Choď na obsah Choď na menu
 


Novinky

 

Pixie Lott marně zkouší oživit to, co uměla Amy Winehouse

motiv-detail.jpgAčkoliv se Pixie Lott díky debutu Turn It Up stala miláčkem britského publika, s druhou deskou se jí na úspěch navázat nepodařilo. Přitom má tahle třiadvacetiletá blondýnka všechno: hlas, pěknou tvář i potenciál. Třetí eponymní studiovka není úplně hloupá, mezi hvězdnou elitu ale rodačku z Londýna opět nepustí.

Pixie Lott se snaží svézt na zbytku retro vlny, kterou kdysi vydatně přiživila Amy Winehouse. Skladby v tomto stylu - třeba Nasty, Kill a Man nebo Champion - jejímu hlasu sice sluší, nejde ale o natolik silné retro kousky, aby dokázaly zamaskovat či překonat současnou přežitost tohoto žánru. Všechna čest mladé umělkyni patří na druhou stranu za to, že nesklouzla do diblíkovského projevu, který retro občas provází.

Materiál alba nijak neurazí, mezi dvanácti skladbami se však kromě zmíněné úvodní Nasty (původně duet pro Cee Lo GreenaChristinu Aguileru) bohužel nenajde jediný výrazný kousek. A i videoklip k této písni ukazuje, že zpěvačce docházejí nápady. Svůdné pohledy a mrkání do kamery možná zabralo kdysi, konkurence je ale neúprosná a v ženském prvoligovém popu se už dávno bojuje jinými zbraněmi. Fungovat nebudou ani přiblblé texty o tom, „že budu bojovat o tvé srdce a stanu se tvým šampionem“ (Champion). PESNIČKA


Sympatická blondýna by přitom klidně uměla. Třeba cover amerického afro zpěváka Kevina Michaela Ain´t Got You zazpívala s patřičnou naléhavostí a dá se jí věřit každé slovo. Další příležitost k pořádným hlasovým eskapádám dostala ve finální Cry And Smile, kde fanouškům rozechvívá srdéčko. A vůbec - z pěveckého hlediska se rozhodně nejedná o propadák.

Jenomže: S deskou můžete tančit, vlnit se, stejně dobře však můžete skládat puzzle nebo luxovat. Prostě cokoliv, protože tahle obyčejná pop deska váš běžný den nijak nenaruší.

pixieee.jpgLott prohlásila, že ji novinka z dosavadní diskografie charakterizuje nejlépe. Pokud je to pravda, vylézá z toho Pixie jako šikovná průměrná dívka, kterých je všude plno. Stačí to ale interpretce, která v minulosti drtila hitparády i prodejní žebříčky miliony prodaných nosičů? Pixie Lott - Pixie Lott
Vydavatelství: Virgin
Celkový čas: 42:36
Seznam skladeb: Nasty, Lay Me Down, Break Up Song, Champion, Kill a Man, Ain´t Got You, Heart Cry, Ocean, Raise Up, Bang, Leaving You, Cry And Smile

 
 
 

Tokio Hotel už nechcú byť "detskou" kapelou. Ich novinka je plná temnej erotiky

73752.jpg

Časy, kedy pre nemeckú štvoricu Tokio Hotel odpadávali milióny dievčat a mladí hudobníci tak objavovali prvé okamihy slávy, sú už nenávratne preč. Napriek tomu vydávajú po piatich rokoch odmlky nový album a majú šancu osloviť svojou hudbou a novým imidžom inú cieľovú skupinu.


