Choď na obsah Choď na menu
 


CESTOVANIE

29. 1. 2017

   Každý z nás má nejaké svoje hobby, niečo, čo ho robí šťastným, čo ho napĺňa. Medzi moje hobby patrí cestovanie. Zbožňujem spoznávanie nových ľudí, kultúr, miest a krajín. Nič nie je rovnaké. Každý človek, každá kultúra, každé mesto a krajina majú svoje čaro, svoje osobitné vlastnosti, ktorými sú výnimočné a ktorými vynikajú. Zatiaľ som nebola v mnohých krajinách, keďže popri škole nemám také množstvo príležitostí. No pred necelým mesiacom som bola v Prahe, o mesiac sa chystám do Brna a v máji zase do Anglicka, čiže tento rok bude pre mňa menším splneným snom. Ako cieľ do budúcnosti som si stanovila, že navštívim hlavné mestá všetkých európskych krajín. Každá je niečím výnimočná, každé hlavné mesto má to svoje čaro. Určite aj iné mestá, no obávam sa, že až toľko príležitostí v živote nebude. Najviac ma lákajú severské krajiny (hlavne Nórsko a Island), ale aj Francúzsko a Taliansko. Tak snáď sa mi tento sen splní.

 

Momentálne pre vás už pripravujem 1. článok do rubriky Denník - bude to článok o mojom výlete v Prahe, porozprávam vám, kde všade som bola, čo som zažila, aké sú moje dojmy z tohto mesta a samozrejme pridám pár fotiek.

Článok uverejním v priebehu týždňa, ale pokým bude na svete, bola by som rada, keby sa to tu trošku rozbehlo :)

Aké krajiny alebo mestá by ste chceli navštíviť vy? Napíšte nám do komentáru k tomuto príspevku :)

Máte nejaký príbeh alebo zážitok z nejakého výletu alebo dovolenky? Podeľte sa so mnou a s ostanými a možno sa necháme inšpirovať pri ďalšom výbere našej dovolenky.

Vaše príbehy a zážitky posielajte na mail, ktorý je uverejnený na úvodnej stránke :)

 

Teším sa na vaše komentáre a príbehy :))

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.