Choď na obsah Choď na menu
 


„Ježiš odpovedal: „Nemal by si nado mnou nijakú moc, keby ti to nebolo dané zhora. Preto má väčší hriech ten, čo ma vydal tebe.“ (Jn 19,11)

Pri hlasovaní o ochrane nenarodených detí sa 28 poslancov zdržalo hlasovania a 18 z nich nehlasovalo. Podpora zákona sa očakávala najmä od poslancov, ktorí sa hlásia ku kresťanským hodnotám, no aj tí si našli množstvo kvetnatých výhovoriek, ktoré prezentovali na sociálnych sieťach. Zodpovednosť za ďalšie vraždenie nenarodených detičiek im akosi ušla. Hladením si vlastného poslaneckého ega, ospravedlňovali svoje (ne)hlasovanie za život. Samozrejme, že je to pohodlnejšie, ako sa vystaviť  verejným útokom a kritike liberálnych médii a získať tak nálepky bigotných katolíkov či extrémistických fundamentalistov.

Hlasovanie tu:

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/hlasovanie/hlasklub&ID=44187

Vážení poslanci, umyli ste si  ruky a poslali nevinné deti na istú smrť! Myslíte si, že takto budete ďalej kľudne spávať?! Poslanci – kresťania, ktorí nehlasujete za život, „ lebo Kotleba, lebo koaličná zmluva, lebo …medveď“, naozaj ste  zobrali na svoju zodpovednosť nevinnú krv, ktorá potečie po tomto hlasovaní!

Zamyslite sa a uvažujte! Hľadajte pravdu a konajte spravodlivo! Bráňte nevinného! Buďte rozumní!

Pamätajte, že moc, ktorá vám bola daná je zhora! Tu, pred Najvyšším, žiadna výhovorka neobstojí.

Piate Božie prikázanie jasne hovorí: „ Nezabiješ!“ (Dt 5,17)

Za svedkov proti vám volám nebo i zem: Predložil som vám život i smrť, požehnanie i kliatbu!  Vyvoľ si život, aby si zostal nažive ty aj tvoje potomstvo.“ (Dt 30,19)

„Beda tým, čo vydávajú zlé zákony ( Iz 10, 1)

„Beda tým, čo vravia zlému dobré a dobrému zlé, robia svetlo tmou a tmu svetlom, robia horké sladkým a sladké horkým!“ (Iz5, 20)

Veľká vďaka patrí všetkým koaličným poslancom za podporu opozičného návrhu, za ich odvahu a ÁNO za život.

JUDr. Lucia Žužová

Zdroj: blog.hlavnespravy.sk