Nemecká kapela Tokio Hotel dala o sebe naposledy vedieť v roku 2009, kedy vyšiel jej album Humanoid. Ukázala na ňom prvý mierny odklon od mladíckeho rocku a fanúšikom ponúkla presah do elektroniky, no najmä kombináciu nemeckého jazyka a angličtiny. Po piatich rokoch dáva štvorica o sebe vedieť opäť, tentokrát iba v angličtine a s úplne iným štýlom. Novinka s názvom Kings Of Suburbia by sa mala niesť v duchu alternatívnej elektronickej hudby, čo dokazuje aj nový oficiálny singel Love Who Loves You Back, ktorý dostal takýto zaujímavý, jemne provokatívny vizuál.

tokio-hotel-love-who-loves-you-back.jpgEšte kontroverznejší je videoklip, ktorý zobrazuje akúsi párty plnú orgií. Zahralo si v ňom viac než 40 ľudí vrátane známych modeliek playmate a v šteklivej role sa predstavil aj frontman kapely Bill Kaulitz. S neznámymi ženami si v klipe vymieňa vášnivé bozky, dokonca sa objaví aj so starším mužom vo výťahu v scéne, ktorá by mala evokovať orálny sex. Možno práve preto sa ozvali nespokojné hlasy fanúšikov, ktorí nevidia súvislosť medzi názvom piesne (voľne by sa dal preložiť ako "Miluj toho, kto ťa miluje") a eroticky ladeným videom.

Zdá sa však, že aj Tokio Hotel si osvojili jedno z pravidiel hudobného biznisu a tým je, že sex (alebo čokoľvek kontroverzné, štipľavé, nezvyčajné) predáva. Ak si odmyslíme temný erotický videoklip, chvályhodné je, že sa kapela hudobne posunula a pieseň sama o sebe nie je vôbec žiadnym prepadákom, skôr naopak.

O fakte, že štvorica vyrástla z detskej kapely do vážnejšej polohy a svojimi piesňami chce čeliť neúprosnej konkurencii, svedčia aj promo single, ktoré sa na Youtube objavili v priebehu septembra. Ako prvý teaser na nový album kapela vypustila song Run, Run, Run, v ktorom ukazuje svoju zrejme nikdy nevidenú a nepočutú polohu. Krehká balada stojí len na klavírnej linke a emotívnom speve. Naopak, druhý promo singel Girl Got a Gun sa síce nesie na gitarách typických pre Tokio Hotel, vyniká však dospelejším soundom a najmä zahraničnou produkciou. Ktorý z troch singlov sa vám páči najviac?

Text: Roman Majdík
Foto: Youtube.com
 

 

Na MTV Europe Music Awards vystúpia Ariana Grande a Ed Sheeran

 

 

73774.jpg

 

Na tohtoročnom odovzdávaní MTV Europe Music Awards, ktoré sa bude konať v nedeľu 9. novembra v Glasgowe, vystúpia americká speváčka a herečka Ariana Grande a britský spevák Ed Sheeran. Prostredníctvom oficiálnej webstránky o tom informovali organizátori galavečera a obaja interpreti sa tým pochválili aj na sociálnej sieti Facebook.


Moderátorkou 20. ročníka odovzdávania hudobných cien bude americká rapperka Nicki Minaj, ktorá sa taktiež zaradí medzi hudobných účinkujúcich. V rámci aktuálneho ročníka cien získala Minaj štyri nominácie, a to v kategóriách Najlepšia interpretka, Najlepší hiphopový interpret, Najaktívnejšia fanúšikovská základňa a Najlepší look.

Nomináciám na hudobné MTV Europe Music Awards však kraľuje americká speváčka Katy Perry, ktorá získala sedem nominácií. Jej spomínanú kolegyňu Arianu Grande nominovali šesťkrát, päť nominácií má americký spevák a producent Pharrell Williams. Ed Sheeran sa bude o ocenenie uchádzať v kategórii Najlepší interpret. Okrem toho na cenu MTV EMA nominovali kanadského speváka Justina Biebera, britsko-írsku skupinu One Direction alebo americkú speváčku Beyoncé. O víťazoch jednotlivých kategórií rozhodnú ľudia prostredníctvom internetu, pričom hlasovanie zastavia 8. novembra.

Ariana Grande-Butera sa narodila 26. júna 1993 na Floride. V roku 2008 účinkovala v broadwayskom muzikáli 13, pričom za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. S prvým albumom Yours Truly (2013), ktorý obsahuje single The Way, Baby I a Right There, i s druhou štúdiovou nahrávkou My Everything (2014) dobyla americký rebríček Billboard 200. Vlani v decembri uviedla na trh EP Christmas Kisses. Známa je aj ako Cat Valentine, ktorú stvárnila v troch seriáloch - v roku 2011 v iCarly (2007 - 2012), V ako Victoria (2010 - 2013) a Sam & Cat (2013 - 2014).

