Choď na obsah Choď na menu
 


AZTÉCKY HOROSKOP

5. 5. 2018

Aztécky horoskop je starý vyše dvetisíc rokov. Jednoduchým výpočtom zistíte, v akom znamení ste sa narodili podľa starých Indiánov. Získať tak môžete predpoveď na najbližšiu budúcnosť prostredníctvom deviatich znamení.

Ako na to?

Najskôr budete počítať dva rôzne dátumy. Prvým je dátum narodenia a stačí, ak spočítate všetky cifry, ktoré sa v ňom nachádzajú.

Ak ste sa narodili napríklad 4.8.1986 bude postup nasledovný: 4+8+1+9+8+6=36 Ak vám vyjde dvojciferné číslo rátate opäť cifry medzi sebou, až kým sa nedostanete k jednému číslu, teda v tomto prípade 3+6= 9

Na veštbu potrebujete ďalší dátum, a to zvyčajne ten, kedy ste sa rozhodli predpovedať si budúcnosť. Teda napríklad ak dnes 23.3.2013 tak spočítate 2+3+3+2+1+3= 14 a z toho výpočtom 1+4 dostanete číslo 5.

Tretím krokom je tieto dve výsledné čísla spočítať, teda v našom vzorovom príklade 9+5=14, ale keďže opäť potrebujeme len jedno číslo, pokračujeme 1+4=5. Až teraz sme získali číslo potrené na predpoveď podľa jednej z deviatich figúr okrídleného hada.

Táto veštba by sa nemala opakovať častejšie ako raz za mesiac!

plemya-acteki-civilizaciya-actekov-kultura-legendi_2.jpg

 

stiahnut.jpg

 

 1 KROKODÍL

Prežívate magické chvíle a jedno z najšťastnejších období vo vašom živote. V najbližšej dobe bude okolo vás veľa lásky, stretnutí, radosti a spoločnosti. Ako sa bude dariť vám, prenesiete to aj na svojich partnerov. V partnerskom živote Chvíle pohody nastanú aj pre stálych partnerov, ktorí objavia novú krásu spolužitia.

 

 

1dda0893bb511b183ef0e643fa16859132d39c60.jpg

2 KOZA

Ak vám vyšlo toto číslo, chce vám veštba naznačiť, aby ste vyčkávali a na chvíľu sa zastavili. Aj koza sa niekedy pozastaví v behu, aby si z výšky prezrela okolie. Vy by ste sa mali pozastaviť nad tým, čo ste doteraz dosiahli. Prestávka je pre vás vhodná jednak kvôli naberaniu nových síl, ale aj kvôli uvedomeniu si faktov a premysleniu ďalších krokov. Počas tejto prestávky môžete získať cenné správy, týkajúce sa financií a práce.

 

ev33d803_shutterstock_11555428.jpg  3 VODA

 Voda je veľmi pozitívny symbol, ktorý znamená očistenie   a pretrhnutie búrkových mrakov nad vaším osudom.   Začne sa u vás konečne rozvíjať radosť, šťastie a city.   Využite túto priaznivú situáciu a skúste ju prežiť čo   najzmysluplnejšie. Dariť sa vám bude v láske, o práci to   však nebude platiť, na tú nie je práve najvhodnejšie   obdobie.

 

  trstina.jpg4 TRSTINA

 Tento symbol možno interpretovať ako sklon uzatvárať   sa do seba. Momentálne sa nachádzate v období, kedy   túžite po samote, žijete v spomienkach a upadáte   do depresie. Veci sa nevyvíjajú podľa vašich predstáv.   Trstina je však rastlina, ktorá sa nepoddáva, berte si   z nej preto príklad. Čeľte tomu, čo vám život prináša.   Vaša najbližšia budúcnosť sa už črtá v ružových farbách, vyžaduje si to však silnú vôľu a chuť do života.

e25b90239d3b45f1f3e2195b86bae7f0.jpg  5 OCELOT

 Tento malý lesný dravec je symbolom vašej najbližšej   budúcnosti. Je bystrý, životaschopný a obratný. Môžete   počítať s obdobím bohatým na rôzne možnosti v práci či   v podnikaní. V citovej sfére budú prebiehať vydarené   stretnutia a prejavy priazne, ktoré sa môžu zmeniť   v trvalé zväzky.

 

 sup.jpeg 

 6 SUP

  Tento symbol je komplikovaný, hoci nie je jednoznačne negatívny.     Väčšinu prekážok, ktorá je pred vami, môžete prekonať ak budete     samo chcieť a pracovať na sebe. Ak ste sa uzavreli pred svetom,     postupne sa to stratí, ak si uvedomíte všetky svoje možnosti. Tie sú     niekedy tlmené vaším aktuálnym citovým zväzkom. Ak sa pokúsite   o možno malú, ale vítanú zmenu v prístupe, bude pre vás iste   prínosom.

 

 

gettyimages-1281456416-scaled-1-676x451.jpg 7 VIETOR

 Meniace sa počasie ako je búrka, cyklón alebo tajfún sú   vašim symbolom. Nachádzate konkrétne zmeny   vo vašom živote. Aj keď sa na obzore objavia mraky,   určite ich nebude tak veľa, aby zastreli možnosť   logického myslenia. City partnera či vašich priateľov   vám pomôžu prejsť víťazne aj menej šťastnými chvíľami.  Pozorujte však, odkiaľ fúka vietor.

 

ohen2.jpg 8 OHEŇ

 Znamená silu, vitalitu a činy. Nastáva čas, v ktorom   musíte vziať osud do svojich rúk a formovať ho podľa   vašej vôle, očakávaní a túžob. Máte veľkú silu, preto ju   bez obáv použite. Na svoju najbližšiu budúcnosť sa   pozerajte pokojne a s dôverou, nestrácajte zbytočne   čas váhaním.

 

dazd.jpg  9 DÁŽĎ

 Dážď sa v staroveku vždy považoval za šťastie   a starostlivosť Bohov. Deviatka je najšťastnejším číslom   aztéckych symbolov. Veští obdobie zberu plodov   a práce, ktorú ste vynaložili na dosiahnutie svojho cieľa.   Nastala chvíľa, kedy by ste mali mať odvahu,   predovšetkým v láske.

 

ff6cb028c647c2815065a36f4cbd0c0e.jpg