Choď na obsah Choď na menu
 


DOVE DOVE DOVE!

Tak, už máme polku júla za sebou. Za tento mesiac sa chystám na prvú recenziu, pochopiteľne asi všetci poznáme keď treba po škole vypnúť a nechcelo sa mi nejak extra písať nové posty :). Ale teraz to vynahradím pretože vám v tomto článku zreferujem rovno o 3 produktoch telovej kozmetiky značky DOVE, ktorá je už dlhodobo mojim favoritom.Bude sa jednať o nové telové mlieko, deodorant a sprchový gél.

Telové mlieko HYDRO NOURISHMENT

Konkrétne toto telové mlieko mi kúpila sestra v Rakúsku, tu som ho myslím ešte v drogérkach nevidela :) Došiel mi excipial z lekárne na moju vysušenú kožu, ktorý bol celkovo taký mastnejší a keďže už je tu leto tak som chcela niečo "ľahšie". Mám ho vo verzii 400ml tie sú cenovo výhodnejšie. Toto telové mlieko je konzistenciou vodnatejšie ako ich ostatné mlieka ale to mi nejak extra nevadí. rýchlo sa vstrebáva, ale hydratuje možno pár hodín, ja sa s ním musím natierať skoro každý deň pretože sa mi pokožka veľmi vysušuje a máločo mi ju dobre hydratuje tak ako už spomínaný excipiál z lekárne. Ale kto má normálnu pokožku tomu bude plne vyhovovať. Vonia krásne. Tak čisto-typicky DOVE :)Ako obmena na leto je veľmi fajn

Dávam mu 3 body z 5

Dove Go Fresh- antiperspirant

Ako druhý výrobok dnes hodnotím Dove go fresh antiperspirant s vôňou uhorky a zeleného čaju. Toto je vôbec môj úplne prvý antiperspirant od značky DOVE, celé roky som bola "verná" Rexone, ktorá mi úplne vyhovovala, ale po čase to už chcelo zmenu. Tak som sa rozhodla že vyskúšam práve môj obľúbený DOVE! :) Vonia krásne tak sviežo a má v sebe ako inak 1/4 hydratačného krému. V reklame hovoria že rozdiel pocítite už za 7 dní. Mnetiež zatiaľ vyhovuje v pohode vydrží 24 hodín pekne vonia, a hlavne mi vyhovuje že po aplikácii nie je "mokrý". Takže mi príde porovnateľný s Rexonou a určite ich budem obmieňať. Teraz ich zoženiete vo viacerých vôňach od klasického dove až po citrus uhorku či granátové jablko. Mne najviac voňalo práve toto (Cena v akcii 3€)

A........to najlepšie nakoniec! 

Dove purely pampering

Ako prvé som z kozmetiky od Dove začala používať práve sprchové gély, ktoré su pre mňa už stálicou :) Za ten čas vyrábajú stále nové a nové kombinácie vôní. Pre mňa sú veľmi fajn a zatiaľ som v drogérke nenašla lepšie sprcháče ako sú Dove. Cena je síce trošku väčšia oproti konkurencii ale stále sa to dá :) a tá kvalita výrobku je primeraná cene. Konkrétne tento je s ibištekom a mandľovým krémom a z celého radu je to môj najobľubenejší, proste jednička :) yesheart Aj ostatné sú samomzrejme super ale tento mi príde taký extra výživný a to mi skvele vyhovuje, teda mojej suchej pokožke, vôbec nevysušuje ale hydratuje kd ho zo seba zmývate pokožka je krásne hebká a voňavá. Má nadhernú vôňu, takú sladučkú a tie ja veru môžem angel(Cena do 3€)

Dávam 5 bodov z 5

Ale som sa akosi rozpísala laughwink

PS: nie neplatia mi za reklamu a ani výrobky neposielajú, akoby si niektorí na základe toľkej chvály mohli myslieť, sú skrátka super kvalitné veci, ktoré mám rada smiley

Tak okomentujte aj vy, či vyskúšate a či vám táto značka vyhovuje tak ako mne :)

Prajem pekný zvyšok dňa

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Recenzia na antiperspirant

Sara,6. 12. 2020 15:34

Ahojte :) Musím taktiež vyzvidhnúť, že počas mnohých rokov som bola zvyknutá používať antiperspiranty rôznych iných značiek ale práve reklama na Dove v televízii ma oslovila, aby som tomu dala šancu.. a bola som veľmi príjemné prekvapená. Vyskúšala som vône jablko a druhá bola myslím hruška a som nadmieru spokojná. Vône sú jemné, svieže a originálne. Zanechávajú jemnú pokožku. Skutočne odporúčam!