Ed Sheeran sa v roku 2008 presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2012 získal dve Brit Awards v kategóriách Najlepší britský spevák a Britský objav roka a tiež Ivor Novello Award. Skladbu The A Team v roku 2013 nominovali na cenu Grammy v kategórii Pieseň roka, pričom na ceremoniáli vystúpil spoločne s Eltonom Johnom. V tomto roku Sheeran bojoval o Grammy v kategórii Nováčik roka. Tento rok v júni vydal druhú štúdiovku x, s ktorou dobyl UK Chart aj americký rebríček Billboard 200. Z albumu pochádza skladba Sing, s ktorou premiérovo dobyl aj singlový UK Chart. 
 

 

Celeste si nielen zahrala v krásnej rozprávke, ale aj napisevala pre ňu pieseň po slovensky!

 

10580221_563379037096110_1072828089105705807_n.jpg

Celeste Buckingham patrí medzi najlepšie slovenské speváčky. Naspievala mnoho pesničiek a ide jej to. Jej najväčším hitom je Run Run Run, ktorý na Youtube presiahol 16milionov zhliadnutí čo je jeden z československých rekordov. Tiež na ňom má 80.000likov. Ani niektoré americké hity nemajú takú sledovanosť na youtube. Táto pieseň už má viac ako 2 roky, ale Celeste dokonca dokázala preraziť aj v zahraničí. Málo-kto z Česko-Slovenska dokázal preraziť v Amerike. Jej hity dokonca vysielajú aj v amerických rádiach čo je úžasné! Má aj iné hity, ktoré majú viac ako 1milión videní ako napríklad Never By You. Veľkými hitmi boli aj napr. Crushin´My Fairytale (takmer 1,5mil.zhliadnutí) a I´m Not Sorry, ktorý má takmer 1milión videní. Jej rodnou rečou je angličtina (tá jej ide lepšie) a v slovenčine robí zopár chýb. Tento rok s nej bola aj herečka. Zahrala si princeznú v ropzrávke Láska na Vlásku, kde hrala po boku nášho Panelákovského Paťa alias Samuela Spišáka! K tejto rozprávke naspievala aj hit. (Najprv ho naspievala po anglicky ako samostatnú svoju pieseň mimo rozprávky, ale potom na žiadosť divákov ho naspievala po slovensky) Celeste po 1x ako 19-ročná oficiálne spievala slovensky (okrem Superstar). A išlo jej to úžasne. Skvelá slovenčina,hlas,spev...Spievala vo Fun-rádiu a Dobrom Ráne. Avšak oficiálnu verziu si môžete vypočuť až od 7.oktobra, keď bude rozprávka v kinách. Celeste Buckingham aj so Samom Spišákom a štábom,réžiou a pod. pôjde po slovenských kinách po väčších mestách ako Bratislava,Košice,Žilina,Prešov,Bánska Bystrica,Nitra a inde. Môžete si ju tam vypočuť,odfotiť sa s ňou aj počuť jej minikoncert. Samozrejme môžete dostať aurogram aj od Sama Spišáka alias Paťa! Preto príďte do slovenských kín CINEMAX...:)
Vypočujte si tento krásny song od Celeste Buckingham po 1x po slovensky! :)

 

Song po anglicky:

 

 

Richard Müller: "Najdôležitejší míľnik? Jednoznačne Jaro Filip"

73673.jpgRichard Müller je momentálne asi najvyťaženejším spevákom na Slovensku. Nielenže je na turné s kapelou Fragile, ktoré ráta s takmer päťdesiat koncertmi, ale stihol ešte aj nahrať album HLASY 2, ktorý už teraz slávi veľké úspechy. So spevákom sme sa porozprávali o súčasnosti, minulosti aj budúcnosti.

