Choď na obsah Choď na menu

Kto som..

19. 11. 2015

13076910_1057890617567185_8893938463475418704_n.jpgOdborne sa to nazýva autobiografia alebo charakteristika.A keďže charakteristika by nemala byť zosumarizovaná ako na facebook profile, musím niečo o sebe v skrátke popísať, o písanie tu predsa ide. Aby som mohla písať, potrebujem otázku a tá znie "Kto som?" V stručnosti sa dá povedať autorka tohoto všetkého tu, toto všetko je moje.

No a potom som celkom sympatické milé dievča... tak v kocke..

A ako ma vidia druhí: Ľudia ma väčšinou charakterizujú ako tvrdohlavá, vtipná, náladová, drzá, papuľnatá..

Ako sa vidím ja: Strapatá. Fuzatá. Kočka jak sa patrí, čo trepe dve na tri. Do koča aj do voza. Tuším, že toto sa vola úvaha, či opis? Ale vážne, nemám rada, keď mám rozprávať o sebe, kto to má rád, a kto by chcel vôbec o mne niečo aj vedieť. Veď každý sa dnes zaujíma o seba a nie o druhého a ešte cudzieho človeka na internete. Tak sa tu môžme rozprávať o vás. Ale ja som vy. takže môžem rozprávať predsa len o sebe? Ďakujem teda za slovo. Nie vždy ho dostanem, tak to radšej napíšem. A potom to tak aj vyzerá. Mám toho spusta. Na papieri aj v hlave, vešiam to už aj na internet a furt mám pocit, že o mne nikto nevie. Nikto ani len nepozná moje meno..aha, to bude tým, že som sa nepredstavila..a ani nebudem..

Sama sa môžem ale opísať, teda ako sebaa asi pravdepodobne vnímam, ako človeka, Milujem ľevandulu – jej farbu, vôňu ...

Chcem navštíviť Paríž..a stratiť sa v ňom...

Nemám rada spánok, mäso a čakanie. Okrem iného trpím poruchou spánku...

Vyrastala som v 10-členej rodine - nenechalo to na mne následky, k ľuďom stále nemám blízko- a to ja, ja, ja, mama, otec, sestra, sestra, pes, mačka, morča..po čase sme sa ešte rozrástli.. A kto si myslí, že som mala naozaj šťastný rozprávkový život už od narodenia, že som bola niečia malá princezná, mýli sa. Žila som v rodine nezamestnaného alkoholika, tyrana a psychopata..

 Ako malá som nevynikala žiadným talentom. Bola som len kvapkou v mori, tak ako ostatných milion kvapiek. Študovala som na základnej škole v ....., kde som našla, mala, pochopila, stratila, zradila, oklamala, bola oklamaná, zradená a odkopnutá vraj najlepšími priateľmi...A to sa hovorí, že bez takých ľudí sa nedá žiť? Kto to dopekla a kedy a ako mohol povedať? myslím, že bol väčší psychopat, než ja.

Ale ja sa necítim až tak sama. Mám totiž hudbu. A Hudba, ktorá ma inšpiruje počas písania (bláho pre moje ušká) E.S. Posthumus, Two steps from hell, X-ray dog, Skanda Music, Thomas Bergersen, Hans Zimmer, Audiomachine, Dark music(najlepšie skupiny a skladatelia na svete, človek si pri počúvani myslí, že je z inej galaxie). Jedným slovom krása.

Okrem iného mám ešte svoju zver. Milujem zvieratá. Keďže sú to moji predchodci a parťáci. Je nás teda doma veľa. A mám veľa lásky. Mám veľaa priateľov. Hoci im často pachne z úst, rady mi oblizujú tvár alebo zašpinia koberec, hoci ich to už vtedy mrzí..


A tiež si myslím, že úvod na titulnu stránku by bol príliš dlhý, nie príliš krátky, nepatrí, tak sa tu dozvediete čo mám s touto stránkou v pláne.

Milí návštevník,

Vitam ťa. Ja nie som tá trapka.

