Choď na obsah Choď na menu
 


Čo je večierok?

19. 9. 2016

1. Buď máte to šťastie, že vás hostiteľka pozve na svoj zásnubný večierok a pošle vám pozvánku a vám stačí len pozvanie prijať alebo odmietnuť.
2. A alebo si o pozvánku skúsite napísať ... Stačí si napísať slušne len 1x ... Nespamujte v komentároch a súkromných správach hostiteľky. Ak pozvanie ani napriek tomu nedostanete, nezúfajte. Nebude to posledný večierok.

Čo treba urobiť pred začiatkom večierka (pokiaľ vás hostiteľka pozvala)?
1. Navštívte profil hostiteľky a v jej profile sa dočítate, čo by ste si mali obliecť a ako sa správať na večierku ...
2. Nájdite si supermodelku aby ste ju nemuseli hľadať počas večierku.
3. Zúčastnite sa fotenia aby ste mali pripravené čo najviac percentnú šancu na výhru.

Po začatí večierka:
1. Nezabudnite si vyzdvihnúť uvítací balíček (nájdete v ňom smaragdy, bonusy, energie, miesta na foto a albumy, smaragdy a iné)
2. Nezabudnite poslať hostiteľke nejaký darček (ikonka vpravo hore) niektoré sú za dia a niektoré za smaragdy ... výhoda, to čo pošlete hostiteľke sa objaví aj vo vašom šatníku. Darčeky sa dajú poslať každú polhodinu ... čím skôr prídete, tým skôr získate to čo ste si chceli kúpiť
3. Ak sa vám na večierku páči, môžete pre daný večierok hlasovať (zelený palec - ikonka vpravo hore) hlasovať môžete každú hodinu.
4. Na každom večierku môžete každých 15 minút kliknúť na odmenu a dostanete darček v podobe bonusov popularity, energie a skúseností.
5. Každý večierok trvá 8 hodín
6. Na každom večierku je možnosť plniť misie ... na splnenie všetkých 25 misií máte 8 hodín a nie je preto nevyhnutné odklikať každú misiu do jednej minúty ... na každú misiu máte čas 1 hodinu. Je dôležité misie plniť vždy 1x počkať napríklad 10 minút a potom nakupovať a klikať ďalej ... mali by sme dať šancu všetkým, aby sa mohli na misiách podieľať. Aj keď splníte misiu 20x odmenu za splnenie misie získate rovnakú tak ako keby ste klikli len 1x ... samozrejme ak je misia sa supermodelkami je potrebné sa podieľať v plnom nasadení a plniť misiu neustále celú hodinu ... (táto misia je ťažká a nie vždy sa ju podarí splniť).
7. Chat, na každom večierku môžete chatovať s ostatnými hosťami a s hostiteľkou. Snažte sa nespamovať a nežiadať v jednom kuse o fotku. Je to len hra!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.