 

Začnime najaktuálnejšou novinkou, ktorá sa Vás týka. Nový trojalbum HLASY 2 je už štvornásobne platinový - čím to je, že sa vás ľudia ani po toľkých rokoch na scéne nenasýtili?   Nechcem, aby to pôsobilo ako nejaká zbytočná skromnosť, ale ja úprimne poviem, že neviem. Pravdepodobne mi to publikum verí a zatiaľ som mal to veľké šťastie, že pri svojich projektoch som ich nesklamal. Preto to takým spôsobom funguje, je to vynikajúci pocit, lebo nemyslím si, že by som bol nejaká sezónna hviezdička.  

Spolupráca s Fragile je o viacerých osobnostiach, nakoľko si nechávate "kecať" do vašej práce a nakoľko je to o kompromisoch?  

Kompromis je silné slovo, práve preto, že ide o moje piesne. A nechcem povedať, že ku všetkým mám rovnaký vzťah, ale sú to piesne z môjho repertoáru, pričom niektoré som ani nespieval na koncertoch s kapelami, takže to je také osviežujúce. A pracuje sa mi s Fragile veľmi dobre po stránke profesionálnej aj ľudskej.  

V istom rozhovore ste sa dávnejšie vyjadrili, že nezáleží na tom, či sú vaši spolupracovníci aj dobrí priatelia, hoci ste na tom najprv bazírovali. Ako je to s Fragile?  

Sme veľmi blízki kamaráti. Priateľstvo je u mňa vrcholný pojem koexistencie dvoch ľudí, takže tak často zase nie sme spolu, aby som mohol hovoriť o priateľoch, ale sú to vynikajúci kamaráti. A keď som povedal, že trvám na tom, aby som bol so svojimi spolupracovníkmi priateľ, tak to nie je až tak celkom pravda. Nie je to tá absolútna podmienka, ale je to vynikajúca nadstavba.  

Ako by ste popísali aktuálny stav vašej hudobnej cesty? Kam smerujete?  

Teraz rozmýšľam len nad tým, čo sa deje, to znamená koncertné turné s Fragile, trojalbum, ktorý sme vydali, urobiť všetko pre jeho propagáciu a tešiť sa z predajného obratu, ktorý zatiaľ dosahuje. Čo bude ďalej, to teraz neviem. Sme v štádiu, kedy špekulujeme nad novým projektom, lebo zatiaľ neviem o tom, že by sme s Fragile chystali aj ďalšiu spoluprácu. Myslím si, že by to publikum už bolo presýtené, aj keď je pravda, že koncerty sú vypredané mesiace dopredu. Ale ja myslím, že v najlepšom treba prestať.  

Posledné roky a turné boli skôr o staršej tvorbe, nechcete ľuďom predstaviť a trochu podsunúť aj novšie veci? Baví vás stále hrať len osvedčené hity?  

Baví ma to do tej miery, že poväčšine sú to vždy nové aranžmány piesní. V prípade Fragile je to evidentné, to znamená, že každá pesnička, ktorú hráme, je v podstate úplne iná ako som ju kedy v živote s kým hrával, s výnimkou toho jadra. A teraz na tomto turné budeme mať práve pesničky aj z posledných albumov.  

 

 richard-muller-hlasy-v-bratislave-13112013.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ľahšie to bolo, keď som začínal

Stíhate sa popri všetkých povinnostiach venovať aj samotnej tvorbe? Alebo vás naopak zaneprázdnenosť nedokáže nakopnúť, lebo sa sústredíte na niečo iné?  

Nebude to tým, inšpirácia chodí okolo mňa, ale zatiaľ sa ma nedotkla.  

Keď skladáte, máte pocit, že je to po rokoch jednoduchšie, čím viac ste toho prežili alebo skôr naopak?  

Myslím, že to bolo ľahšie, keď som začínal. Nebol som zaťažený rôznymi úvahami a často bludnými definíciami, ktoré sa majú v populárnej hudbe dosiahnuť a docieliť. Ale dnes, keď sa niečo podarí, je to takisto príjemný pocit ako vtedy. Ja si osobne myslím, že inšpirácia nemá nejako veľa spoločné so skúsenosťami.  

V kariére ste si prešli už všeličím, čo považujete za najdôležitejší míľnik?  

