Choď na obsah Choď na menu

21. 4. 2016

Vi selger Billige Miami Heat NBA Drakter Barn

Miami Heat hjem slå Charlotte Hornets 115-103, med en total score på 2-0 til å lede. Under ledelse av Dwyane Wade, Miami Heat fem spillere fikk doble dobles.

Spillet iført No. 3 Miami Heat Basketball Drakt Dwyane Wade spilte bra, han er helten i laget vinner. Spillet Wade spilte 32 minutter, han 11 av 22 skudd for å få 28 poeng, 3 returer, 8 assists en blokkert skudd og to stjeler.

Den første delen av spillet, Wade spilte bra, og i det andre og tredje avsnitt hans viktigste bidrag er å sende assists og forsvar. Fjerde kvartal fire minutter var et øyeblikk av Wade; han nesten scoret hele siste øyeblikk mål for Heat.

Nå Heat har blitt stadig mer avhengig av sine ledere --Dwyane Wade. Personen som alltid kommer frem i det avgjørende øyeblikket, og når laget trengte ham mest, han alltid kan score.

Watch fantastisk basketballkamp er spennende, hvis du er fans av Miami Heat og Dwyane Wade, kjøpe Billige Dwyane Wade NBA Basketball Drakter for å uttrykke din støtte for dem.