Choď na obsah Choď na menu

Liverpool varmer op til Dortmund med 4-1 sejr over Stoke

11. 4. 2016

Liverpool varmet op for sin næste Europa League sammenstød ved at score to mål i hver halvdel til at besejre Stoke 4-1 i den engelske Premier League.

Alberto Moreno fine oplukker i ottende minut søndag blev annulleret af Bojan Krkic i 22. før Daniel Sturridge restaureret værter føringen i det 13. minut før pausen på Anfield.

To mål fra pausen erstatning Divock Origi udjævnet den bedste uge i hans Liverpool karriere.

Sejren løftede Liverpool i ottende plads.

Liverpool-manager Jürgen Klopp foretaget syv ændringer fra det hold, der trak 1-1 på Borussia Dortmund - takket være orig åbning mål - med torsdagens kvartfinale returkampen på Anfield i tankerne. To ændringer blev håndhævet, med Liverpool kaptajn Jordan Hendersons knæskade regerende ham ud for resten af ​​sæsonen, og Emre Can suspenderet.

Kevin Stewart og Sheyi Ojo gjort deres første Premier League starter mens Roberto Firmino og Sturridge fik chancen for at imponere i angrebet.

Det tog Liverpool lidt tid til at bryde dødvandet gennem det usandsynlige Moreno, som ikke havde scoret siden december 2014.

Stoke gav spanieren hele tiden i verden for at hente sin stedet efter James Milner havde fundet ham med et kort frispark og Moreno pisket hans indsats i det fjerneste hjørne fra 20 yards.