Choď na obsah Choď na menu

Sergio Aguero scoort hattrick toen Manchester City met 6-1 op Huddersfield versloeg

20. 8. 2018

Manchester City leverde nog een extra herinnering aan dat dit het team is dat dit seizoen in de Premier League verslaan is. voetbalshirts kopen online winkel. Op het bewijs van vandaag kijkt het winnen van de landstitel verder dan Manchester United.

Een paar uur nadat City Huddersfield met 6-1 afsloeg - voornamelijk dankzij een hattrick van Sergio Aguero - sloeg United een 3-2 nederlaag toe in Brighton na drie doelpunten te incasseren in een tijdsspanne van 20 minuten in de eerste helft. Je kunt ook Manchester City tenue 2018 goedkoop kopen om je steun te betuigen.

City heeft al acht doelpunten behaald in de eerste twee wedstrijden van de titelverdediging. Aguero ziet er piekfijn uit, fit-opnieuw Benjamin Mendy is in een razende bui links, terwijl coach Pep Guardiola de luxe had om Raheem Sterling, Leroy Sane en Riyad Mahrez op de bank tegen Huddersfield te starten. voetbaltenue Manchester City kind met hoge kwaliteit!