Choď na obsah Choď na menu

24. 7. 2020

 

 

img_20200716_102807--1-.jpg

Dominik Stránsky (na foto dolný rad v strede)

 

Trenčianske Jastrabie 24.07.2020 | Do nového súťažného ročníka vstúpia muži TJ INOVEC už aj s novou posilou Dominikom Stránskym, ktorý prichádza na hosťovanie z OŠK Pečeňany.

Koronakríza spôsobila, že sa nemohol predstaviť v našom drese v jarnej časti predčasne ukončeného súťažného ročníka 2019/2020. Nakoniec sa dohodli všetky potrebné záležitosti a Dominik sa zapojil do prípravy zverencov R. Pristacha. Pred štartom súťaže nám prezradil, ako sa zrodil jeho príchod do Jastrabia. "Môj príchod sa v podstate zrodil po tom, ako sa mi ozval tréner Radovan Pristach, že by mal o mňa záujem, tak ma to nadchlo a rozhodol som sa s ním stretnúť. Po tom ako mi povedal o plánoch do budúcna čo sa týka klubu som si povedal som, že vyskúšam niečo nové, veď predsa som nehral 6. trenčiansku ligu, tak prečo to neporovnať s tou "prievidzskou" stranou, na ktorú som bol už zvyknutý."

Pred príchodom do zeleno-bieleho dresu Dominik pôsobil v OŠK Pečeňany, k čomu sa v krátkosti vrátil aj v rámci nášho rozhovoru. "V Pečeňanoch som pôsobil asi 2 roky a zažil som tam krásne obdobie a nielen futbalové, nakoľko som tam trávil viacej času so svojou priateľkou. Spoznal som veľa skvelých ľudí, dedinku, určite sa tam chcem ešte niekedy vrátit a zahrať si so svojimi kamaratmi, no uvidíme ako to všetko dopadne v budúcnosti."

Dominik absolvoval taktiež zimnú prípravu na jarnú časť sezóny, avšak kvôli prerušeniu a následnému zrušeniu všetkých súťaží nemohol odohrať súťažný zápas v našom drese. Dotkli sme sa teda aj tejto témy: "Priebeh zimnej prípravy som hodnotil veľmi pozitívne. Chalani sú od začiatku priateľskí, vždy dobre naladení, sú šikovní a futbal ich baví. Tréner je tiež super, vie dobre namotivovať, čiže čo iné si môže človek priať, keď sa toto všetko dá dokopy. Cítim sa v Jastrabi veľmi príjemne", zakončil svoje spomínanie na zimnú prípravu.

Prebrali sme taktiež osobný život našej novej posily: "Od začiatku roka som začal pracovať v poruchovej službe v Bratislave, kde sa zaoberáme problémami s vodou, energiami atď. Táto práca ma baví, máme celkom dobrý a veselý kolektív, čiže nemám sa veľmi na čo sťažovať. Je tu veľa možností, tak uvidíme, kam ma to ešte ďalej zavedie, keďže rád pracujem navyše. Medzi moje koníčky patrí cvičenie, samozrejme futbal, plávanie, pingpong, ale aj oddych v dobrej spoločnosti priateľov a rodiny", uzavrel rozhovor futbalista schopný hrať v defenzíve, ako aj v strede poľa. 

 

Veríme, že nám Dominik pomôže v boji o čo možno najlepšie umiestnenie v blížiacej sa sezóne 2020/2021. Vítame ho u nás a prajeme veľa zdravia a úspechov v našom tíme!

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.