Jednoznačne Jara Filipa. Je to neuveriteľné, ale budúci rok je pätnásť rokov od dátumu, kedy nás opustil. Neskutočne to letí. S Jarom Filipom sme spravili šesťdesiat piesní, urobili sme štyri moje CD-čká, dve jeho CD-čká, ktoré, žiaľ, pomerne málokto pozná, lebo nikdy sa tomu nikto nevenoval. Proste to vyšlo a všetky ďalšie súvislosti ako nejaké PR v tom čase nikoho nezaujímali. Napríklad album Ten čo hrával s Dežom ja osobne považujem za najlepší z tých albumov, ktoré sme spravili. A tiež si myslím, že je veľmi málo ľudí, ktorí tú dosku poznajú.  

Budúci rok v rámci výročia možno bude príležitosť spomenúť si naňho a na jeho piesne...  

No možno sa tam niečo objaví. Ale repertoáru je dosť, to znamená, že budúci rok, keby sme náhodou na turné spomínali, tak o repertoár kvalitatívne ani kvantitatívne strach nemám.  

Spolupráca so Šebanom? Všetko je otvorené

Ako si s odstupom času spomínate na koncert na Pohode, ktorý bol vlastne akýmsi comebackom?  

Ten prvý koncert bol otrasný, lebo tak nejako nám nepriali hviezdy, to sa stáva. Napriek tomu publikum reagovalo spontánne, za čo som s odstupom času vďačný a vždy aj budem. Ale rok potom, po Patti Smith, sme odohrali jeden vynikajúci koncert, ktorý mal aj fantastickú odozvu a dokonca ani nebolo treba tmu a prenikavé svetelné efekty, ale svietil jeden boďák zvaný slnko. Hralo sa nám vynikajúco.  

Užívate si viac takéto open-air koncerty pred obrovským davom alebo skôr niečo na spôsob terajšieho turné?  

Mám rád festivalové koncerty, aj sme tých festivalov za posledné roky hojne odohrali. A tam je samozrejme úplne iná atmosféra v publiku, je to oveľa spontánnejšie, ale navyše oveľa nepozornejšie ako sú koncerty v kultúrnych domoch alebo v divadlách. Takže tie špecifiká sú rôzne, ale výsledok býva ten istý.  

Ešte sa vráťme k tomu koncertu na Pohode. Hral na ňom s vami aj americký gitarista Hiram Bullock a s Američanmi ste rovnako tak nahrávali aj album 44. Plánujete ešte niekedy obnoviť podobnú spoluprácu so zahraničnými hudobníkmi?  

Neviem. Dnes je to už strašne jednoduché, lebo dnes môže vo svojom apartmáne od New Yorku po Kapské mesto nahrať ktokoľvek čokoľvek, poslať to elektronickou poštou a je to použiteľné. Dnes už ide len o tie kontakty alebo prípadne financie, lebo tam samozrejme záleží na tom, kto si čo vypýta. I keď ja som mal možnosť sa presvedčiť, že títo špičkoví Američania neboli vôbec tak drahí, ako by si niekto myslel.  

Na koncerte v Pezinku koncom mája sa s vami po mnohých rokoch objavil na pódiu aj Andrej Šeban. Rysuje sa nejaká spolupráca?  

Áno, rysuje sa, ale všetko je otvorené.  

Posledné roky stále koncertujete, čo príde po tomto turné? Pauza a oddych?  

Ja si myslím, že oddychujeme dosť. Turné ako je toto poväčšine býva náročné, najmä kvantitatívne, ako to bolo minulý rok alebo teraz. Ale zase ostatný čas, ktorý zostáva, ten je adekvátne využitý rôznymi akciami, či už rôznymi špeciálnymi koncertmi, úvahami o tom, že ako ďalej, čo ďalej. Takže je to veľmi často otvorené až do poslednej chvíle.

Všetky podrobnosti o koncertoch HLASY 2 a vstupenky nájdete na Predpredaj.sk. Troj-album HLASY 2 je v predaji exkluzívne na iPark.sk.

 

Gitarový supertalent Andreas Várady vystúpi už v sobotu v Bratislave!