Táto stránka obsahuje predovšetkým krátke príbehy, poviedky a kadejaké diela spod môjho pera, o ktoré by som sa rada podelila. keďže som autor amatér, a časom dúfam, že sa to zlepší, tajmo dúfam, že sa vám budú páčiť. Neohrdnem ani kritikou, pomocou nej sa človek učí a zlepšuje.

Tiež by som rada pridávala svoje názory, tak aby nikoho netravovali, neurážali, a rada by som príjmala aj tie vaše čo sa bude týkať hocijakých vecí o aké by ste sa radi podelili..

Píšem len pre zábavu a možno lepšie než je to takto to zo seba nedokážem dostať.. za čo sa však nestrieľa..uf.. Niektorým dielam sa nevenujem natoľko ako iným..Pre zaujímavosť, píšem román, horor a komédiu v jeden a ten istý čas..a táto stránka je len pre zábavu, ktorou si vypĺňam voľný čas, keď múza nekope natoľko.. nie každému sa furt chce..chcem teda predovšetkým pobaviť, sama sa chcem pobaviť, podeliť sa o to s vami, preto sa nečudujte nad tým ako je to písane..

Určite sa s vami podelím aj o dôležitejšie diela..a to napríklad horor: Neverte Veronike

román či skôr sci-fi, mysterious, ktorý doposiaľ nedostal názov

ďaľší jemu podobný: Pod Povrchom (môžte sa prepnúť na stránku vyvolenafiction.wbl.sk)

komédia: Peklo v rodine (na fan stránke sa pracuje pre veľký záujem)

A pre zaujímavosť: toto je noová stránka, zaúčam sa tu.

Začnem od konca, vždy to vraj bolo najlepšie. Keďže sa hovorí, že začiatky sú ťažké, začneme od toho najľahšieho. Áno, toto je moja nová stránka. Teoreticky ich tu mám veľa zaregistrovaných a veľa z nich sa ani nevenujem. Nie, že nemám čas, skôr som lenivá a škaredá, ale to je o inom.

Píšem veľa kníh. Pre seba. Sa hanbim to dávať čítať druhým a pri tom si myslím, že som fakt dosť dobrá a hustá. Osobne sa, ale nebudem vyjadrovať k samostatným obsahom týchto diel, máte tu odkazy stránook, kde is môžete o nich prečítať.

A že chcem počuť vaše názory. To je trápnosť. Kto sa o ne zaujíma? Prišli ste ma tu len chváliť nie? Som predsa drzá. Neviete? Ale nie hovorte si čo chcete, dokonca aj tu, však žijeem v tej onej..demokracii..sloboda slova, sloboda slobodného života v slobodnej krajine či nie? Keď sa ti dačo nepáčí, povedz to a nech sa zatvoriť, lebo to môžeš. Toto môžeš.

A hej vítam vás tu. Som rada, že ste to tu akosi našli. Potom dajte aj vedieť, že ako je to môžné. Že či som už slávna.

No a ankoniec prečo toto všetko robím, pretože aj ja sa chcem stať slávnou ako všetky tie internetové, youtubové hviezdy, ktorým stačilo zavesiť obyčajné video na facebook a stali sa slávnymi, tak ja vám tu idem brnkať na city cez slová, to tu ešte nebolo, to je dačo nové, to je vydobytok modernej techniky, kedysi sa tomu hovorilo čítanie, tuším, neviem, som dieťa modernej doby, a tak sa otestujme a zistíme, kto vie ešte čítať a došiel až sem. Ruka hore. A potom palec. Lebo si frajer. Si proste pán.

Keď budem slávna, dajte vedieť.

Dajak som sa rozpísala....

Obdivujem, že si čítal až sem. Źeby som bola až taka zaujímava?

A Ani som vás nepozdravila tak ahojte.





 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Editka Morvacová - moravanka

19. 8. 2016 20:12

si super, ale prečo si zrušila staru stránku :) :(

Avile - palec hore

20. 11. 2015 12:47

ja by som bola rada kebyze sa zabehnes, si dobra, aj som sa tu schuti zasmiala, aj si ma zaujala, a to som uz zena v rokoch, takze drzim labky :)

Rasto - Ahoj

20. 11. 2015 7:57

Si zaujimava chcel by som ta spoznat