzba po majetku a uspechu, chybajuce zadostcinovanie, chybajuce obety jeden za druheho,..MALO skutocnej LASKY! Dobre si to pochopila./Panna Mária/

12.3.2023

Deti moje, vy ma neurážate tým, že odmietate dôverovať a očakávať priateľstvo od vašich kňazov. Ale tým, že odmietate dôverovať mne, vášmu Bohu a neočakávate priateľstvo. Vaši kňazi sú mojimi služobníkmi. Sú robotníci na mojej žatve. Často žnú, čo nezasiali. Zlé je, ak tými, čo sejú, pohŕdajú a dávajú podiel na žatve nehodným.

12.3.2023

Vela moznosti a mimoriadneho omilostenia som Slovakom ponukol, dcera moja.  A oni zlyhaju aj v tejto skuske, ktora ich caka. Su narodom, ktory sa opiera o svoju minulost, ktoru oslavuju a nie  o svojho Boha, ktory im otvara svoje Srdce. Knazi chcu zat a nezasievaju. Chcu zat, co nezasiali.OPIERAJU SA O KRAJINY ZAPADNEJ EUROPY. Chovaju sa ako male deti, nezodpovedne. Chcu, aby im bolo vsetko odpustene a aby som ich omilostil./To je vsetko, co ziadaju?/Nie, chceli by vyrast. Ale zial, VLASTNOU MOCOU.

7.6.2023

Aby som sa neprehresila voci knazstvu, tak som pouzila, ak si dobre pamatam, piesen KNAZ v premyslani o knazovi Marianovi Kuffovi,ked som počúvala, čo kaze. Pan Jezis:

Za take reci potrestam Slovensko. /Za ake?/ Za tie, ktore siri otec Kuffa. /Je to otec?/

Nie je. Vy ho tak nazyvate, deti moje. /Je to Tvoj knaz./ ZLY SLUHA, .…

12.4.2023  Boh Stvoritel

Homosexualita nie je prejavom sebauvedomenia cloveka. Je prejavom vplyvov prostredia, roznych rodinnych vplyvov ale hlavne toho, o com sa v dnesnej spolocnosti nehovori. Ja som stvoril cloveka ako muza a zenu. Clovek zo seba moze vytvorit nieco, co mojmu predurceniu nezodpoveda. Proti mojej voli. A povazuje to za svoje pravo na zivot. Malo sa hovori o vecnom zivote. 

O tych, ktori bojuju na Slovensku PROTI LGTB s NENAVISTOU a sudmi

Slova Pana Jezisa 23.5.2023

Su to moji milovani, dcera moja, ktori sa snazia ma milovat nespravnym sposobom a bojovat proti komunite LGBT sposobom, s akym nesuhlasim. Ziadal by som si, aby zahoreli laskou ku mne a aby ma poziadali  o pomoc a riesenie. Aby tuzili po tom, aby som ich viedol v ich horlivosti.

Slovensko stratilo za posledne roky vela milosti, ktore boli pripravene v nebi.

28.6.2023

Povysim narod, ktory ma bude milovat. Som Ten, ktory miluje! Jezis

O MEDITACII pri modlitbe Svateho ruzenca. Meditacia nie je o predstavivosti, je to o ucinkovani Ducha Bozieho v dusi.  Boh moze svojou milostou zasiahnut aj nasu predstavivost, ale to nerobi. Ludska predstavivost je casto zmyslova a bez Boha.

Pan Jezis 4.7.2023

Ja davam SVETLO, MILOST, POZNANIE, ktore je daleko od ludskeho poznania, pretoze je ZHORA. Je vynimocnym spojenim duse so mnou, so svojim Bohom.  Nedavam dusi zmatok a neistotu, ktora je casto vysledkom  vlastnych uvazovani. Davam istotu, ktorou som JA SAM. Presvedcte dusu, ktorej davam tuto ISTOTU, ze to nie som ja!Ake prostriedky chcete na tento ucel pouzit?! Svoju vlastnu moc a silu?! Svoju fantaziu, ktora vie zapricinit dusi mnoho zbytocneho trapenia a suzenia a ktore vy chcete povazovat za vas uspech?! U koho ste sa to naucili?! Kto vas ucil pouzivat take prostriedky pre svoje vlastne ciele? Kto vas ucil duse ovladat a zakryvat pre nich cestu svetla vasimi skutkami, ktore nie su na moje zalubenie?!

11.7.2023

Darujem vam POKOJ. Cas na premyslanie nad mojim ZIALOM nad vasimi rozhodnutiami.

Som Vykupitel sveta. Vykupujem duse, na ktore zabudate, deti moje.

12.7.2023

Darovala som vam toto miesto pre vase kazdodenne posvacovanie sa a vy ho nenavstevujete. Nepozeraj na ziadne okolnosti. Chcem vas tam vidiet, deti moje, cim skor! Potrebujem vas. Vasu lasku, vase srdcia. Ste moje deti a ja som vasa MATKA, podte ku mne. Tu na hore na vas cakam, deti. Budem sa s vami dennodenne spolocne modlit a ziadat prinavratenie milosti, ktore ste neprijali a ktore boli pre vas pripravene z neba. Cakam vas na hore Zvir, deti. Vsetkych vas cakam!