73846.jpgNie je ľahké uveriť, že chlapec narodený v roku 1997 má za sebou vystúpenia na najznámejších jazzových pódiách a spolupráce so špičkou medzinárodnej hudobnej scény. Hviezda Andreasa Váradyho, ktorého si pod ochranné krídla zobral samotný Quincy Jones, pritom ešte len začala stúpať.

 

Andreas Várady sa narodil v rómskej rodine na juhu Slovenska a, ako to už pri geniálnych deťoch býva, k muzike sa dostal skôr ako k abecede. Učil sa hrať len podľa sluchu, pod vedením otca Bandiho. Od jednoduchých pesničiek rýchlo prešiel k jazzu, silno ho ovplyvnili najmä Django Reinhart a George Benson. Od počiatku bolo jasné, že Andreas a gitara patria k sebe.

Neskôr sa rodina presťahovala do Írska. Andreas hrával v uliciach, až kým sa nenapojil na miestneho bubeníka a producenta Davida Lyttleho, ktorý neskôr vyprodukoval jeho prvý album. Nadaný gitarista mal v tom čase len trinásť rokov. Stal sa tiež najmladším sólistom, ktorý vystúpil v legendárnom londýnskom jazzovom klube Ronnieho Scotta, podniku, ktorý štartuje kariéry profesionálnym hudobníkom už šesť dekád. Nasledovali vystúpenia na prestížnych jazzových festivaloch a podpísanie zmluvy so spoločnosťou Quincyho Jonesa.

Andreas cvičí denne najmenej dve hodiny a stále hráva spolu s otcom. Okrem hrania skladieb jazzových velikánov skúša aj komponovať vlastné veci, občas hrá na bicie a túži aj po hraní na basgitare. Laikov i odborníkov ohromuje svojou neuveriteľnou rýchlosťou, fenomenálnym citom pre harmóniu a muzikálnosťou zvyčajne vyhradenou pre omnoho starších hráčov. Aj preto si vyslúžil čerstvú nomináciu významnej britskej ceny MOBO v kategórii Best Jazz Act. Mimochodom, môžte za neho zahlasovať.

Svoj prvý veľký album nahral Andreas v januári tohto roka. Nahrávka nesie jeho meno a vyšla v auguste v slávnom vydavateľstve Verve Records. Produkoval ju Quincy Jones a hosťujú na nej najväčšie jazzové hviezdy ako Gregory Porter, Roy Hargrove, Harvey Mason, Brian Bromberg či Steve Lukather. Momentálne sa gitarista pripravuje na európske koncertné sály v rámci turné, v rámci ktorého sa hneď na začiatku prevedie v Bratislave. Andreasa, otca Bandiho a 12-ročného brata Adriana Váradyho môžete naživo zažiť už túto sobotu 11. októbra o 20:00 v Ateliéri Babylon!

predpredaj-logo.png

Vystúpenie Andreas Várady Tria je po koncerte Idy Kelarovej a JazzFamelie s najväčšími rómskymi talentami, druhým podujatím jesennej ponuky prestížneho cyklu City Sounds zameraného na jazz v celej jeho kráse a pestrosti. Diváci sa do konca roka môžu tešiť aj na  koncerty megahviezd ako Branford Marsalis (17.11.), Mario Biondi (25.11.), či Cassandra Wilson (11.12.).

 

 

Joni Mitchell vydá v novembri výberovku na štyroch CD

74219.jpgLegendárna kanadská hudobníčka Joni Mitchell plánuje 17. novembra uviesť na trh výberovku Love Has Many Faces: A Quartet, A Ballet, Waiting to Be Danced. Novinka vyjde na štyroch CD a ponúkne dovedna 53 remastrovaných skladieb, ktoré speváčka nahrala počas celej kariéry.

 

"Som maliarka, ktorá píše skladby. Moje piesne sú veľmi vizuálne. Slová vytvárajú scény. Na novinke som zhromaždila niektoré z týchto scén - ako dokumentaristka - a upravila som ich do úplne nového diela," uviedla 70-ročná pesničkárka. Novinka bude obsahovať aj knihu s textami piesní, šesť malieb a poznámky interpretky.

