Choď na obsah Choď na menu
 


Top 5 najočakávanejších hier roku 2017

5.miesto : Resident evil 7: zombíci sú späť po neustálom remastrovaní sa Capcom pochlapily a oznámily novy diel resident evilu.Najväčšou zmenou bude pohľad z prvej osoby.Hra vychádza 27.januára 2017 na PC, PS4 , Xbox one

4.miesto : God of War : študio satna Monica na E3 oznamily ze pracujú na God of War kde sa zase stretneme s hrdinom KRATOSOM. Novy diel nám prináša okrem nového prostredia aj uplne novy príbeh a nové zmeny.tou hlavnou je pohlad kamery cez pravé rameno . a hlavne Kratos má syna to je ale novinka. Riaditeľ povedal že ešte nieje isté že či hru vôbec vydá.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=Jst_7Z10xYo

3. miesto : DAYS Gone : Sony na E3 oznamilo uplne novú značku Days Gone. Na starosti je má SIE BEND studio,hra bude bežať v unreal engine 4 a pracuje sa na nej už 3 roky.Hra sa bude odohrávať v otvorenom svete . Hlavnym hrdinom bude  Deacon St. John ktorý sa snazí prežit po apokalypse spôsobenej vírusom ktora urobila z ľudí na tkz. zombíkov , mutantou. Aj keď hier s podobným námetom je veľa Days Gone pôsobí sviežo.

trailer : https://www.youtube.com/watch?v=ylcxnlC_mXw

2. miesto : Horizon Zero Dawn : vývojári zo štúdia Geurilla games sa rozhodli založit novú seriu Horizon Zero Dawn sa ocitnete v postapokalyptickom svete kde majú nadvládu stroje. S hlavnou hrdinkou Aloy budete bojovať proti týmto strojom a budete ich skumať a zisťovať o čo im tam ide.Hra výde v marci 2017 na PS4

trailer : https://www.youtube.com/watch?v=RRQDqurZJNk

1.miesto : Tom Clancy s Wildlands :Ubisoft oznámil nevý diel Tom Clancyho. V otvorenom svete budete bojovať proti Drogovým dielerom.Hra vychádza 7 Marca 2017.

trailer : https://www.youtube.com/watch?v=WdJub3Kz2wI