Joni Mitchell, vlastným menom Roberta Joan Anderson, sa narodila 7. novembra 1943 v meste Fort Macleod. Prvý album Song to a Seagull vydala v roku 1968. Medzi jej najúspešnejšie štúdiovky patria For the Roses (1972), Court and Spark (1974), The Hissing of Summer Lawns (1975) či Shine (2007). Americký dvojtýždenník Rolling Stone zaradil jej počin Blue (1971) na 30. miesto v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias. Získala celkovo osem prestížnych cien Grammy, vrátane jednej za celoživotný prínos. Od roku 1997 je členkou Rock'n'rollovej siene slávy. 

Tracklist výberovky:

CD 1: 
1. In France They Kiss On Main Street 
2. Ray's Dad's Cadillac 
3. You Turn Me On I'm A Radio 
4. Harlem in Havana 
5. Car on a Hill 
6. Dancin' Clown 
7. River 
8. Chinese Cafe/Unchained Melody 
9. Harry's House/Centerpiece 
10. Shades of Scarlett Conquering 
11. Number One 
12. The Windfall (Everything For Nothing) 
13. Come In From the Cold 

CD 2: 
1. Court and Spark 
2. No Apologies 
3. Trouble Child 
4. Not to Blame 
5. Nothing Can Be Done 
6. Comes Love 
7. Moon at the window 
8. Blue 
9. Tax Free 
10. The Wolf That Lives In Lindsey 
11. Hana 
12. Hejira 
13. Stay In Touch 
14. Night Ride Home 

CD 3: 
1. You're My Thrill 
2. The Crazy Cries of Love 
3. Love Puts on a New Face 
4. Borderline 
5. A Strange Boy 
6. You Dream Flat Tires 
7. Love 
8. All I Want 
9. Be Cool 
10. Yvette in English 
11. Just Like This Train 
12. Carey 
13. The Only Joy in Town 

CD 4: 
1. Don Juan's Reckless Daughter 
2. Two Grey Rooms
3. God Must Be a Boogie Man
4. Down to You 
5. A Case of You 
6. The Last Time I Saw Richard 
7. Raised on Robbery 
8. Sweet Sucker Dance 
9. Lakota 
10. Cool Water 
11. Amelia 
12. Both Sides Now 
13. My Best to You


 

VIDEO: James Blunt hľadá lásku na Divokom západe. Má si z čoho vyberať!

74198.jpg

Motorového tátoša vymenil za skutočného koňa a vydal sa loviť. Reč je o Jamesovi Bluntovi, ktorý vo svojom novom čiernobielom videoklipe hľadá tú pravú na Divokom západe. O tom, že je výber veľmi pestrý, svedčí prítomnosť tanečníčok, z ktorých nemožno spustiť oči.


Takmer pred mesiacom sa britský spevák James Blunt oženil so Sofiou Wellesley. Ani to mu však nerobí problém udržať si povesť lámača ženských sŕdc. Potvrdzuje to vo svojom najnovšom videu k singlu When I Find Love Again. Jazdí v ňom na koni a hľadá lásku, pričom sa kochá pohľadom na tanečníčky. Tie sú síce oblečené v kovbojskom štýle, ale ich pohyby vyjadrujú skôr inú hudbu než tú Jamesovu.

 

videoklip-when-i-find-love-again.jpg

 

 Paradoxom je, že aj keď názov skladby nedáva Bluntovej manželke veľké nádeje na zotrvanie vo vzťahu, krátka hudobná snímka bola nakrútená počas ich medových týždňov na Ibize. Singel je súčasťou reedície platinového albumu Moon Landing (2013). Verzia, ku ktorej pribudne päť nových skladieb vrátane tejto "kovbojky" by mala mať prívlastok Apollo Edition a na pultoch predajní sa objaví v novembri.

TIP: Vypočujte si Bluntov najúspešnejší album za posledných sedem rokov Moon Landing na Deezeri. Ak vás oslovil, nenechajte si ho ujsť už 28. októbra bratislavskom NTC.